Direktlänk till inlägg 30 april 2011

Mediciner styr våra tankar

Av Stig Olsson - 30 april 2011 12:04

Äntligen kommer det bekräftelse på att storkapitalet ägnar sig åt att kunna kontrollera och styra våra tankar och åsikter mm!!! Det handlar alltså om 1984, fast värre!!!


Forskarna idag, inom olika områden, allt från läkemedelsföretag, superdatorer till psykiatrin m fl, sysslar alla med detta, att kunna bestämma vad vi ska tycka och tänka... Det är enormt skrämmande det som står i den här artikeln, men det är kanske ännu mer skrämmande att vi i Sverige... och även många andra länder, men jag håller mig här i vårt land... har hjärntvättats i över 100 år!!!


Tror du mig inte så tänk bara på alla propaganda som gick ut efter andra v-kriget där politikerna sa att staten var bättre på att uppfostra barn och därför infördes dagis... men de dolde detta bakom att "Det går så bra för Sverige" vilket innebar att de sade sig behöva jämlikhet i landet och vips så var lönerna sänkta för männen och sedan började alla kvinnor yrkesarbeta, men det doldes också med politiska slagord som "Jämlikhet" mm... 


Läs denna intressanta artikel vars påstående kommer från en känd professor i England, nämligen Guy Kahane

Dr Kahane blev biträdande direktör Uehiro centrumet under 2006. Han är också biträdande chef för Oxford Centre for Neuroetik och Research Fellow vid Pembroke College. Hans forskningsintresse omfattar praktisk etik, neuroetik, meta-etik och värdeteori. Han är särskilt intresserad av de evolutionära, psykologiska och neurovetenskap och deras eventuella etiska konsekvenser. 
Forskare varnar för sinneskontrollerande preparat


Forskare varnar för sinneskontrollerande preparat
Forskare varnar nu för att framtidens droger kommer designas specifikt för att kontrollera människans sinne.

Det kan låta som något ur en sci-fi-plott, men forskare i Oxford säger nu att den moderna konventionella medicinen gradvis utvecklar sätt att kunna förändra människors moraliska sammansättning genom farmaceutiska preparat och därigenom kontrollera hur människor tänker och agerar i olika livssituationer. Dessa nya droger kommer bokstavligen har förmågan att störa en individs personliga syn på etik och istället omprogrammera personen att tro vad än drogfabrikanten har designat drogen att göra.


"Vetenskapen har ignorerat frågan om moralisk förbättring hittills, men det blir nu en stor debatt." sa doktor Guy Kahane från Oxford Centre for Neuroethics i Storbritannien. 


"Det finns redan en växande kunskapskropp som man kan beskriva med dessa termer. Forskning har visat att vissa droger påverkar hur människor ställer sig inför moraliska dilemman genom att öka deras känsla för empati, gruppidentifikation och genom att reducera aggression."


Detta må låta bra i teorin men sinneskontroll är redan en väldigt farlig bieffekt i existerande medicin. Den antidepressiva drogen Prozac t.ex vet man har orsakat brukaren att få våldsamma utbrott. En ung pojke mördade sin far genom att slå och hugga honom i huvudet och slog sin mor med en kofot och högg henne i ansiktet, detta kort tid efter att han började ta Prozac.


Men den typ av droger som Kahane och hans kollegor refererar till innebär specialdesignade droger med det specifika syftet att inte bara förändra en persons mentalitet utan också sättet som denne ställer sig till och tänker på situationer ur ett moraliskt perspektiv. Slutresultatet är bokstavligen en typ av droginducerad sinnesstyrning där försökspersoner kan kontrolleras av någon annan och blir oförmögna att fatta egna beslut.


Forskning i ämnet, försöker givetvis att måla en bild av sinneskontrollerande preparat i en positiv dager och föreslår att det kan användas till att göra världen bättre. Bara föreställ dig mindre våld, mer tillit och mer kärlek säger de på ett ungefär. Dock är denna retorik egentligen bara ett PR-trick för att ännu mer trubba av de redan avtrubbade massorna till att acceptera detta som något annat än livsfarligt.


Originalartikel: http://www.naturalnews.com/032088_mind_control_drugs.html 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stig Olsson - 12 april 2015 16:26

I veckan pratade jag med en journalist om min livssituation igen. Jag pratade om att jag sitter i husarrest en dag i veckan, att jag inte längre kan arbeta som skådespelare och att jag dessutom inte längre kan jobba heltid. Jag pratade om att hela mi...

Av Stig Olsson - 12 april 2015 07:23

Att få vänta timme efter timme på sjukvård när man söker på akuten har svensken sensationellt stor förståelse för. Den foglige svensken tror att skälen är läkarbrist eller att personalen ar för mycket att göra. Alla dessa ursäker är bluff. Det handla...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 17:18

Ni som följt denna blogg vet att jag på senare år snöat in på klassisk musik. Rejält insnöad. Det är minst 3 timmar klassisk musik i mina öron per dag. Och jag gillar det. Min absoluta favorit är sedan länge Pjotr Tchaikovsky, men jag anser att Serge...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 11:46

Arbetslinjen fanns långt före Reinfeldt och Borg! Så här stod det till exempel i en analys ”Ojämlikhet i levnadsvillkor” från RFV år 2003:   Den svenska välfärdsmodellen bygger på den så kallade arbetslinjen. Aktiva åtgärder prioriter...

Av Stig Olsson - 10 april 2015 22:06

VoF angriper ”felaktig” friskvård – Nils Öhman och Albin Grahn på DN Debatt kollade inte upp Larhammars jäviga bolagsengagemang   Industrifrontföreningen VoF är åter på krigsstigen. I de två senaste nästan desperata tillslagen an...

Presentation

Omröstning

Till dig som läser min blogg. Är du man eller kvinna?
 Man
 Kvinna
 Annat

Fråga mig

574 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stigs Gästbok

MP3

Följ bloggen

Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Blogkeen
Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se