Alla inlägg under september 2009

Av Stig Olsson - 28 september 2009 23:24

Undrar hur många som känner till det här bandet...


En sak är dock säker o de e att dom gjort mycket för punken både i england o Europa...


Det finns några låtar som jag också gillar... inte många men en del... dessutom gillar jag Ian Durys stil :)


Lyssna o bilda dig en egen uppfattning... ;)

ANNONS
Av Stig Olsson - 28 september 2009 21:20

Det känns först som om det är omöjligt... sen när jag funderar på vad jag gjort är jag förvånad att jag hunnit med allt detta på bara den här dan :)


Det är sånt som gör att jag känner att jag lever i allra högsta grad!!!


Förutom det "vanliga" här hemma d v s installera sig så har jag varit på två "möten" idag... jag kallar dom för det bara för att jag inte vill tala om exakt vad jag gjort ;) Lite hemlisar måste man få ha :)


Men tack vare dessa möten o allt annat som gjorts idag är jag helnöjd för jag fick ut mycket av den här dan... trots att det är en måndag o allt :)


Jag är väl kanske egentligen inte sådär förtjust i måndagar men den här gjorde att jag kanske får omvärdera lite... inte första gången i så fall... det ligger lite i min natur att just kunna omvärdera om/när jag inser att jag kanske haft lite fel här o där...


Det känns lite som en styrka att inse att jag inte alltid har rätt i allt som händer o sker i mitt liv... men det kanske också är fel ;D


Nä nu ska jag inte trassla till det för mycket för mig själv utan kort konstatera att jag måste göra några småsaker till innan dagen är slut... så jag kaaaanske inte hinner med fler inlägg idag... men vi får se...

ANNONS
Av Stig Olsson - 28 september 2009 09:10

Nästan varje gång jag skriver nåt om att det faktiskt går omkring människor med olika versioner av hjärninplantat inopererade mot sin vilja, så får jag mothugg som t ex "Det går ju inte" eller "Sånt sker inte i Sverige" eller "Det är omöjligt att styra människor på det sättet" etc etc etc...


Jag önskar verkligen att jag hade fel, men det har jag tyvärr inte.


Det kanske mest groteska nu är att det har kommit ut en skrift som berättar om vilka inplantat som man faktiskt själv kan köpa ute på marknaden!!! Detta trots att en del ännu inte ens är färdigutvecklade!


Människor är alltså beredda att sätta in inplantat i sina hjärnor för att t ex få bättre minne... MEN dom tänker inte på vilka det är som gjort detta möjligt. De tänker inte på att samtidigt som de tillåter viss nanoteknik i sina kroppar kanske också får en mängd andra små men ELAKA nanorobotar som tar över deras vilja, motståndskraft, balans, drömmar, ja t o m tankar... nanorobotar som får dom att fysiskt utföra saker som är raka motsatsen till allt vad de står för, tycker och tänker...


Det här låter säkert som fantasier för de flesta, men nu är det dödlig verklighet... Jag har fått den här artikeln skickad till mig av Magnus Olsson, som själv går omkring med inplantat, MOT SIN VILJA!!!

Läs om hans hemska liv de senaste fyra åren!!! Se länk längst ner efter artikeln.

Han är ett offer för forskningen, en forskning som Sverige, tillsammans med USA och Kanada är världsledande inom, men som det INTE finns något lagligt stöd för, förutom statens tysta medgivande då förståss...


Vårt problem i Sverige är att vi är ett så litet land att det är relativt enkelt att hålla sånt här hemligt för oss medborgare. Det enda som verkar finnas är ett godkännande till denna forskning som skrevs under av statsministern i vårt land 1973 och som f d GD för Datainspektionen Jan Freese fick tag på. I mitten på 1980-talet skrev han då en rapport till regeringen och fördömde skarpt denna plågsamma tortyr som man utsatte människor för.


