Direktlänk till inlägg 30 september 2009

Sverige, Islams drömland

Av Stig Olsson - 30 september 2009 19:44

VARFÖR GÖR REGERINGEN INGENTING??????????????????????????????????


Islamfundamentalister får göra precis vad dom vill i Sverige... JAG fattar inte det!!!


Nu har en islamstreber helt öppet gått ut o i stort sett satt en man på en dödslista och regering, stat, polis, SÄPO... ja ALLA myndigheter som SKULLE kunna göra något STRUNTAR I DET!?!?!?!?!


Vad det handlar om??? Jo det ska jag baske mig tala om!!! Mohamed Omar heter en iranvänlig gris som inte ens drar sig för att mordhota och prata skit om andra människor från fjärran östern bara för att dom har en annan bild av den islamska politikreligionen som förhärligar hedersmord, våldtäkter och total kvinnoförnedring!!!


Denna gris Mohamed Omar har nu attackerat en man Nima Dervisch, som är författare och boende i Sverige och som skrivit en bok som heter "Varför mördar man sin dotter"? 

Det är uppenbart att han INTE gillar hedersmord och just därför ska han mördas av Mohamed Omar eller hans gelikar.


Nu undrar säkert många varför jag kallar för Mohamed Omar gris och det ska jag besvara nu...


Så här säger alltså denna gris Mohamed Omar i en artikel i tidningen "Nationell IDag" som f ö kallar sig för "den nationaldemokratiska rörelsens tidning".

Länk: http://www.nationellidag.se/visa/default.asp?dokID=912&q=mohamed+omar&x=0

"Bland alla skribenter som högljutt har förklarat sig avståndstagande gentemot dig, exempelvis Nima Dervisch…

Han är inte seriös, Nima Dervisch. Han är en pajas som bara spottar ur sig varenda rykte, varenda lögn han kan hitta för att kompromettera Iran. Han är på så sätt en ovärdig fiende till den islamiska republiken".

Och på ett annat ställe i samma artikel:

"Nima har ingen ideologisk hemvist, han är nyttig idiot åt flera aktörer, främst judiska etniska aktivister ".

 

 

Om han kan nedvärdera en människa som INTE tycker om det vidriga som pågår i iran, ja då ska jag också ha samma rätt att kalla Mohamed Omar för gris, i tryckfrihetens namn.


Det hemska är att  att Mohamed Omar har så ruttna åsikter... som t ex när han i samma artikel säger så här:

"I Iran har man demokratiska val men också ett väktarråd som inte går att manipulera med pengar. De ser till att all lagstiftning är i samklang med sharia ".


Alltså sharialagarna som bl a kräver halshuggning om man inte är muslim... Som kräver att judarna ska utrotas från jordens yta... Som tycker det är helt OK att stena en kvinna till döds för att hon (med sin burka) uppträtt på ett så förföriskt sätt!?!?!? att 10 män blev så upphetsade att de bara måste våldta henne... Att kvinnan INTE FÅR lämna hemmet utan sin makes tillstånd etc etc etc!!!!!!!!!!!!


HUR kan en man få sitta i både tidningar och radioprogram och vräka ur sig såna här svinaktigheter???


Om JAG skulle säga nåt så elakt om islam i radion så skulle jag säkert åka i fängelse!!! Däremot får islamistgalningarna hålla på precis hur som helst!?!?!?!

 

 

JA, JAG ERKÄNNER..... JAG ÄR JÄTTEARG ÖVER ATT SÅNT HÄR FÅR FÖREKOMMA I SVERIGE MEN JAG FÅR INTE SÄGA ATT JESUS FINNS OCH ÄR ENDA VÄGEN TILL GUD OCH HIMELRIKET FÖR DÅ ÄR JAG DUM MOT MUSLIMERNA!?!?!?!


DET ÄR OLAGLIGT ATT SÄGA SÅ!!!!!!! HELT OFATTBART!!!!!!!


Flera länkar här:


http://www.realtid.se/ArticlePages/200909/30/20090930114209_Realtid808/20090930114209_Realtid808.dbp.asp


http://www.realtid.se/ArticlePages/200909/30/20090930095622_Realtid363/20090930095622_Realtid363.dbp.asp


http://www.realtid.se/ArticlePages/200908/13/20090813115534_Realtid332/20090813115534_Realtid332.dbp.asp 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

30 september 2009 21:47

Bara en liten fråga: Tror du Jesus hade kallat en "Islamstreber" för gris? Tänk det tror inte jag. Han hade sagt "Älska din nästa" han hade tom sagt "älska din ovän".
Men han sa mycket mer än så! Han sa inte minst "Den som är utan skuld kastar första stenen" "jaså ingen dömde dig, då skall inte heller jag döma dig""
Han sa också "det räcker att man TÄNKER ´du dåre´ för att man skall brinna i den eviga elden"

Jesus kom med ett kärleksbudskap det får man inte glömma. Tror knappast han är glad över alla som påstår sig följa hans budskap men ändå har så mycket hat...

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

 
Stig

Stig

30 september 2009 23:46

Vad vore bloggen utan dig min vän!!!

