Direktlänk till inlägg 13 mars 2010

CIA LSD-drogade hel by i mind-control-syfte

Av Stig Olsson - 13 mars 2010 13:08

Som om det inte räcker med att CIA finaniserar sin egen verksamhet genom att själva vara en av världens största drogkartell (med presidentens goda minne), nejdå CIA har större planer än så!


Läser nu i både svensk och internationell press att för 51 år sedan sprayade CIA ut LSD i luften och på livsmedel in en FRANSK!?!?!? by med avsikt att se om dom kunde utföra ett tankekontrollsexperiment!!!

5 människor dog och dussintals fick föras till mentalsjukhus.


Enligt uppgift från www.telegraph.co.uk var det forskare på Fort Detrick i USA som tillsammans med CIA och den amerikanska armén som låg bakom detta groteska massmord. Allt för att försöka lista ut hur de skulle kunna manipulera fångar under krig, min gissning är att de ville kunna få fångarna till att säga allt dom visste, alltså mind-control.

www.aftonbladet.se/nyheter/article6770638.ab

www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/7415082/French-bread-spiked-with-LSD-in-CIA-experiment.html


Så här vidrig är världen, för tro inte att vi är bättre i Sverige!!!


Den största forskningen i hela världen handlar om att kunna göra en datorhjärna.


Forskningen inom just detta område har pågått i ca 70 år och man har spelat in hjärnsignaler på allt från gamla rullbandspelarre till dagens superdatorer.


Förr kunde man inte tolka signalerna, men man spelade in ändå för att ha statistiskt material den dagen det var möjligt och för ca 5 år sen blev det möjligt genom kanske i första hand IBMs superdator Blue Gene.


Nu är det hur enkelt som helst att både spela in hjärnsignaler och Sverige är i världsledning vad gäller att kunna tyda dessa signaler.


Våra forskare är värre än CIAs för här för dom med våld in nanochip i människors kroppar utan att ens be om lov.


Sedan påbörjar nåt jag själv kallar för en ren kidnappning av dessa människors hjärnor eftersom de faktiskt "spelar av" eller kopierar deras hjärnor i syfte att få till en riktigt intelligent datorhjärna eller Artificiell Intelligens (AI) som man också kan kalla det.


Allt detta är mycket smärtsamt och i allra högsta grad kriminellt, men regeringen har i alla tider låtit forskarna hålla på.


Det nästan komiska är att forskarna blånekar till att dom ens forskar på människor och OM dom skulle mot all förmodan använda någon enstaka människa så får dom bara ligga i en magnetröntgenkamera och titta på bilder som sedan avläses i en dator!?!?!?

Gissa vad som är snabbast:

  • Att visa en bild i taget och sedan mata in det i datorn
  • Att chippa tusentals människor, som lever aktiva liv, i sin vardagliga miljö och spela in ALLT som kommer ur ALLA deras fem sinnen... för chippen som sitter i dessa människors kroppar är uppkopplade till FOIs "bredband" LOIS (ja FOI samarbetar med forskarna) så ALL mätdata kan "streamas" direkt till KTHs superdator som dom fått av IBM!?!?! (ja IBM samarbetar med våra forskare också).

Precis, klart det är mycket smartare (men kriminellt) att göra dessa människor till rena multimediamaskiner, ständigt uppkopplade mot detta nya begrepp "datamolnet" eller Cloud Grid som används ofta.


Jaha, nu har jag blandat igen, men det struntar jag i för det här är bägge viktiga saker som faktiskt berör även dig och mig!


Igen tänker jag visa ett dokument som BEVISAR att JAG har RÄTT och FORSKARNA LJUGER, för dokumentet är skrivet av DOM SJÄLVA!?!??!


Hur dum i huvudet får man egentligen vara???


Men jag antar att en av världens främsta hjärnforskare som Martin Ingvar och hans bästis som är en av världens främsta inom skapandet av datorhjärnan Anders Lansner bara helt enkelt är mediakåta och vill få glänsa med alla sina färdigheter i att massmörda människor och slå sönder familjer, tortera föräldrarna så att barnen mister sin enda fasta trygghet i livet... ja kort sagt...


