Alla inlägg under april 2011

Av Stig Olsson - 13 april 2011 12:38

uck, nu måste jag byta mobil och har såååå dålig koll så jag skäms!!! Det enda jag kommit fram till under förmiddan idag är att jag kaaaanske kommer att köpa en telefon som heter "HTC Desire Z"!?!? men det är bara för att jag kan dra ut ett tangentbord. 

Däremot vet jag inte om det är den bästa smarta phonen som finns, så har du förslag tas det tacksamt emot :)


Så här ser den ut i alla fall:


Sen har jag kollat leverantörer etc... och det jag kommer fram till är att för mig blir det nog TELE2, men vilket abonnemang det ska bli vete sjuttsingen heller... Funderar mellan "Kompis" och "Smart"... men velar lite där också.


Det är ju så här det blir när man som mig inte skickar en massa SMS eller leker med mobilen till i stort sett annat än att ringa med, för det är vad jag än så länge mest använder telefonen till, det typ hörs ju lite på namnet, telefon :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kompis, Kompis Surf och Kompis PottSnackis och Snackis SurfSmartMaxi


Så vad göra!?!?! Samma här... har du tips hör gärna av dig, för det här är inte min starka sida :)


Undrar du varför jag ska byta? Jo för att kunna nyttja det avtal som det företag jag är representant för helt enkelt! Och det kommer snart att bli omöjligt att avstå från det som snart kommer... men då måste man helt enkelt ha en Smart Phone, men det är egentligen inte ett problem eftersom min gamla Nokia sjunger på sista versen nu... bitar börjar ramla av och såna saker, så snart kommer jag inte ens att kunna ringa med den och det är ju inte kul när det är det jag gör mest förutom att ta några bilder då som t ex fotot på Karin Götblad igår :)

ANNONS
Av Stig Olsson - 13 april 2011 10:23

För vad annat kan man säga när både företag och stat döljer sanningen för folket, nämligen att det här kanske t o m är värre än när USA bombade Japan till underkastelse under andra V-kriget?!?! 


Jag skrev förra gången att det känns oroväckande och läskigt, för jag har alltid varit livrädd för vad som kan hända om ett kärnkraftverk får en härdsmälta. Här har vi ett helt gäng kraftverk som riskerar att alla får härdsmältor och att då se ansvariga stå och ljuga folket rätt upp i ansiktet är hemskt!


Varför inte bara vara ärliga och säga som det är? Vi människor tilltros inte kunna ta till oss skrämmande information, om man får tro politikerna, men sanningen är precis tvärtemot, det är politikerna som blir byxis, för vid katastrofer kommer samma sanning upp, om och om igen, nämligen att företag och stat alltid har samarbetat och struntat i säkerheten för makten och pengarna!!!


Det är DE sanningarna som politikerna är rädda ska läcka ut, kärnavfall tycker de spelar mindre roll, för de kan ju alltid fly till ett annat land, men oftast inte folket... och däri ligger detta hemska och fruktansvärda som nu drabbat Japans folk. 


Eftersom min dotter hade en kompis som nyligen flyttat till Japan så läste jag rätt många tidningar världen över och det jag såg skrämde. Och det skrev jag också, nämligen att såvitt jag förstår det kanske det här blir slutet för Japan som ett befolkat land... Så stor och farlig tror jag att olyckan är tills motsatsen bevisats, vilket jag hoppas kommer att ske!!! 

I det här fallet vill jag INTE ha rätt!!!


Så här står det om olyckan idag:


En japansk polis står vakt i den evakuerade zonen som har en radie på 20 kilometer runt Fukushima. Där ovan lastar poliser in ett lik i en skåpbil.

En japansk polis står vakt i den evakuerade zonen som har en radie på 20 kilometer runt Fukushima. Där ovan lastar poliser in ett lik i en skåpbil. Foto: Scanpix

 

"Japan visste hela tiden"

Nu är det bekräftat: Fukushima är ett nytt Tjernobyl – efter en månad uppgraderar japanska myndigheter kärnkraftsolyckan till en sjua. Svensk kärnkraftsexpert: "De har mörkat hur allvarligt läget är". Samtidigt fortsätter efterskalven – och det kan dröja flera år innan läget är normalt igen, enligt svensk seismolog.