I övrigt finns det ingenting... DET är skrämmande... för om man går ut på nätet och söker så finns det massor av information från t ex USA. Nu har jag klippt in en google-översättning från denna text som jag fick av Magnus och som jag vill att du läser... Jag har inte haft tid att korrigera svenskan i texten men jag är övertygad om att du ändå förstår vad det här betyder.


Till sist... Att köpa dessa nanorobotar är INTE billigt, utan är bara för de snuskigt rika... som om det vore överraskande... men de söker efter det ultimata... att bli odödliga... så därför är de också med och finansierar denna forskning... DE LEKER GUD helt enkelt.


Vi vanliga människor får i stället agera mänskliga försökskaniner åt forskarvärlden, försökskaniner som i väldigt många fall tagit sina liv för att de inte står ut med att bli kontrollerade och tvingade att göra saker som de själva  inte vill utföra...


DET ÄR BL A DETTA SOM VACCINATIONSPROGRAMMET HANDLAR OM!!!


Jag undrar om du verkligen vill vaccinera dig efter att ha läst den här texten... men du har (än så länge) din egen fria vilja att själv fatta beslutet... I flera andra länder blir det tvångsvaccinering av ALLA fast forskarvärlden vet hur hur farligt det här är... OK varsågod och läs:




Jag insåg aldrig att silver och aluminium hade olika färger tills jag fick min nya ögon. Nu kan jag se att silver har lika mycket färg som koppar och guld - aluminium är mycket mer ultraviolett.
- Happy Customer, Neurologics interaktiv reklam 2350


Daemon chip

Ett implantat från Nova. Det är en fristående processor kopplad till neurocomputer byggd för att hysa en AI. AI-program har tillgång till de sensoriska data och information i neurocomputer, och kan "läsa" yta tankar till ägaren (naturligtvis kan åtkomstkontroller ställas om så behövs, både i implantatet och AI). Having a Daemon (eller flera) som rådgivare / sekreterare / partner blir allt vanligare, även om de flesta människor är beroende av en extern AI-system och en trådlös neurala anslutning. Det är inte ovanligt för användarna att få en motoriska shunt att ge AI förmågan att kontrollera kroppen. Daemon chips med övervakning AI används ibland för bestraffning eller beteende korrigering Landfall.

Gemensamma varumärken är CogniSoft-Neurologics Mentor 3.400 ™, Janus HGA ™, Medtronics biträdande ™ och Cetidyne Sidekick X ™.


Moodulator

Normalt det sätter bara en tillåten bredd och en inriktning (till exempel till glädje eller lugn), men det kan också leda till starkare känslotillstånd. Implantatet är något farligt på grund av risken för missbruk av extrema positiva stater, de flesta användare åtminstone tenderar att öka sinnesstämningen. Ursprungligen utvecklades på Nova för behandling av vissa känslomässiga störningar, särskilt sällsynta men förödande OIAIS (Ocean Induced autoimmuna syndrom, en autoimmun sjukdom som orsakas av vissa giftiga ämnen orsakar svåra humörsvängningar på grund av skada av det limbiska systemet). Senare mer utbredd användning utvecklats. Det finns också moodcasters, system sänder signaler till implantat människor som får tillträde. Moodcasters används främst i virtuella dramer och i vissa Bionic klubbar.

Gemensamma varumärken: Neurologics Pathos-serien (I-IV) ™, Limbiska Technologies Adonet ™, MedTronics Nimbus 4 ™ och Neurointerfacing Interstellar LSS ™. Neurologics säljer också en rad begränsad implantat bara reglerar enda känslor såsom aggressivitet, sexualitet eller nyfikenhet, the Heartland serien.


Autonom kontroll

Gör det möjligt för ägaren att styra vissa aspekter av det autonoma nervsystemet såsom hunger, sömn eller smärta. Stänga av dessa funktioner är naturligtvis farliga, men ibland användbar. Den kan också fungera som en super-Alarm (garanterat att väcka dig) eller "homeostatiska tuner" för att optimera hormonbalansen i kroppen.

