Direktlänk till inlägg 29 augusti 2010

Bryter bankerna mot sina egna lagar?

Av Stig Olsson - 29 augusti 2010 14:50

Frågan är faktiskt befogad, särskilt efter att ha läst det här inlägget som jag klippt in, efter att ha fått lov till att göra det.


Den här gången handlar det om en barnfamilj som fogden, soc och tydligen banken också vill driva till förnedring och kanske helst självmord så man är av med dom en gång för alla.

Och detta UPPMUNTRAR STATEN TILL!!!


Läs den här texten och LÄR dig hur du ska skydda dig själv mot alla de som vill dig maximalt illa... det är inte vi medmänniskor... det är KAPITALET!!!


Överklagan

Ett hushåll som är medlem i föreningen, och sitter i en satans sits, har fått hjälp med att överklaga KFMs beslut om ”utmätning i bankmedel”. Vi är tre som hjälpt till. Vi har läst och letat reda på tidigare domar, försökt följa Kronofogdens resonemang i ställningstaganden, domstolarnas resonemang när dom avgjort mål, vi har talat med Kronofogden, familjen har talat med soc och Kronofogden o.s.v


Under tiden vi läst har vi haft allt från TIA-attacker till direkta ”dåndimpar”.


Men så i förrgår åkte överklagan in. Och VILKET överklagande! Och KUL var det!


Förutom att vi måste konvalesceras från alla störtblödningar och ligga i träda för att få ner blodtrycket… Och som jag tjatat de senaste veckorna, det är ingen händelse att praxis ser ut som den gör… Det är en tydlig strategi från myndighetens sida. Men det hinner jag komma tillbaka till. En annan dag. Flera dagar. Flera gånger.


Så till ”familjen” igen, en närstående har skjutit till pengar för att familjen ska kunna betala förfallna boenderäkningar. Ni vet el o.s.v Familjen har ingen inkomst och lever på dörrkarmarna. Huset är överbelånat, men utan inkomst kan man inte betala huslånet… Så det är knapert. Och boendet mer än i riskzonen.


Och man fick låna pengar. Så långt så väl.


SAMMA DAG som pengarna når kontot ställer Kronofogden en fråga om tillgångar på bankkontot till banken. Samma dag, vad är oddsen..? Ni vet hur det går till, en gång per år gör Kronofogden sitt nedslag och utreder om det DET HÄR ÅRET går utmäta något eller utmäta något mer. Men däremellan är det tyst. Kronofogden har inga ”direktuppkopplingar” till någon bank och kan inte själva se hur det står till på bankkontot. Utan varje gång dom ska veta vilka banktillgodohavanden du har så måste dom ställa frågan till banken, som då måste svara.


Här har vi en familj som otippat fick in en stor summa pengar på kontot. Som skulle gå till att behålla boendet (det finns barn inblandade) och redan samma dag (jag tjatar om detta samma dag, hör jag..) ställer Kronofogden frågan till banken. Kan man ana en konspiration här? Jo det kan man…


Vad är oddsen att just då, just den dagen det kommer in pengar på kontot, så är det dags för Kronofogden att göra ”tillgångsundersökning”? Speciellt som man gjorde det hösten innan, alltså ca 7 – 8 mån innan…


Nog är det lätt att tro att någon banktjänsteman vetat om familjens situation och slagit en pling och informerat Kronofogden om att ”NU finns det deg på kontot! Skynda er för faan! GO! GO! GO!”


Så redan dagen efter att pengarna var på kontot la Kronofogden ett utmätningsbeslut på pengarna och frös större delen av dom. Hepp!