Den 11 mars inleddes följetongen av haverier, explosioner och radioaktiva utsläpp vid kärnkraftverken i Fukushima.

I går – 32 dagar efter jordskalvet och tsunamin som föranledde kärnkraftsolyckorna – berättade japanska myndigheter hur allvarlig olyckan egentligen var.

Fukushimaolyckan är nu uppgraderad till en sjua, som är den högsta nivån på den internationella Ines-skalan. Endast kärnkraftsolyckan i ukrainska Tjernobyl 1986 har bedömts till den nivån tidigare.
– Japan visste hela tiden. De har mörkat hur allvarligt läget är för att inte orsaka panik, säger Frigyes Reisch, docent i kärnkraftssäkerhet vid Kungliga tekniska högskolan.

Reisch har tidigare arbetat på Statens kärnkraftinspektion, SKI, och Internationella atomenergiorganet IAEA. Redan dagarna efter Fukushimaolyckan bedömde han den som en sjua. 
Men japanska myndigheter har hävdat att det var en fyra – även när internationella kärnkraftsmyndigheter menat att det var en sexa.
– Det var ganska uppenbart för mig att det var en sjua. Graderingen bygger på hur stort område och hur många personer som drabbats – och här är konsekvenserna enorma, säger Frigyes Reisch.

Den japanska kärnsäkerhetsmyndigheten säger att de radioaktiva utsläppen från Fukushima endast motsvarar en tiondel av dem i Tjernobyl, uppger TT.
– Det må så vara. Men i Tjernobyl bodde inte så många människor i närheten av kärnkraftverket – i Japan är läget ett helt annat. 

Till och med i Tokyo fick ju barn inte dricka vattnet två veckor efter olyckan, säger Reisch.
Sedan det stora skalvet den 11 mars har fler än 400 efterskalv med en magnitud av 5 efter kraftigare drabbat Japan, enligt TT. 

Vid ett av tisgårdagens skalv fick arbetare utrymma ett kärnkraftverk i Fukushima.
Hur pass farliga skulle du säga att efterskalven är för kärnkraftverken?
– Om man är förberedd borde det inte vara så farligt för kärnkraftverken med efterskalv. Och nu är de nog förberedda, de har lärt sig sin läxa, säger Frigyes Reisch.

Mängden radioaktivt material som läcker ut minskar, enligt Japans premiärminister Naoto Kan.
– Steg för steg rör sig reaktorerna i kraftverket i Fukushima mot stabilitet, sa Kan på en tv-sänd presskonferens enligt AFP.

 

Kan ta år

Japan skakas fortfarande av kraftiga efterskalv. 

Så sent som natten till i går svensk tid inträffade två skalv med magnituder över 6. 
Minst tre personer omkom. 
– Det dröjer säkert några veckor till innan de kraftiga skalven avtar. Sedan kommer naturligtvis skalven att fortsätta, men de blir inte lika kännbara, säger Reynir Bödvarsson, seismolog vid Uppsala universitet. Innan läget återgår helt till det normala kan det dröja flera år, eftersom skalvet var så pass stort och drabbade ett så pass stort område.

Japan tillhör ett av de mest jordskalvdrabbade områdena i världen. Det ”normala läget” här innebär ett flertal kännbara skalv varje år.
– Men de är oftast väsentligt mindre än dem som varit nu och får inte alls samma konsekvenser, säger Reynir Bödvarsson.

Jordskalvet den 11 mars hade en magnitud på 8,9. Ett så pass stort skalv äger enligt Bödvarsson rum ungefär var tionde år någonstans på jorden.


http://www.metro.se/nyheter/japan-visste-hela-tiden/EVHkdl!ZyCeaCasyZtpE/

ANNONS
Av Stig Olsson - 13 april 2011 09:15

Under andra världskriget lade forskarna människor i iskallt vatten för att se hur länge de överlevde. Nazimens experiment i koncentrationslägren är också välkända.

