Direktlänk till inlägg 30 november 2010

Är Julian Assange skyldig till våldtäkterna? Däribland på Anna Ardin?

Av Stig Olsson - 30 november 2010 11:13

NEJ, jag tror INTE att han är skyldig, men som sagt det är vad jag tror... och den tron på det har växt väldigt mycket efter att ha hamnat på en blogg där bloggaren Göran Rudling har skrivit om den ena av de två kvinnor som polisanmält Assange.


Det hela verkar handla om ren svartsjuka från en mycket bitter kvinna som trodde hon var den stora kärleken i hans liv... men jag ska inte ta udden av den minst sagt MYCKET intressanta läsningen... för jag tror att det här väcker många känslor inom fler människor än mig!!!


Var så god och tag del av en ypperligt välskriven bloggares färdigheter och skicklighet att spåra upp sanningen och sen dela med sig!!! Dvs han har gjort ett journalistiskt arbete som dagens journalister slutat göra av okänd anledning.Fallet Assange: Uppgifter raderas om och om igen

En av de kvinnor som anmält Julian Assange är Anna Ardin. Hon ställde upp i valet till kommunfullmäktige för socialdemokraterna och är en offentlig person som bör granskas. Därför publicerar jag hennes namn.

   Anna Ardin är kristen, feminist, socialdemokrat, djurrättsaktivist och motståndare mot abort från vänster. Och gotlänning. Hon har tidigare arbetat som jämställdhetsansvarig på Uppsala Universitets Studentkår. Ett arbete hon fick pris för. Nu jobbar hon på Broderskapsrörelsen och ”glöder för fred, solidaritet och rättvisa …. för ett rättvist, öppet och solidariskt samhälle”. På sin egen  blogg beskriver hon sig själv: är statsvetare, kommunikatör, entreprenör och frilansskribent med särskilda kunskaper inom tro & politik, jämlikhetsfrågor, feminism och Latinamerika.


Lördagen den 14 augusti vid 14-tiden skriver hon på twitter.com/annaardin:
från annaardin.bloggy.se den 19 augusti


Tidigt på morgonen söndagen den 15 augusti skriver hon igen på Twitter:
från annaardin.bloggy.se den 19 augustiI samband med att Anna Ardin polisanmäler Julian Assange den 20 augusti raderas dessa kommentarer på Anna Ardins Twitter. Varför? Mig veterligt är det inte vanligt att verkliga brottsoffer raderar bloggar, städar mobiler och försöker få vittnen att intyga något som inte är sant. Varför är det så viktigt att just dessa kommentarer raderas?

Om man vet att det ”anmälda övergreppet” ägde rum på natten mot lördagen den 14 augusti så blir det hela mer begripligt. Kommentarerna tyder i själva verket på att Anna Ardin verkligen gillade Julian och det inte hade förekommit något övergrepp 24 timmar innan. I kommentarerna kan man inte ana att Anna Ardin anser att Julian har en skev kvinnosyn och inte kan ta ett nej. Kommentarerna är mer ett försök av Anna Ardin att sola sig i glansen av Julian Assange. Varför skulle hon annars publicera dem på nätet? Kommentarerna på Twitter stämmer inte med Annas berättelse hos polisen den 20. Så hon raderar dem helt enkelt.

Bevis för att Anna Ardin döljer sanningen
I början på september noterar jag att Anna Ardin har två identiska mini-bloggar”. En på Twitter och en på Bloggy.se. Som det ser ut så läggs Anna Ardins kommentarer ut på båda bloggarna samtidigt. De kommentarer som raderats på Twitter återfinns väl synliga på annaardin.bloggy.se. Anna har missat att man måste radera varje blogg för sig. Otur.