Allt du skriver är helt korrekt... jag är bara inte där Jesus är, jag är en enkel människa som strävar mot det målet... under tiden snubblar jag och gör mängder med fel på vägen...

Men Jesus blev också arg, som när han slängde ut månglarna i templet, rev ner deras bort etc...

Plus att Jesus själv säger att han inte kommer för att skapa fred... tyvärr kommer jag inte här o nu på vad resten var, men nåt säger mig att du kanske kan veta det...

Hur som helst... jag ÄR arg över att staten tillåter islamister att mordhota kristna med kristna får inte ens nämna namnet Jesus ens i skolorna för då kan man förolämpa nån muslim... !?!?!?!?!?

Har svårt att svälja den dubbelmoralen i landet... trots min gudstro...

http://cyberliv.bloggagratis.se

 
blues

blues

12 oktober 2009 08:02

sörjligt men sant. Men det värsta är att invandrare, i synnerhet muslimer, har lagligt rätt att, mitt i dagens Sverige, snacka skit om Israel, om judar, om kristna, om svenskar utan att be om ursäkt. När en svensk snackar "skit" (sanning) om muslimer som mjölkar det här systemet på alla möjliga sätt och vis och låter sina barn sätta eld på våra skolor och bilar, då är man j... rasist och islamofob och kan bli både polisanmälld och stämd. Och tom. få stryk.
Kulturberikarna går fria medan svenskarna, i sitt eget land, måste hålla käften.
Det är väl därför Mohamed Omar konverterade till islam som tonåring för att utnytja chansen att sprida islamisk fundamentalism och hota sitt eget land.
P.S Han är ingen hypokrit (hycklare). han är imbecil, lögnare, förödare och inte bara gris utan en jäääätttteeee stor sådan.
P.S Jag är invandrare, men jag skäms som människa pga. sådana idioter, kretener och imbeciller som förstör vårt fina land, sprider hat och hot medan de rofsar åt sig så mycket som möjligt och parasiterar på vår skattebetalarnas bekostnad. Samtidigt har de mage att hävda att "det här är också mitt land med demokrati och jag kan göra precis vad jag vill". Och visa hur och sen skratta åt oss. För vi kan inte göra nåt åt såna idioter, förrutom att ge dem lite extra bidrag.

http://www.daladissident. bloggplatsen. se

 
Stig

Stig

12 oktober 2009 10:01

Allt du säger är sååååå sorgligt men också såååå sant!!!

Jag försöker ruska om framförallt svenskarna i min blogg, men även alla andra som invandrat till vårt land och försöker sköta sig, men tillåts inte göra det p g a svin som Omar och andra idioter...

Vårt problem i Sverige är väl just det att vi inte haft tillräckligt stora problem så vi vet inte hur vi ska hantera dom... (mycket lyckad sossestrategi) så nu när vi har det vet vi inte hur vi ska kunna sätta en fot i häcken på dom som hetsar folk mot varandra...

Svenskarna har blivit fega och elaka på grund av statens invandringspolitik!!!

http://cyberliv.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

mike.s

25 januari 2010 22:30

visst är det märkligt vad tyst det är eller blir när man påpekar att i islam har inte alla människor samma värde,,för att ge ett enkelt exempel på det så är det bara att se vad som händer om en muslims tjej skulle råka bli kär i en ursvensk,,ja i den familjen det sker i så är det en mkt stor skam,ja så stor att de hellre dödar sina barn,,en låter de ske.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stig Olsson - 12 april 2015 16:26

I veckan pratade jag med en journalist om min livssituation igen. Jag pratade om att jag sitter i husarrest en dag i veckan, att jag inte längre kan arbeta som skådespelare och att jag dessutom inte längre kan jobba heltid. Jag pratade om att hela mi...

Av Stig Olsson - 12 april 2015 07:23

Att få vänta timme efter timme på sjukvård när man söker på akuten har svensken sensationellt stor förståelse för. Den foglige svensken tror att skälen är läkarbrist eller att personalen ar för mycket att göra. Alla dessa ursäker är bluff. Det handla...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 17:18

Ni som följt denna blogg vet att jag på senare år snöat in på klassisk musik. Rejält insnöad. Det är minst 3 timmar klassisk musik i mina öron per dag. Och jag gillar det. Min absoluta favorit är sedan länge Pjotr Tchaikovsky, men jag anser att Serge...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 11:46

Arbetslinjen fanns långt före Reinfeldt och Borg! Så här stod det till exempel i en analys ”Ojämlikhet i levnadsvillkor” från RFV år 2003:   Den svenska välfärdsmodellen bygger på den så kallade arbetslinjen. Aktiva åtgärder prioriter...

Av Stig Olsson - 10 april 2015 22:06

VoF angriper ”felaktig” friskvård – Nils Öhman och Albin Grahn på DN Debatt kollade inte upp Larhammars jäviga bolagsengagemang   Industrifrontföreningen VoF är åter på krigsstigen. I de två senaste nästan desperata tillslagen an...

Presentation

Omröstning

Till dig som läser min blogg. Är du man eller kvinna?
 Man
 Kvinna
 Annat

Fråga mig

574 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stigs Gästbok

MP3

Följ bloggen

Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Blogkeen
Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se