Direktlänk till inlägg 13 augusti 2010

Det här är det ÄCKLIGASTE jag någonsin sett!!!

Av Stig Olsson - 13 augusti 2010 13:26

Jag vet inte hur många hundra gånger jag läst om HALAL-slakt. Jo jag fattar hur det går till och så, MEN ATT SE DET!!!!! Så otroligt läskig, äckligt, vidrigt, kusligt och jag vet inte vad mer negativt jag kan säga om det!!!


Anledningen till att jag över huvud taget säger nåt om det beror på ett mail jag fick som innehöll ett youtubeklipp där man dels visar hur vi normalt avlivar djur här i vårt land i alla fall... det tar typ 2 sekunder av filmen från 20-22 sek in i filmen...

SEN kommer resterande 6 minuter där HALAL-slakten utförs på en massa köttdjur uuuuurk... det var så att jag nästan spydde!!!


MEN, det är VIKTIGT att faktiskt se det här, för nu har även Svenska staten gått med på att tillåta HALAL-slakt här!?!?!?!??! DET ÄR DJURPLÅGERI av absolut värsta sorten!!!


Orsaken till att det blivit tillåtet är att muslimer vägrar äta kött som inte är HALAL-slaktat... och som fåren i filmen leds till slakt så gör svenska staten likadant... låter sig ledas, TROTS att detta MÅSTE vara en LÄSKIG död!!!


Jag vill bara påpeka en sak:  

SE TILL ATT DU INTE HAR NÅGRA BARN I NÄRHETEN!!!


Så här står det före filmen:


ISLAM Det debatteras ofta om dess vara eller icke vara. Så här går det till och det är något alla svenskar borde offra några minuter för att titta på och fråga sig om vi verkligen vill att detta ska förekomma i vårt land.


Varning för extremt starka bilder!


This video starts by showing the Western humane ”Bolt Gun” method of instant slaughter. The remainder of the video then shows the Islamic Halal method of slaughter. Halal is the Sharia Law prescribed method of ritual killing involving the cutting of animals throats and letting them bleed to death. Halal killed animal products are being pushed into the mainstream consumer production of animal stuffs and taken up by the likes of McDonalds and other well known fast food outlets. Are you eating according to Islam’s Sharia without your knowledge? Contains graphic and upsetting content. Please don’t let children watch.
 


Brukar du äta på McDonalds? Då riskerar du att äta HALALslaktat om du väljer en produkt som innehåller kyckling!!!


Kolla mer här:Bannlys Halalkött i Sverige!

http://ja-jp.facebook.com/group.php?v=wall&gid=87775863103

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mig

13 augusti 2010 23:46

Hej igen Stig!
Igen, här är jag försöker be dig att inte googla och sluta med att läsa vad amatörer skriver. Halal slakt är mer MERCIFUL än alla andra slags slakt. Jag bjuder dig på en runda i en slakteri i FINA Sverige. Du, Stig, som har ett stort hjärta kommer att gråta och hata mig resten av ditt liv. Kanske kommer du att tacka mig resten av ditt liv att jag öppnat dina ögon. Vakna Stig. Ingen som ger ett enda skit i djur när det gäller slakt. De slaktas på det värsta sättet i Sverige. Allt måste sker snabbt. Man har inte tid för bedövning ... Kapitalismen har inte tid för nåt sånt. Det tar tid och det kostar pengar. Blir inte lurad av det du ser på Svt och Aftonbladet. Jag har själv kompisar som jobbar på slakteri och de berättar att man använder bedövningspistol bara när djuret är svårt att hanteras: tjur t ex.
I halal slakt FÅR man INTE ens visa kniven för djuret. Dessutom äter muslimer inte så mycket kött. Köttet är inte rekommenderat i muslimers religion. Jag var med i halal slakt. Kniven var MER vass än maskiner i svenska slakterier. Ibland missar maskinerna nån kyckling... utan att hugga av huvet så hamnar den i het vatten levande. Heta vattnet använder man för att tar bort fjädrar.
Jag har inte läst detta på google eller bloggar... Det jag skriver finns ute på svenska gårdar... Ta kontakt med världen, please
Hälsning
Medmänniska

Stig Olsson

14 augusti 2010 13:45

Jag har inte googlat fram den här filmen! Och det jag ser med mina egna ögon gör att det du skriver inte stämmer. För jag måste väl ändå lita på mina egna ögon eller?

