Direktlänk till inlägg 14 juni 2010

Nyfödda barn dör på BB för att forskare vill ha deras stamceller!!!

Av Stig Olsson - 14 juni 2010 20:31

Jag tycker att man misshandlar barn om de nyfödda barnen får sin navelsträng avklippt direkt vid födseln.

Detta baserar jag på det faktum att barn löper jättestor risk att få hjärnskador om de inte får det blod som ligger i moderkakan och som det tar några minuter att föra över till bebisen efter födseln.


Det här sker tack och lov inte på alla sjukhus i landet, men enligt en rapport så sker det på t ex sjukhusen i Västra Götaland!!!

Dessutom går bebisen miste om stamceller och minskad syreförsörjning!!!!


Just det här med stamceller tror jag stenhårt är den egentliga orsaken till varför man klipper navelsträngen så snabbt... Forskarna bryr sig inte om bebisen, de vill ha stamcellerna för att använda i kommersiella forskningssyften!!!!!!!!


Det är helt uppenbart att forskning inte längre sker för folkets bästa, utan numera handlare det enbart om hårda cash... allt annat struntar man i generellt!!!


Tänk dig att om du bor på fel ställe i landet, blir gravid, ska föda ditt barn och just när din älskade bebis föds så klipper man bort den så värdefulla navelsträngen, kopplingen mellan moderkakan och din bebis liv... allt bara för att forskare ska kunna stjäla ditt barns stamceller pga sin egen, statens och läkemedelsföretagens äckliga girighets skull... VAD TYCKER DU OM DET???


Sen kan jag lägga in en annan jämförelse också... om det är du, mamman, och du råkar bo t ex nära Karolinska Institutet och får nåt trassel med nerverna så du hamnar inom psykvården för att du ska få hjälp... då är det ENORMT stor risk att du får en spruta innehållande för dig dödliga små nanoimplantat!!!

De är så små att du kan få i dig tusentals och ändå syns dom inte, MEN med hjälp av dessa blir hela ditt liv kidnappat!!!


Forskarna vill nämligen ha din hjärna... inte rent fysiskt, men så att de kan kopiera av den i sin iver att skapa en datorhjärna!!!


Det är inte alls omöjligt att det kan finnas tusentals människor som går omkring och hör röster i huvudet och en massa ljud som inte bara är störande, de är rent torterande och du vet inte vad du ska ta dig till... för det slutar aldrig... det bara mal på dygnet runt...


OBS!!! Då är du inte alls sjuk, som psykdoktorn vill få dig att tro, du har bara blivit en mänsklig labbråtta du också och det förblir du tills deras hemska experiment pågår ända tills du begår självmord, eller forskarna mördar dig... för de vill även se hur olika människors hjärnor reagerar i dödsögonblicket!!!


Så att vara t ex en vuxen kvinna boende i Solna och i fertil ålder är inte direkt vad jag skulle kalla en angenäm sits att leva i om du inte är en stark kvinna som förbjuder att man injicerar på dig över huvud taget, och vägrar att man klipper navelsträngen direkt... gör du inte det ligger du helt enkelt illa till... tyvärr!


Det här är nåt jag varnat för så många gånger, men jag märker inte att så många ens reagerar... det är som att det måste hända först (och då är det redan för sent) men jag är envis och fortsätter skriva om detta tills jag själv dör, eller att staten gör sitt jobb och ser till att dessa forskningsområden får genomgå en lagstadgad och kraftfull ändring så att nyfödda bebisar och vuxna människor ska få leva ett liv där forskare vill vårt bästa, inte vår död!!!


Vad gäller det här med navelsträngen finns det några videoklipp som kan rekommenderas:


http://playrapport.se/#/video/1409799


Avnavlingshistorik: http://www.whale.to/a/cord4.html
/>
Det finns även en Facebook- grupp på engelska om sen avnavling - Leaving A Baby´s Umbilical Cord To stop Pulsating (Delayed Cord Clamping)
http://www.facebook.com/editalbum.php?add=1&htmlup=1&aid=110020#/delayedcordclamping?ref=ts


KUNSKAP KAN VARA SKILLNADEN MELLAN LIV OCH DÖD!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stig Olsson - 12 april 2015 16:26

I veckan pratade jag med en journalist om min livssituation igen. Jag pratade om att jag sitter i husarrest en dag i veckan, att jag inte längre kan arbeta som skådespelare och att jag dessutom inte längre kan jobba heltid. Jag pratade om att hela mi...

Av Stig Olsson - 12 april 2015 07:23

Att få vänta timme efter timme på sjukvård när man söker på akuten har svensken sensationellt stor förståelse för. Den foglige svensken tror att skälen är läkarbrist eller att personalen ar för mycket att göra. Alla dessa ursäker är bluff. Det handla...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 17:18

Ni som följt denna blogg vet att jag på senare år snöat in på klassisk musik. Rejält insnöad. Det är minst 3 timmar klassisk musik i mina öron per dag. Och jag gillar det. Min absoluta favorit är sedan länge Pjotr Tchaikovsky, men jag anser att Serge...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 11:46

Arbetslinjen fanns långt före Reinfeldt och Borg! Så här stod det till exempel i en analys ”Ojämlikhet i levnadsvillkor” från RFV år 2003:   Den svenska välfärdsmodellen bygger på den så kallade arbetslinjen. Aktiva åtgärder prioriter...

Av Stig Olsson - 10 april 2015 22:06

VoF angriper ”felaktig” friskvård – Nils Öhman och Albin Grahn på DN Debatt kollade inte upp Larhammars jäviga bolagsengagemang   Industrifrontföreningen VoF är åter på krigsstigen. I de två senaste nästan desperata tillslagen an...

Presentation

Omröstning

Till dig som läser min blogg. Är du man eller kvinna?
 Man
 Kvinna
 Annat

Fråga mig

574 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stigs Gästbok

MP3

Följ bloggen

Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Blogkeen
Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se