För att kontrollera om Anna Ardin verkligen vill dölja Twitter-kommentarerna skriver jag en kommentar på Sara Gunneruds artikel ”Wikileakshjältar kan också göra puckade saker”. Artikeln är publicerad på Rebellabloggen, en socialdemokratisk feministblogg där Anna Ardin medverkar och är web-ansvarig. I min kommentar berättar jag om de raderade Twitterkommentarerna. Efter 5 dagar, den 13 september, granskas min kommentar och den raderas direkt. Skriver då ytterligare en kommentar där jag talar om att man kan läsa de raderade kommentarerna på annaardin.bloggy.se. Min kommentar raderas direkt. Någon timme senare går hela Bloggy.se ned. När Bloggy.se åter öppnar vid 4-tiden på morgonen den 14 september är de raderade Twitter-kommentarerna också raderade på annaardin.bloggy.se

Nu är det inte så enkelt att radera på nätet som Anna Ardin tror. Google tar ”ögonblicksbilder” på hur olika webbsidor ser ut. En s.k cache. Om man söker upp den cachade sidan för annaardin.bloggy.se så kan man se hur sidan såg ut den 19 augusti. (Om cachen försvinner klicka här. Cachen har försvunnit sen jag skrev detta) Sen kan man jämföra den sidan med hur annaardin.bloggy.se och twitter.com/annaardin ser ut.

Som vi kan se gör Anna Ardin vad hon kan för att dölja sina kommentarer. Kommentarer som tyder på att Julian Assange faktiskt är oskyldig till åtminstone ett av de ”övergrepp” han anklagas för. Det ser ut som om Anna Ardin gör vad hon kan för att få Julian Assange fälld. Genom att radera, förneka friande omständighet gör hon sig kanske skyldig till falsk tillvitelse.

Brottsbalken 15 kap, 7 § Den som, i annat fall än 6 § avser, hos åklagare, polismyndighet eller annan myndighet sanningslöst tillvitar annan brottslig gärning, föregiver besvärande omständighet eller förnekar friande eller mildrande omständighet, dömes, om myndigheten har att upptaga anmälan i sådan sak, för falsk tillvitelse till fängelse i högst två år eller, om brottet är ringa, till böter eller fängelse i högst sex månader.

Fallet Assange blir riktigt ruskigt om vi tar in allt som har hänt i fallet. Den som vill läsa mer kan se denna artikel och denna artikel. Julian bor i Anna Ardins lägenhet från den 11 augusti till den 19-20 augusti. Under denna tid har Julian och Anna sex. Runt 18-19 augusti blir Anna uppringd av en kvinna som söker Julian. När Anna kommer underfund med att Julian också haft samtyckt sex med denna kvinna händer något. De två kvinnorna som båda är kristna och har kopplingar till Broderskapsrörelsen och var med på seminariet på Broderskapsrörelsen förstår direkt att Julian inte har några långsiktiga allvarliga avsikter med dem. De bestämmer sig efter samtal för att anmäla Julian Assange för sexuella övergrepp.

Det verkar ju tyckas konstigt att en kristen socialdemokratisk feminist använder sig av lagstiftning för att hämnas på en man som är ”otrogen”. När man läser om Anna Ardins inlägg om hämnd så är det inte längre konstigt. Det hela blir naturligt. Anna Ardin har under lång tid funderat på hur man ska hämnas på en man som dumpar en, är otrogen. När den andra kvinnan dök upp fick hon möjlighet att göra allvar av planen. Anna Ardin har planerat det hela bra. Hon har fått en annan kvinna att stå bakom våldtäktsanmälan. Ett fall av revenge-by-proxy. Och sen har fått hjälp av Claes Borgströms som gjort allt vad han kunnat för att försöka få Julian Assange åtalad ivrigt påhejad av feministbloggar.

Men sanningen kommer fram till slut. Annas perfekta ”Sjustegsmodell för laglig hämnd” misslyckades. En radering för lite. Och Google cache. Otur Anna. Otur. Herrens vägar äro outgrundliga.