Visst sker det en massa skit på vanliga slakterier också, men det är inte nåt som höjs till skyarna som halalslakt gör.

Kolla in filmen själv och se om djuren ser kniven eller inte!

Jag anser mig ha väldigt mycket kontakt med världen, det kan jag garantera dig.
Jag läser forskningsrapporter, dokument, tidningar mm från mängder av länder.

Varifrån får du din information?

Tack för ditt inlägg!

 
Ingen bild

Irene Sörensen

26 september 2010 21:23

Judar = http://sv.wikipedia.org/wiki/Kosher

Muslimer = http://sv.wikipedia.org/wiki/Halal

 
Ingen bild

Irene Sörensen

26 september 2010 21:26

Det vi ser på videon är verkligen inte Halal-slakt det är Kosher. Ni som inte tror kan ju läsa reglerna för Halal.

Stig Olsson

26 september 2010 22:08

Hej Irene!

Tack för att du tog dig tid att leta fram länkarna till de till synes olika slaktmetoderna, men för mig som inte är så bevandrad i hur slakten går till verkar de enligt Wikipedia vara väldigt lika.

Men oavsett detta så är ändå denna slakt något av det äckligaste jag sett!!!

Fast jag läst bägge länkarna ser jag inte skillnaderna... det känns bara overkligt att slakta djuren på det sätt som jag ser i filmen.

Sen medger jag självklart att västerländska slakterier säkert har massor av vidrigheter för sig också...

Jag vill bara inte att djuren över huvud taget ska behöva lida och det tycker jag dom gör på den här filmen. Jag hade svårt att se den!!!

Men som sagt, jag är glad över att du tog dig tid och skrev till mig, det uppskattas!
Jag får kolla igenom det igen och se om jag hittar skillnaderna :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stig Olsson - 12 april 2015 16:26

I veckan pratade jag med en journalist om min livssituation igen. Jag pratade om att jag sitter i husarrest en dag i veckan, att jag inte längre kan arbeta som skådespelare och att jag dessutom inte längre kan jobba heltid. Jag pratade om att hela mi...

Av Stig Olsson - 12 april 2015 07:23

Att få vänta timme efter timme på sjukvård när man söker på akuten har svensken sensationellt stor förståelse för. Den foglige svensken tror att skälen är läkarbrist eller att personalen ar för mycket att göra. Alla dessa ursäker är bluff. Det handla...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 17:18

Ni som följt denna blogg vet att jag på senare år snöat in på klassisk musik. Rejält insnöad. Det är minst 3 timmar klassisk musik i mina öron per dag. Och jag gillar det. Min absoluta favorit är sedan länge Pjotr Tchaikovsky, men jag anser att Serge...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 11:46

Arbetslinjen fanns långt före Reinfeldt och Borg! Så här stod det till exempel i en analys ”Ojämlikhet i levnadsvillkor” från RFV år 2003:   Den svenska välfärdsmodellen bygger på den så kallade arbetslinjen. Aktiva åtgärder prioriter...

Av Stig Olsson - 10 april 2015 22:06

VoF angriper ”felaktig” friskvård – Nils Öhman och Albin Grahn på DN Debatt kollade inte upp Larhammars jäviga bolagsengagemang   Industrifrontföreningen VoF är åter på krigsstigen. I de två senaste nästan desperata tillslagen an...

Presentation

Omröstning

Till dig som läser min blogg. Är du man eller kvinna?
 Man
 Kvinna
 Annat

Fråga mig

574 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stigs Gästbok

MP3

Följ bloggen

Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Blogkeen
Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se