Nu har forskningen med nanotekniken miniatyriserats och med hjärnimplantat flyttat direkt in i hjärnan. Denna forskning är däremot hemligstämplad troligen pga att den är ännu mer grotesk och olaglig.


Det är ett stort antal ostraffade människor i Sverige som arbetat i hela sina vuxna liv och har som de flesta andra familjer, arbeten och hem. De har blivit dödsdömda i en mörklagd och dold forskning med hjärnimplantat och artificiell intelligens.


Teknologier för att kontrollera och manipulera människors "beteenden" via hjärnimplantat är en lukrativ bransch sedan 9/11.


De senaste årens tvärvetenskapliga och civil-militära forskningsframsteg inom dator-hjärna-interaktion, nätverksteknik och artificiell intelligens används i det dolda i Sverige till att kopiera friska människors hjärnor till en hjärnkopierande dator.


Det handlar om att utveckla digital telepati, ett kommunikationssystem byggt på tankar, inte tal, metoder för total manipulation av medvetandet.

Detta går att göra idag genom lång avbildning av tankar med digital telepati att ”läsa av hjärnan” och tala om vad t ex en terrorist gjort för brott, plats för brottet, tid och vilka som varit delaktiga. Det sker genom att utnyttja möjligheten att med hjärnimplantat läsa tankar strax före de uppenbaras i medvetandet.


Utvecklingen av dessa forskningsprojekt och teknologier börjar med att ovetande människor injiceras med mikroimplantat på svenska sjukhus. Detta när de i någon form söker vård. Forskningsprojekten och kopiering av tankar pågår sedan många år tills försökspersonerna drivs till vansinne, dör av utmattning eller annan sjukdom pga implantaten.

De människor, deras familjer och barn som råkar ut för forskarnas  övergrepp,  förlorar alla sina mänskliga rättigheter. Försökspersonerna utplånas som en konsekvens av den dolda tortyren via hjärnimplantaten och utvecklingen av hjärndatorer med artificiell intelligens. Först slås de ut ekonomiskt genom den omänskliga dygnet-runt-kopieringen vars effekter av detta är total social utslagning.


Så länge forskningen ljuger och förnekar denna forsknings existens kommer försökspersonerna att sakna både medicinsk och juridisk hjälp.


Hela rättssystemet bygger på forskarrapporter med evidens, därför hänvisas hjärnimplanterade människor till psykiatrisk vård.


Inom psykiatrin används dessa hjärnkopierade om-line-uppkopplade människor som virtuella patienter till att i realtid studera olika mediciners inverkan på försökspersonerna.


De människor som protesterar och försöker göra sig hörda inom detta forskningsområde anses vara en fara för samhället och spärras in i psykvården. De får sedan efter en tids vistelse bland sjuka människor skriva på ett papper där de tvingas underteckna att det de upplevt är en psykos och inte effekten av hjärnimplantat, för några sådana finns inte, enligt forskarna. Skriver de inte under detta dokument kan de hållas inlåsta resten av sina liv!

Ett annat sätt att göra sig av med försökspersonerna är att genom manipulation av nervsystemet via hjärnimplantaten ge dem svåra/dödliga epileptiska anfall eller genom att ge försökspersonerna en dödlig hjärtattack.

Forskarna slåss, i hård konkurrens med övriga världen, mot tiden i utvecklingen av hjärndatorer, nätverksteknik, artificiell intelligens och därför är man just nu livrädda för att några avslöjanden om hjärnteknikerna skall läcka ut.

Det resulterar nu i att försökspersoner utsätts för ännu mera våld och tortyr för att oskadliggöra dem.


Det är nämligen så att ingen skugga får falla på forskningen, den måste framstå som etisk och korrekt, annars kan regeringen komma att framstå så genomrutten och  korrumperad som den faktiskt alltid varit sedan forskningen startade efter andra världskriget.