Gemensamma varumärken: MedTronics Tenacity 1 ™, Neurologics Autocontrol ™, Kellerman Systems Regulator ™.


Wideband Link

De implantat som används av Unity för att uppnå kollektivt medvetande. Skillnad från en vanlig neurointerface den ansluter till största delen av hjärnbarken och har en mycket högre bandbredd. Den kan skicka och ta emot signaler inte bara primära sensoriska och motoriska information men också högre för föreningar och tankar. Eftersom varje människa har en individuell "mentala språk" sofistikerade system för översättning och mycket utbildning krävs innan digital telepati är möjlig. Wideband länkar används också av Net transcendens och Next Step Foundation i sina experiment med att utvidga det mänskliga sinnet. En av de mest kontroversiella och intressanta tillämpningar är att låta programmet skriva delar av hjärnbarken, teoretiskt sett kan detta vara den ultimata psychodesign, även om det för närvarande är mycket grov. Några AI är uppenbarligen intresserade av att använda denna metod för att "hämta" sig till fysisk organ.

Gemensamma varumärken: Unity Neurotechnologies Wideband Link ™, BridgeTech Neocortex Interface ™.


Medial forebrain pacemaker

Ett implantat i motivation och center glädje som styrs av ägarens neurocomputer. Det är olagligt på Nova och mycket beroendeframkallande: användare snabbt fastnar på något som aktiverar den. Det kan användas tillsammans med beteendeterapi för att ändra vanor och personlighet, ett slags bionic psychodesign: användaren kopplar implantatet till några belöning utvärderaren (t.ex. övervakning AI) som belönar vissa åtgärder. Resultatet är en kraftig ökning belönas åtgärder, som kan användas för att producera extrema ambitioner och målmedvetenhet. Tyvärr frestelser och faror i användningen är enorma.


Survival System

Anti-trauma nätverk av implantat, som syftar till att maximera sina chanser att överleva när kroppen är skadad. Små shuntar kan klippa av blodförlust och utsläpp skydda kemikalier, samt fungera som en pacemaker för hjärtat och lungorna. Om allt annat går förlorat implantatet kan stoppa den hjärnan i neuroprotectants och lägre kroppstemperatur bromsa skadorna så att en nödsituation Cryonic suspension kan göras.

Gemensamma varumärken: MedTronics Titan ™, Uustal E-3 ™, Pacekeeper Second Chance 4,03 ™

[Ger extra dödliga nivåer utöver det vanliga, en vanlig Survival systemet ger en extra moralisk nivå, ett bra system två och en fantastisk tre. ]


Medicinska bildskärmar

Små sensorer implanteras i kroppen ger information om hälsotillstånd som kan användas för att upptäcka och diagnostisera sjukdomar på ett tidigt stadium. Enkla system ger några kemiska information, data kropp och en grov bild av verksamheten i olika organsystem. Mer avancerade bildskärmar är fint sprids, upptäcka minut lokala förändringar och jämföra kroppens reaktioner mot medicinska modeller.

Gemensamma varumärken är MedTronics Hygiea ™, Neurologics Body Monitor ™, Uustal H-8 ™ och Hawk Inner Eyes.


Medicinsk stödsystem

Den komplement till den medicinska övervakningssystemet, för att använda ett stödsystem monitorerna behöver installeras (de ofta köps som ett paket). Stödsystemen kan utföra medicinskt stöd genom att släppa microdoses av kemikalier på olika ställen i kroppen, exempelvis sänka blodtryck, upptäcka och hantera chock och blodförlust, balansering immunsvar eller bibehålla sunda hormonnivåerna.

Några vanliga märken är MedTronics Ascleipios ™ (innehåller en liten medicinsk expert diagnos system som erbjuder och förslag), Neurologics Body Controller ™, LK Tech DD ™ och Kempler Survivalbox ™.