Vi har sett det här tidigare. Med olika banker. Vi vet inte riktigt hur vi ska påvisa att banken självmant vänt sig till Kronofogden som ”informatörer” men trägen vinner. Det finns bara så mycket ”slump”…


Om någon annan råkat ut för liknande hör av er, ulrika.ring@fattigariddare.info, förr eller senare så hittar vi ett ärende där vi kan bevisa att banken själva har informerat. Och jag undrar om det är förenligt med banksekretessen? Att banken, vid förfrågan måste svara är oantastligt, men att banken själva ringer upp och informerar…

Så, skydda dig själv. Inga pengar på banken. Absolut aldrig mer än förbehållsbeloppet. Mer pengar på kontot än förbehållsbeloppet är ett enda, icke förhandlingsbart, bauta-stort ”NO-NO”. Och får du låna pengar eller får dom som gåva så måste du se till att det är i kontanta medel direkt i handen. Inget annat.


Överklagan kommer lägga ut på vår nya hemsida :D. När vi nu får klart den… Hemsidan alltså. Om någon därute har tid och kunskap kring hemsidor får ni gärna kontakta oss. WordPress CMS är verktyget och ju fler vi är som jobbar desto fortare går det. Hör av dig om du har tid och kunskap!


http://blogg.fattigariddare.info/overklagan/

 
ANNONS
 
pinkozzy

pinkozzy

29 augusti 2010 16:18

Det är alltid någon annans fel när man själv kommer i trångomål. Titta bara på "Lyxfällan". Det är ALLTID de som hamnat i skiten som är orsaken till att de sitter där de sitter.
Sedan sår det något om oddsen att de kom just den dagen. Oddsen är ca 1 på 220 eftersom det är ca 220 arbetsdagar på ett år.

http://www.pinkozzy.bloggagratis.se

 
cyberliv

cyberliv

29 augusti 2010 17:35

Nej nu är du ute på hal is!!! Att ens jämföra dom från "Lysfällan" med de som Ulrika och andra med henne råkat ut för är inte ens på samma planet!!!

Oftast handlar det om att några smärre händelser inträffar samtidigt så sitter man plötslig där i skiten... hemlös eller på väg att bli det för att man kanske blivit av med jobbet, samtidigt blir påkörd på ett övergångsställe... mer behövs inte för att hamna hos fogden!

Där får du läsa på vad www.fattiga-riddare.se står för och gör!!!

När du beräknar oddsen i det här fallet får du ta i beräkningen att de redan gjort en koll för 7-8 månader sen och de gör bara en koll per år!!!

Så VARFÖR gjorde dom det igen, just den dan???

Känner du inte stanken av korruption???

http://cyberliv.se/blog.html

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stig Olsson - 12 april 2015 16:26

I veckan pratade jag med en journalist om min livssituation igen. Jag pratade om att jag sitter i husarrest en dag i veckan, att jag inte längre kan arbeta som skådespelare och att jag dessutom inte längre kan jobba heltid. Jag pratade om att hela mi...

Av Stig Olsson - 12 april 2015 07:23

Att få vänta timme efter timme på sjukvård när man söker på akuten har svensken sensationellt stor förståelse för. Den foglige svensken tror att skälen är läkarbrist eller att personalen ar för mycket att göra. Alla dessa ursäker är bluff. Det handla...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 17:18

Ni som följt denna blogg vet att jag på senare år snöat in på klassisk musik. Rejält insnöad. Det är minst 3 timmar klassisk musik i mina öron per dag. Och jag gillar det. Min absoluta favorit är sedan länge Pjotr Tchaikovsky, men jag anser att Serge...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 11:46

Arbetslinjen fanns långt före Reinfeldt och Borg! Så här stod det till exempel i en analys ”Ojämlikhet i levnadsvillkor” från RFV år 2003:   Den svenska välfärdsmodellen bygger på den så kallade arbetslinjen. Aktiva åtgärder prioriter...

Av Stig Olsson - 10 april 2015 22:06

VoF angriper ”felaktig” friskvård – Nils Öhman och Albin Grahn på DN Debatt kollade inte upp Larhammars jäviga bolagsengagemang   Industrifrontföreningen VoF är åter på krigsstigen. I de två senaste nästan desperata tillslagen an...

Presentation

Omröstning

Till dig som läser min blogg. Är du man eller kvinna?
 Man
 Kvinna
 Annat

Fråga mig

574 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stigs Gästbok

MP3

Följ bloggen

Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Blogkeen
Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se