Alla de år som människor utsatts för denna groteska tortyr, utförda under namnet ”vetenskapliga studier” och kopiering av hjärnan med hjärnimplantat, utan informerat samtycke, kan aldrig återfås. De familjemedlemmar och barn som drabbats kan heller aldrig få sina förstörda liv återupprättade. Detta p g a att ingen tar på sig ansvaret för forskarövergreppen och dess okända effekter.


Vi kan därmed fastställa att Sverige bedriver dödliga forskningsexperiment på levande människor i det fördolda.


Inom 10 år kommer den nya kommunikationsteknologin digital telepati och artificiell intelligens att vara känd.


Det måste då stå klart att de människor som förvägrades hjälp för att identifiera och oskadliggöra de hjärnimplantat som användes i de grova övergreppen inom forskningen för utvecklingen av hela denna nya teknologi utsattes för en av efterkrigstidens grövsta tortyrbrott. De forskare som vid tidpunkten har haft kännedom om teknologin skall då ställas inför rätta och dömas för de brott de deltagit i.


Skador för de barn till föräldrar som använts inom hjärnforskningen måste bli hörda av media och på något sätt kompenserade av regeringen.


Alla vi som bryr oss om våra barn och barnbarn måste kräva av media, och kyrkan om hjälp att avslöja dessa grova forskningsexperiment på oskyldigt drabbade människor i Sverige.


FOI’s superdatorsystem för hjärnkontroll, deras samarbeten med KTH och Karolinska Institutet måste upp till granskning omedelbart.

Av Stig Olsson - 12 april 2011 15:41

Idag var jag med några kompisar vid kyrkan vid saluhallen för att lyssna på en intervju med Stockholms polischef Karin Götblad. Vår förhoppning var att det skulle ges en chans att få ställa några frågor också, men nåt sånt hände tyvärr aldrig.


Ändå var det lite småintressant för kyrkoherden hade en del både bra och småkul frågor till henne... men våra frågor hade kanske inte varit så kul att besvara.


 


Det jag/vi hade bl a tänkt fråga var varför polisen ständigt slänger alla polisanmälningar som kommer in som handlar om de övergrepp den svenska hjärnforskarkåren begår mot människor som t o m vid ett flertal tillfällen slutat med att de människor som med våld och nedsövning påtvingats implantat har slutat med att forskarna bidragit till att begå mord.


Ändå kastas sådana ärenden direkt i papperskorgen av såvitt vi vet alla poliser. Det är inget som ser bra ut vid en granskning enligt min uppfattning, för det innebär att polisen, som är till för att beskydda folket, faktiskt indirekt blir medskyldiga till mord!!!


Men som sagt, även vår svenska poliskår är en i den långa kedjan av det vi kallar grindvakter, dvs sådana som skyddar just hjärnforskare. 


Jag kommer aldrig att sluta skriva om varför det inte på 60 år lämnats en enda forskarrapport trots över tusen miljarder i forskningsbidrag!!! DET är mycket pengar, men inte ens en redovisning till vad man spenderat alla pengarna har gått att få, eller rättare sagt... regeringarna har aldrig krävt någon revision heller, för de ingår också i kedjan av grindvakter.


Mord är alltså tillåtet i Sverige, om du tillhör rätt gäng... Att vara t ex medlem i Hells Angels funkar inte, för en del av dom åker faktiskt in i fängelse när de mördar, men konstigt nog inte alla!?!?!

Fast allt har en förklaring så klart... men i detta fall måste man se på vilken persom som alltid varit försvarsadvokat i de fall mördare inte fällts!!!


Men det är en annan historia, långt från dagens upplevelse i kyrkan, eller är det så långt??? Hmmm...

Av Stig Olsson - 12 april 2011 09:51

Det här är inte för att gnälla på de som har pengar, utan att skälla på de rika för sättet de beter sig på och kanske ännu mer på sättet staten-makten-regeringen beter sig på, nämligen att hoppa på de som redan ligger, alltså sjuka, svaga, handikappade m fl... 