Dessa forskare, myndigheter, privatföretag, läkemedelsindustrin och vår regering borde också få stå till svars för "folkmord" för det är oerhört många som mördats i denna forsknings tjänst, och mot sin vilja så klart...


Jag ska bara citera några stycken ur det här dokumentet som så enkelt avslöjar hela mördarligan:

www.ssci.se/sv/Projekt/Mer-information/Stockholm-Brain-Institute 

heter den och där står bl a:


Stockholm Brain Institute - Ett interdisciplinärt projekt

Genom att integrera världsledande expertis inom kognition, beräkningsmodeller och neuroforskning skall Stockholm Brain Institute (SBI) (där jobbar Martin Ingvar) få ökad förståelse av hjärnan.


SBI samlar tio forskargrupper på Karolinska Institutet (KI), KTH (där jobbar Anders Lansner) och Stockholms universitet som även ska samverka med Karolinska universitetssjukhuset, CogMed, AstraZeneca, IBM, Elekta, Carlson Research och flera mindre företag. SBI koordineras av professor Hans Forssberg han är också en av mördarna) från Karolinska Institutet.


Tio forskningsgrupper från olika discipliner skall försöka förstå den mänskliga hjärnan i all dess komplexitet, från den genetiska nivån till beteende. Detta kräver att man involverar olika discipliner som psykologi, psykiatri, genetik, molekylärbiologi och neurofysiologi. Matematisk modellering, datasimulering...

(Detta är omöjligt att göra på en människa som ligger på rygg i en maskin och tittat på enstaka bilder! DET MÅSTE vara vanliga människor i sin naturliga miljö som man forskar på, annars finns det INTE EN CHANS att de ska lyckas i sina perversa mördande forskning)!!!!!!!!!!


Resten får du läsa själv, men jag är säker på att du fattar vad det handlar om utan att jag ska kommentera varje mening... :)


Jag bara hatar att mördare ska få gå lösa, ostraffade och avlönade!?!?! och dessutom med regeringen som backup!!!

 
ANNONS
 
x

x

14 mars 2010 16:12

Du har missat att man STYR folk, inte kopierar hjärnor.

http://y

 
cyberliv

cyberliv

14 mars 2010 16:36

Nej, du har missat att man BÅDE styr och kopierar.

Läs mer om dels syntetisk telepati och implantat så ser du att bägge saker pågår, bägge lika vidriga.

http://cyberliv.se/blog.html

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stig Olsson - 12 april 2015 16:26

I veckan pratade jag med en journalist om min livssituation igen. Jag pratade om att jag sitter i husarrest en dag i veckan, att jag inte längre kan arbeta som skådespelare och att jag dessutom inte längre kan jobba heltid. Jag pratade om att hela mi...

Av Stig Olsson - 12 april 2015 07:23

Att få vänta timme efter timme på sjukvård när man söker på akuten har svensken sensationellt stor förståelse för. Den foglige svensken tror att skälen är läkarbrist eller att personalen ar för mycket att göra. Alla dessa ursäker är bluff. Det handla...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 17:18

Ni som följt denna blogg vet att jag på senare år snöat in på klassisk musik. Rejält insnöad. Det är minst 3 timmar klassisk musik i mina öron per dag. Och jag gillar det. Min absoluta favorit är sedan länge Pjotr Tchaikovsky, men jag anser att Serge...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 11:46

Arbetslinjen fanns långt före Reinfeldt och Borg! Så här stod det till exempel i en analys ”Ojämlikhet i levnadsvillkor” från RFV år 2003:   Den svenska välfärdsmodellen bygger på den så kallade arbetslinjen. Aktiva åtgärder prioriter...

Av Stig Olsson - 10 april 2015 22:06

VoF angriper ”felaktig” friskvård – Nils Öhman och Albin Grahn på DN Debatt kollade inte upp Larhammars jäviga bolagsengagemang   Industrifrontföreningen VoF är åter på krigsstigen. I de två senaste nästan desperata tillslagen an...

Presentation

Omröstning

Till dig som läser min blogg. Är du man eller kvinna?
 Man
 Kvinna
 Annat

Fråga mig

574 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stigs Gästbok

MP3

Följ bloggen

Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Blogkeen
Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se