[Ger en -1 bonus smärtkontroll och lägger till 1 till slut. ]


Sensorisk Shunt

En shunt i hjärnan nerver och ryggmärg som möjliggör inspelning / uppspelning av sensorisk information, ökar / minskar sin styrka, lägga konstgjord sensationer och sensorisk blockad. Informationen är högst individuella, mappa den till någon annans erfarenhet kräver mycket efterbearbetning och kommer inte att ge en naturtrogen upplevelse (detta inte avskräcka kännare av förnuft uppgifter om Nova, som ser just avsaknaden av trohet som en gripande påminnelse om hur olika vi är).

MedTronics Argus ™, LK Tech Spine ™ (en kombinerad motoriska och sensoriska shunt), Neurologics Dorsal ™.

[Om smärtan utgår, blir tecknet en -5 bonus till smärtkontroll (brutto skador fortfarande tenderar till nyckfull folk ute)]


Motor Shunt

En shunt i ryggmärgen möjliggör inspelning, uppspelning, dämpande och datorstyrning av rörelse. Det vanligaste användningsområdet är att mjukvara för styrning av rörelser, till exempel utföra känsliga eller ens att utöva under sömnen. För att detta ska fungera bra i en sensorisk shunt eller cybernetiska implantat mening behövs, annars rörelser kommer inte att reagera mycket för miljön. Den kontrollen kan komma från en ökad program, en AI som körs på en demon chip eller externa kommandon från en annan person som använder en motor shunt ( "marionetteatern").

MedTronics Casper ™, LK Tech Spine ™ (en kombinerad motoriska och sensoriska shunt), Neurologics Ventral ™.

Agerar genom en motor shunt är en 2 påföljd om inte "Puppet" och "dockspelare" träna tillsammans, vilket innebär att straffet ned till 1. 


Remapper 

En biologisk implantat av kolinerga odlade celler som täcker en del av cortex (vanligen motor cortex) som

kan öka den lokala lärande kurs. Vanligtvis används för rehabilitering efter hjärnskada, men kan också

användas för att snabbt lära sig nya färdigheter till priset av att glömma gamla. Vissa extrema bionicists på Nova har använt den till att bli mycket vätska, men det tenderar att leda till personlighet upplösning och är mycket dyrare än att bara ta stora doser minne medel.

[Tecknet kan genom utbildning omfördela en skillpoint per vecka från en färdighet till en annan. ]


Babel Chip ™

En bästsäljande implantat från Neurologics. Enheten ansluter neurocomputer med örat, sång muskulatur och möjliggör ett system översättning expert för att fungera som en mellanhand. Det översätter automatiskt språk det vet i ägarens valt språk, och när ägaren talar man kan översätta meddelandet till ett nytt språk och göra den talande. Systemet är långt ifrån perfekt ännu, men tillräckligt bra att folk köper det. Som en bonus chip ger viss auditiv kontroll (användaren kan ändra volym och tonhöjd hörsel, filter eller göra andra signalbehandling). Det finns en begränsad version (Babel Lite) som bara översätter till ägaren och inte tala.


Källor: http://www.nada.kth.se/~asa/Game/BigIdeas/implants.html

Magnus egen berättelse: http://www.synthetictelepathy.net/regbrev.htm

Mer läsning om allt detta finner du på http://www.bionicgate.com/

Av Stig Olsson - 27 september 2009 21:05

Efter att ha sett på småttingarna som åker rullskridskor så såg jag på en massa Shrek-snuttar med musik till...


Det blev en låt som jag fastnade för... plus att jag från första filmen blev ett Shrekfan... Han är bara en så skööön typ... lite sådär som jag själv skulle vilja vara... ok inte stoppa i mig en massa äcklig mat... men hans personlighet... den gillar jag :)


Så nu ska jag dela med mig, som vanligt, av det jag tycker om också... inte bara klaga o gnälla... livet består av positiva saker också!!!