Däremot ska jag inte skriva mer själv, för en av mina vänner har skrivit det så mycket bättre själv, så med hennes tillåtelse klipper jag bara in hennes text. Ett tips bara, läs även länkarna! 


Här kommer hennes (Ulrikas) inlägg:


Vi hade en gång en båt..

DN debatt igår söndag, ”Svensk politik får inte bara begränsas till köksbordet


Metaforen med köksbordet och läggandet av livspussel utgår från en traditionell kärnfamilj med mamma, pappa, barn och där verklighetens folk kännetecknas av att alla har arbete och lever ett synnerligen aktivt fritidsliv. Ingen har utmattningsdepressioner eller missbruksproblem. För de ensamstående mödrarna, för de långtidssjukskrivna, för de arbetslösa och för de marginaliserade klingar däremot metaforen om köksbord och livspussel falskt. 

Ansvaret för livssituationen läggs på individens axlar, vilket i förlängningen leder till att misslyckandet blir en individuell skuld. Samhällsgemenskapen abdikerar.”


…och samhällskontraktet ÄR brutet. Titta bara på Obeståndspolitiken. Försörjningsstödet. Arbetslöshetsersättningen. Sjukförsäkringen… Människor som slagits sönder av sjukdom, av arbetslöshet ja ni kan retoriken, förväntas FÖRUTOM att hantera sina personliga katastrofer och tragedier DESSUTOM tjäna blodpåsar åt en rik, mäktig skuldindustri som tjänar ofattbara pengar på den sjukskrivne, arbetslöse, och där staten, dvs den ”organism” alla dessa skattebetalare upprätthåller, ställer sig framåtböjd med byxorna snällt neddragna, inte framåtböjd för de som betalar skatten, utan framåtböjd för den rika, mäktiga skuldindustrin som tjänar ofattbara pengar i sin symbios med staten…

Det är inte vackert.


Det spelar liksom ingen roll vad politikerna, tjänstemännen säger, om balans, om hur man vill minska utanförskap, om visioner, om arbetslinje, om marknad, om regleringar, om avregleringar, om, om… Det är obegripligt vilka ord man än använder. Punkt. Retoriken blir bara dimridåer.


Bankerna klarar bygga sina vinster även om dom inte tillåts dra fördel av statens dominans över medborgarna. Jag är helt säker på det. Helt säker. Men den enskilda människan, individen, som har allt detta mot sig, storfinansen och staten… Den individen klarar sig inte. Det VET vi. Det finns det statistik på.


Folk DÖR för helvete. Barn går sönder och blir till trasiga ungdomar, som aldrig har en chans att bli ”den lyckliga, självständiga individen”. Och då, i det perspektivet går Rikskronofogden, Riksdagen, Regeringen, Verkschefen ut och snackar om att man vill minska utanförskapet… Men_Så_Gör_Det_Då!


Och går det inte att förändra på riktigt, så stig då ner från posten, gör en ”modified Adelsohn” och make a statement. ”Jag kan inte vara chef för den här moderna varianten av livegen”. Det gäller för övrigt varenda person som arbetar på Kronofogden, försäkringskassan, migrationsverket, skattemyndigheten, socialförvaltningarna, a-kassan, arbetsförmedlingen…


Man _kan_ förändra, men då måste man vara _villig_ att satsa. Går det inte så måste man våga vägra delta. Men så gör vi inte i Sverige. ”Vi arbetar framåt, vi har visioner”. Under tiden visionerna fortsätter vara bara visioner så DÖR_MÄNNISKOR. DÖR. Get it? DÖR! Fini. Slut på historien. DÖD och förruttnelse.


Och det finns vägledning i hur man gör när man följer det rätta. Alltså inte nödvändigtvis gör ”det accepterade” dvs inte jamsa med utan gör _det_man_tror_på. DN, också igår, ”Man måste låta rätt gå före galet”. En artikel skriven av Sveriges just nu kanske bästa journalister, Maciej Zaremba. Det finns fler personer i maktställning och med insikt i Sveriges tillkortakommanden som behöver låta ”rätt gå före galet”. Om man nu skulle mena något med sina ord…

Det var det ena.