Jag är mycket förvånad att kristna feministiska ”jämställda” kvinnor så kan dyrka en Wikileakshjälte att de gör allt vad de kan för att få honom i säng så fort de får chansen. Och sen, när de kommer underfund med att han inte är lika intresserad av dem som de i honom, går de till polisen och anklagar honom för våldtäkt. Det visar på ett extremt förakt för de kvinnor som är verkliga offer för manligt våld och sexuella övergrepp. Beteendet är oförsvarligt.

Om man i hjärtat bara är en groupie, varför inte bara försöka hålla tyst om det. Det är inget man ska sprida vare sig på nätet eller gå till polisen och berätta. Som det nu ser ut så är Anna Ardins noggrant planerade karaktärsmord och hämnd på Julian Assange inget annat än en självmordsbomb i foten. Lite oturligt för Anna att Google cache håller koll som en nätgud. Ska man radera, måste man radera ordentligt.

Det återstår nu bara att se vad förundersökningen kommit fram till. Enligt åklagarna:

Utredningen är långt framskriden och endast ett mindre antal utredningsåtgärder återstår att vidta före ett beslut.

Om det skulle visa sig att åklagarna kommer fram till att det handlar om falsk tillvitelse så kommer hundratusentals män, som påstår att de flesta anklagelser om våldtäkt är falska, få vatten på sin kvarn. Det kommer tyvärr också att medföra att det blir ännu mycket svårare för verkliga offer att få upprättelse. Det vore en katastrof.


Men denna historia kommer att föra något gott med sig. Vi kommer att förstå att bara för att man är  kristen, feminist, socialdemokrat, djurrättsaktivist och motståndare mot abort från vänster så betyder det inte att man är för lika värde för kvinnor och män.


http://www.samtycke.nu/2010/09/fallet-assange-uppgifter-raderas-om-och-om-igen/#comment-1000

 
ANNONS
 
Klartexten

Klartexten

8 december 2010 15:56

Ett strålande inlägg! Avslöja suggornar!

http://klartexten.wordpress.com

Stig Olsson

8 december 2010 16:49

Det kommer jag att göra så mycket och ofta jag kan!!!

 
Klartexten

Klartexten

8 december 2010 15:58

Anna Ardin har en påfallande likhet med koncentrationslägervakten Irma Grese, som hängdes.

http://klartexten.wordpress.com

Stig Olsson

8 december 2010 16:48

Hoppas samma händer henne :)

 
Ingen bild

mike

14 december 2010 21:18

Tack för en informativ och väl skriven artikel. Where did you get all this information?
Här finns det inga vinnare, alla är förlorare.
Tack!

Stig Olsson

14 december 2010 23:47

Tack för komplimangen, men jag vill nog skicka den vidare till den som skrev allt som var bra, nämligen den som står längst ner efter inlägget:

http://www.samtycke.nu/2010/09/fallet-assange-uppgifter-raderas-om-och-om-igen/#comment-1000

Han har gjort ett fantastiskt jobb och jag hade bara turen att hitta hans blogg och det här inlägget :)

Så honom kan du länka till för han vet vad han håller på med! :)

Ha det bra!!!

 
Dennis Nilsson

Dennis Nilsson

8 februari 2011 22:02

Läs gärna denna underhållande "tantsnuskroman" med alla nödvändiga ingredienser som gör att denna säkerligen kommer att cirkulera i många årtionden framöver på Internet. :-)

http://cryptome.org/0003/ja-sex-docs.zip

Det är alltså vittnesmålen i Assange-fallet.

Julian Assange Case Papers
http://www.fsilaw.com/sitecore/content/Global/content/Julian%20Assange%20Case%20Papers.aspx

http://dennisstartrek.blip.tv

Stig Olsson

12 februari 2011 15:44

Tack för dessa länkar!! :)

Ja jag gör också allt för att läsa och hålla mig informerad om denna tragikomiska såpa, men jag undrar om regeringen ens förstår vilken soppa de själva försatt sig i genom att tillåta feministmaffian att begå ett som jag kallar statsbrott!?!?