Det här är en sån positiv sak :)

Av Stig Olsson - 27 september 2009 20:16

Jag fattar inte varför men helt plötsligt får jag mail som handlar om coola bebisar :)


Visst... dom är häftiga o så... men varför kommer dom i stim så här???


Äh strunt i det... det här är bara såååå skickligt gjort att jag kan bara beundra dom som ligger bakom... fattar bara inte hur dom lyckats :)


Se, bli avundsjuk och skratta samtidigt... not bad at all :D

Av Stig Olsson - 27 september 2009 15:44

Jag blir alltid misstänksam när det plötsligt slutar skrivas, pratas eller visas på TV om världens genom tiderna största MASSVACCINATION!!!!!!!!!!!!!


Orsaken till att vi inget hör eller ser är att STATEN OCH KAPITALET LAGT LOCKET PÅ!!!


Jag försökte för bara nån timme sen skriva ett inlägg i Aftonbladet... inlägget togs bort för att "det bröt mot flera av ABs regler"!?!?!?!?


Så nu vet jag vad det handlar om... Vi ska hållas ovetande om alla hemska o vidriga biverkningar som vaccinet har... dessutom har flera länder runtom i världen, bl a USA och England, infört TVÅNG på att ALLA måste vaccineras!?!?!


V A R F Ö R ? ? ? ? ? ?


Jo så här är det... Genom att vi ska antingen tvingas eller manipuleras till att ta vaccinet så kommer vi garanterat att få en pandemi som får alla andra farsoter att se ut som rena barnleken jämfört med den massdöd som kommer att ske!!!


Enligt New World Order (NWO) eller "Den Nya Världsordningen" så SKA man minska på jordens befolkning med 5,5 miljarder människor... för NWO anser att det bara ska finnas mellan 3-500 miljoner människor på jorden!!!!!!


Det här är ingen hemlighet... det har sagts offentligt och helt öppet av så många Bilderbergare att jag är förvånad över den totala tystnad som råder i ALL MEDIA... inte bara i Sverige utan över hela världern... knäpptyst...


DET SKRÄMMER MIG!!!


Därför vill jag att du kollar in dom här två korta videosnuttarna... läser ALLT som står där och även kollar upp de länkhänvisningar som ges... stanna upp o pausa om du inte hinner med att läsa... det fick jag göra hela tiden... men det var det värt!!!


Se det här och du kan rädda både dig själv och din familj... och dina vänner... släktingar... jobbarkompisar...


Var inte rädd för sanningen... se och förstå den så kan du också göra nåt BRA av de hemskheter som försiggår just i detta nu... nämligen att massmörda människor igen...


OCH IGEN går vi frivilligt till DÖDEN... precis som förra gången när människor köade till gaskamrarna... nu köar vi till vaccinationsrummen!!! Men resultatet blir detsamma... VI DÖR!!!!!!!!!!!!!



Av Stig Olsson - 27 september 2009 15:01

Nu har alla nattgästerna vaknat och genast grabbade jag tag i en av dom för att försöka få honom att pussla ihop mitt extremt avancerade skrivbord... det är stoooooort... består av massor med delar... och tungt!!!


Jagvet att Emma o Marina har försökt en gång men gick då bet på det... Emma sa att jag måste vara med (inne i det  lilla rummet) för att försöka hjälpa till med detta skrivbordspussel... Det ser ut som att det kan behövas en teknisk ingenjör för att lösa det men jag ska vara med nästa gång dom vill ge sig på det igen :)


Nåväl... nån gång ska det väl gå tycker jag... annars får jag hitta på nåt enklare att ha som skrivbord... det är ju inte direkt brist på såna eftersom skrivbord är nåt jag nästan samlar på :)


Men kommer tid kommer råd sa mina kloka föräldrar så jag får förlita mig på dessa gamla visheter...