Det andra är dagens debattinlägg på DN. ”Så här vill vi i alliansen förbättra sjukförsäkringen”.

Regeringen efter översynen: De personer som är alltför sjuka för att tillgodogöra sig Arbetsförmedlingens insatser ska kunna stanna i sjukförsäkringen.”


Jag vet helt enkelt inte vad jag ska säga… Är det underligt människor ger upp? Slutar tro på politiken? Är den debattartikeln så nyskapande, nytänkande, revolutionerande att den förtjänar plats på DN debatt? Att sjuka människor, _sjuka_människor_, ska kunna äta och bo under tiden dom blir friska, eller kanske tom under tiden dom dör? Är det en tanke som förtjänar ens en notis?


Är den ”politiska visionen” värd att applåderas? Eller är det IGEN att media går maktens ärende och bereder plats åt marknadsföring som tjänar ett enda syfte? Att fortsätta behålla makten.. De tre statsmakterna, Riksdag, Regering och media kliar varandra på ryggen hela, hela, hela tiden…


Men det ”vanliga” vinner antagligen, ”du får det att låta så enkelt, när det egentligen inte ÄR så enkelt.” Well, here is news for you, det ÄR PRECIS så enkelt


http://blogg.segra.se/vi-hade-en-gang-en-bat/comment-page-1/#comment-1373

Av Stig Olsson - 11 april 2011 08:15

Jag blir alltid lika vansinnigt arg över hur kriminella våra politiker är det så att du som läsare kanske säger att jag har fel, bevisa det då!


För jag kan på egen hand lägga upp så många dokument som nuvarande regeringen står för och självklart ännu mer från hela sossetiden, för det var sossarna som grundade kriminaliteten och det är enormt viktigt att en gång för alla FATTA DET och acceptera denna sanning som så många fortsätter hävda inte stämmer... men titta bara på vad som hänt i vårt land och hur konsekvent staten lurat oss medborgare!!! 


Jag är helt enkelt skitless på hur vi behandlas sämre än djur, för djur får minsann mycket bättre vård och tillsyn än vi människor, jo det finns en grupp som har det bättre och det är fångarna, för de tillhör ju samma grupp som politikerna... 


Sen hade jag turen att komma in på en minst sagt intressant hemsida som jag inte kan låta bli att dela med mig av till dig och jag hoppas att du ger dig själv tid att läsa igenom, inte bara det här lilla jag klippt in, utan även andra saker som dessa modiga fria och fattiga journalister och skribenter faktiskt gör för att peka på sanningar som allmänheten annars inte får veta.


Det står också om hur polisen gått så långt att de mördat en av dessa modiga människor som vågar stå upp för sanningen, trots att ingen betalar dom för det, de vill oss bara väl och lära oss att lyfta upp huvudet ur sanden. Så gör nu det med början idag ok?Här ser Ni organisationen (Sveriges regering) som rånar Afrika, Irak och Afghanistan tillsammans med bl.a. USA:s regering. Sveriges regering med dess goda renomé används utav USA och England för att mörka massmord, krig och rån. Ett spel som årligen kostar miljoner människor livet och skapar kaos, sjukdomar och miljökatastrofer runt om i världen.


Skuggregering.

Bakom dessa nickedockor finns skuggregeringen (Maffian) eller rättare sagt, Capo di tutti capi, den högsta chefen. I Sverige är det bl.a Wallenberg, i USA är det Rothschild. Politikerna lyder under Wallenberg, Rothschild - Capo di tutti capi. Sveriges Riksbank ägs utav Rothschild. Det är inte Sveriges medborgare som äger Riksbanken vilket organisationen Regeringen försöker att lura folket till att tro. Sveriges tillgångar är för länge sedan sålda till utländsk makt utav landsförrädare som har suttit i poster som statsminister och utrikesminister. Det är till denna utländska makt som en fjärdedel utav skatteintäkterna går, rakt ned i fickan på Capo di tutti capi.