För ser man till den s k "bevisföringen" som sägs ligga till grund för åtalet har den bara två bottnar.
1: Två feminister som gått på kärlekspumpen och kan inte släppa det utan "7-punktshämden" etc.
2: Kvinnorna används i ett politiskt spel för att få Assange till Sverige för utlämning till USA, som i sin tur redan i media uttalat att det vore RÄTT att utanför alla demokratiska lagar och förordningar avrätta honom!?!?!?

Det är en rent makaber situation regeringen försatt sig i fortsätta på det gamla sossearvet att vara lydiga slavar till USA!

 
Ingen bild

Papi

16 augusti 2012 21:39

Härligt... lägg det på facebook så det sprids.. Grattis till din fina blogg. försätt så. :)

Stig Olsson

16 augusti 2012 23:52

Tack för de vänliga orden! :)

Allt jag skriver hamnar också på fb, för jag vill verkligen nå ut till så många som möjligt med det jag skriver om :)

 
Ingen bild

Justitia

14 mars 2015 04:20

Tack för en bra redogörelse.

Syftet med hela detta är inte alls utlämna Assange till USA, utan för att göra Assange oförmögen publicera mer som USA inte gillar:

Detta genom att, använda det svenska rättssystemet, få antingen Assange fälld för sexbrott, vilket är enkelt, dels pga politiker dömer (nämndemän) och statsfeminsmen som är rådande:
Även en ev friande dom, skulle ändå räcka, han skulle bli ifrågasatt och många skulle se honom som säkert skyldig och ha svårt bortse från det när han publicerar ev nya saker:

USA vet dessutom om att Sverige ballat ur fullständigt vad gäller sexbrott. Många "våldtäktsmän" är fällda enbart på¨målsägandes uppgifter. Oavsett sanningshalt, ska det inte räcka.

Ev utlämning till USA och en dom där, skulle bara göra Assange till martyr.

Stig Olsson

14 mars 2015 05:47

Tack själv, men det är den som skrivit (se länk längst ner efter inlägget) som ska ha allt beröm för sin fina insats och beskrivning av vad som hände. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stig Olsson - 12 april 2015 16:26

I veckan pratade jag med en journalist om min livssituation igen. Jag pratade om att jag sitter i husarrest en dag i veckan, att jag inte längre kan arbeta som skådespelare och att jag dessutom inte längre kan jobba heltid. Jag pratade om att hela mi...

Av Stig Olsson - 12 april 2015 07:23

Att få vänta timme efter timme på sjukvård när man söker på akuten har svensken sensationellt stor förståelse för. Den foglige svensken tror att skälen är läkarbrist eller att personalen ar för mycket att göra. Alla dessa ursäker är bluff. Det handla...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 17:18

Ni som följt denna blogg vet att jag på senare år snöat in på klassisk musik. Rejält insnöad. Det är minst 3 timmar klassisk musik i mina öron per dag. Och jag gillar det. Min absoluta favorit är sedan länge Pjotr Tchaikovsky, men jag anser att Serge...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 11:46

Arbetslinjen fanns långt före Reinfeldt och Borg! Så här stod det till exempel i en analys ”Ojämlikhet i levnadsvillkor” från RFV år 2003:   Den svenska välfärdsmodellen bygger på den så kallade arbetslinjen. Aktiva åtgärder prioriter...

Av Stig Olsson - 10 april 2015 22:06

VoF angriper ”felaktig” friskvård – Nils Öhman och Albin Grahn på DN Debatt kollade inte upp Larhammars jäviga bolagsengagemang   Industrifrontföreningen VoF är åter på krigsstigen. I de två senaste nästan desperata tillslagen an...

Presentation

Omröstning

Till dig som läser min blogg. Är du man eller kvinna?
 Man
 Kvinna
 Annat

Fråga mig

574 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stigs Gästbok

MP3

Följ bloggen

Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Blogkeen
Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se