Direktlänk till inlägg 15 februari 2010

VA? Var influensapandemin en bluff??? VEM kunde tro nåt sånt!?!?!?

Av Stig Olsson - 15 februari 2010 17:21

OK liiiiite provocerande rubrik, men vad är att vänta nu när allt pekar på att det jag sagt ända sedan i juni förra året stämmer?


Men det viktigaste är inte att jag fick rätt, utan det viktigaste, enligt min personliga mening, är att det startas en debatt där man dels gör en riktig och objektiv utredning om 

VARFÖR WHO gick i spetsen för att haussa upp en lite influensa till en pandemi.

VARFÖR Baxter fick tillståndet att sälja vaccinet trots att de tidigare har kopplats ihop  med 2 dödliga skandaler. Den första var 2006 när man hittade smittat HIV-virus som injicerades i tiotusentals människor, tusentals var BARN.  

ÄNDÅ fortsatte företaget att sälja detta vaccin. OCH 2009 släppte de ut ett säsongsbetonat fågelinfluensavirus, som skulle resulterat i en totalt världstäckande  pandemi. Lyckligtvis upptäcktes den dödliga kombinationen INNAN den världsomspännande katastrofen släpptes ut!


Sedan vill jag också se att en ordentlig forskning utförs på vilka långvariga biverkningar själva vaccinet har, för som det är nu finns det ingen trovärdig dokumentation om vad som har hänt, händer, och kommer att hända med alla de miljoner människor som skrämdes till att vaccinera sig!


Allt detta är JÄTTEVIKTIGT!


Läs här den artikel jag hittade:Dr. Wolfgang Wodarg som utreder svininfluensa bluffen säger att en förvåning uppstod när man kallade influensan för pandemi. I Mexico hade man 1000 fall på åtta miljoner. Wolfgang sade att han har minst 10% sjuka i sin lilla by av olika influenser varje år utan att det kallas pandemi.


Man skrämde medborgare med hög dödlighet och att viruset var ett nytt som vi inte hade hade haft förut. Dock så visa det sig att många hade immunitet mot viruset då viruset har cirkulerat tidigare.


Vi måste återställa förtroende för WHO allt måste vara transparent, vi är 47st olika länder i parlamentet som kommer att diskutera den uppkomna situationen och se till att det inte upprepar sig.


En rapport kommer tillstånd i Juni en rekommendation om hur vi ska handskas med liknande situationer, många länder har skrivit rena slavkontrakt med läkemedelsbolag som även var hemliga för den här milda influensan. Ett stort slöseri på länders pengar, Polen som inte köpte vaccin har sparat pengar utan att folk har blivit sjukare en i andra länder. I Frankrike köpte myndigheterna vaccin till 90% av befolkningen men bara 6% tog, liknande situation i Tyskland där ingen ville ta vaccin. Medborgarna var smartare än myndigheterna det måste vi utreda, varför såg vi inte den uppenbara blåsningen från WHO och läkemedelsbolagen.


Pandemivaccin måste ha en bättre kontrollapparat, en allvarlig pandemi får inte predikteras av ett fåtal bolag om vem som får och inte får även att priset måste vara så lågt att alla har råd. Vi måste få en större insyn vid pandemivaccinationer, en högre säkerhet där man använder vaccin utan farliga tillsatser förespråkades.


Wodarg sa att undersökningen kommer att rekommendera ett slut på otillbörlig påverkan läkemedelsföretag på olika institutioner i Europa.

Wodarg pekade även ut att det finns ingen lag för WHO. Vi kan bara nå dom genom nationella lagar, det är mycket viktigt att vi samlar in information så att de ansvariga kan ställas tillrätta.


Vi kan inte tolerera en sådan utveckling, vi vill inte ha falska pandemier, sade Wodarg.


Wodarg sa även att stora mängder outnyttjade vaccin nu dumpas i tredje världen och att andra länder fortsätter med sina vaccinationsprogram även om viruset har visat sig inte vara ett stort hot.


Dom Japanska myndigheterna har köpt vaccin till 110 miljoner medborgare, kontraktet går inte att bryta det är en mycket stor politisk dilemma, de har redan problem eftersom dom Japanska medborgarna förstår att hela historien är bluff och att det inte är nödvändigt att vaccineras.


http://www.greensparrow.se/wp/dr-wolfgang-wodarg-intervjuv-om-svininfluensa-bluffen/

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stig Olsson - 12 april 2015 16:26

I veckan pratade jag med en journalist om min livssituation igen. Jag pratade om att jag sitter i husarrest en dag i veckan, att jag inte längre kan arbeta som skådespelare och att jag dessutom inte längre kan jobba heltid. Jag pratade om att hela mi...

Av Stig Olsson - 12 april 2015 07:23

Att få vänta timme efter timme på sjukvård när man söker på akuten har svensken sensationellt stor förståelse för. Den foglige svensken tror att skälen är läkarbrist eller att personalen ar för mycket att göra. Alla dessa ursäker är bluff. Det handla...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 17:18

Ni som följt denna blogg vet att jag på senare år snöat in på klassisk musik. Rejält insnöad. Det är minst 3 timmar klassisk musik i mina öron per dag. Och jag gillar det. Min absoluta favorit är sedan länge Pjotr Tchaikovsky, men jag anser att Serge...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 11:46

Arbetslinjen fanns långt före Reinfeldt och Borg! Så här stod det till exempel i en analys ”Ojämlikhet i levnadsvillkor” från RFV år 2003:   Den svenska välfärdsmodellen bygger på den så kallade arbetslinjen. Aktiva åtgärder prioriter...

Av Stig Olsson - 10 april 2015 22:06

VoF angriper ”felaktig” friskvård – Nils Öhman och Albin Grahn på DN Debatt kollade inte upp Larhammars jäviga bolagsengagemang   Industrifrontföreningen VoF är åter på krigsstigen. I de två senaste nästan desperata tillslagen an...

Presentation

Omröstning

Till dig som läser min blogg. Är du man eller kvinna?
 Man
 Kvinna
 Annat

Fråga mig

574 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stigs Gästbok

MP3

Följ bloggen

Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Blogkeen
Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se