Nu ska jag i stället försöka lösa ett annat mysterium... varför kan folk inte komma fram på min vanliga telefon!?!?!? En del gör det och andra inte... skumt eller hur???


Jag har lyckats ringa o kunnat svara mm... men problemet är oxå att jag inte ser på telefonens display VEM som ringt... det står bara "Externt samtal"!?!?!?!?


Vad 17 betyder det?????? Jag har försökt med alla olika typer av inställningar för att få fram numren på displayen men hittills inte lyckats... Jag blir vansinnig på såna här småfel... så larviga men SÅÅÅÅÅÅ irriterande!!!


Känner nån av er igen problemet så hör av er!!!!!!!!


Min fasta telefon är av märket Siemens o modellen är "Gigaset 4000 Micro" om DET nu kan vara till nån hjälp :)

Av Stig Olsson - 27 september 2009 12:13

Det är lite svårt att fatta att jag sitter här vid datorn, kl är lite över 12 o jag har nyss ätit min frunch efter att ha legat o sovit svinlänge en natt TILL!!!! :)


Nu börjar jag känna mig bortskämd... undrar hur länge det får vara :)


ÄSCH jag vet ju att jag måste upp tidigt i morron, men de e ändå inte samma sak eftersom de e måndag då o då ska man ju ändå upp... så jag tillåter mig den här känslan och mår bara gött :)


Däremot blev jag lite lätt förvånad när jag klev upp... efter att jag gjort mitt på toaletteriet dvs fixa till mig med lite tvål o vatten mm så skulle jag ut i köket o då måste jag förbi vardagsrummet... då ser jag ett litet huvud sticka fram bakom en kartong som skymmer soffan... tycker det ser ut som Emma... blir lite förbryllad men går in... jodå det är hon... där sover hon på söta örat... jag ska precis smyga mig ut när jag ser att Emma har fyra fötter!?!?!? Klart att jag blir riktigt nyfiken nu... tittar till igen och ser att där... bakom henne.. på soffan... ligger också Marina?????


OK tänker jag... det var visst riktigt kul igår :) men så kollar jag i hallen och ser två par skor som inte passar in i hallbilden och då fattar jag!!!


Deras kompisar... en kille som var hemma o hälsade på Emma när vi bodde kvar i Kaxås, hade följt med hem o låg nu såklart i Emmas säng o trynade och en annan som jag träffadee när vi var på Storsjöyran!!! :)


Jag tycker det var gulligt av tjejerna att låta dom få hela sovrummet för sig själv o dom sover i soffan... vete 17 om jag varit så snäll ;)

Men dom e gulliga dom här två unga damerna... tänk bara vad Marina har varit med o hjälpt Emma med att få till det här i lägenheten!!! Plus allt Emma gjort hela veckan... för min skull!!!!!!!!


Ja... det värmer riktigt i hjärtat att ha sån tur här i livet... det gör mig inget ens att dom fortfarande sover... för dom kom säkert hem tidigt i morse om jag känner dom rätt... och mig gör det inget att dom sover... jag vet ju att i morrn så börjar slitet för dom alla tre så varför inte låta dom va i fred!?!?!?!?


Vi vuxna måste lära oss att tänka lite på hur de unga har det idag... jag skulle INTE vilja byta med dom... däremot så finns jag alltid här för dom om det är nåt som jag kan ställa upp med... OM dom har nåt dom vill prata om, en plats att sova på ;) eller lite mat... vad vet jag... men att älska dom precis som dom e det är nog det bästa vi kan göra för dom...


Jag gör så i alla fall... sen får ni andra göra som ni vill :)


Nu ska jag dricka ur det sista av kaffet o sen kolla vad som hände med branden på Kungsholmen inatt! Fortsätta vara lat alltså :)

Presentation

Omröstning

Till dig som läser min blogg. Är du man eller kvinna?
 Man
 Kvinna
 Annat

Fråga mig

574 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stigs Gästbok

MP3

Följ bloggen

Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Blogkeen
Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se