Bidrag är mutor.

30 miljarder i "utlandsbidrag" varje år utan tillstånd från svenska folket. "Vi skall hjälpa dom fattiga" heter det så fint. Sanningen är att desssa stulna pengar används för att muta ledare i olika länder, och för att betala omkostnader som Capo di tutti capi har i sin business. Utöver "utlandsbidragen" så skänker Sveriges regering ytterliggare miljarder till höger och vänster. En hals miljard går till heroinbaronerna, bröderna Karzai (Afghanistans president Hamid Karzai) i Afghanistan. Karzai håller i opiumodlingarna som omsätter 150 miljarder dollar per år i dom stora leden. Dom stora leden är CIATurkiet,PakistanIndien och Karzai. Pengar från opium och heroinhandelanvänds till att köpa vapen från BAE Systems och Bofors.


Ahmed Wali Karzai


Utländsk makt styr Sveriges regering.

Uppgiften Sveriges regering har från Capo di tutti capi är att denna business inte får störas och inga ändringar får ske. Krig och konflikter skapas i samråd mellan USA, England, Sverige, Israel, Frankrike och Tyskland. Mer vapen produceras och heroin från Afghanistan skyddas samt säkras knarkets färdväg genom Kosovo till resten av Europa. För att dölja den verkliga agendan med att bomba sig till ett fritt Kosovo, så skapades slakten i Rwanda utav USA år 1994 med hjälp utav FN och Göran Persson. FN:s fordon levererade vapen till olika grupper i Bosnien genom att använda dubbla bottnar på FN:s lastbilar, vilket avslöjades av Serbisk militär.


Alla låter sig mutas.

Den finske "fredsmäklaren" Martti Ahtisaari fick fem miljoner Euro i en portfölj och han blev nöjd och glad. Den tyska underrättelsetjänsten avlyssnade och övervakade Ahtisaari när han gick för att hämta pengarna. Att hans medverkan/korruption/lögner lett till tusentals männsikors död, cancer och miljöförstöring det bekom honom inte.


Martti Ahtisaari


Olof Palme.

Palme beskyldes för att arbeta åt främmande makt av bl.a svenska poliser. Men efter Palmes död såldes Sverige till främmande makt (USA/England) utav den svenska organisation som hjälpte till att mörda Olof Palme. Annan person som likviderades pga att hon ansågs vara ett hot mot Bilderbergs business var Olof Palme´s dotter, Anna Lindh, hon mördades utav samma organisation som dödade hennes biologiska pappa, Olof Palme.


Olof Palme med dottern Anna Lindh.


http://www.corruptio.se/page2.html 

Av Stig Olsson - 11 april 2011 00:00

Det här var minst sagt ett mycket ovanligt och mycket kul mail som jag fått från en av mina bästa barndomsvänner. Jag tror vi känt varandra i nästan 50 år!!! Det kanske fattas 1-2 år dit, sen firar vi 50 år som bästisar :)


Och att dessutom få en sån här fullträff mitt i natten är inte fel heller!!! Läs och ha kul!!! Du får det exakt som jag fick det, men det jag la ut på min facebook ändrade jag lite så i stället för okända människor använde jag mig själv och mina barn, vilket ger en liten extra dimension åt det hela också... Är du beredd? :D


Inget man vill missa?! Lycka till!
I år kommer vi att uppleva fyra ovanliga datum. 1/1/11, 1/11/11, 11/1/11, och 11/11/11, och det är inte allt...

 
Ta de två sista siffrorna av året då du föddes? 


Lägg till den ålder du kommer att bli i år, resultatet kommer att bli 111. 


(Jag blir 77 i år (född 1934).  34 + 77 = 111. 
Olle blir 76 (född 1935). 76 + 35 = 111. 


Gör din egen test. 


Detta är året för pengar! 


I år kommer oktober ha fem söndagar, fem måndagar, och fem lördagar. 
Detta händer bara vart 823 år? 
Detta hände också under Jan 2011! 
Dessa speciella år kallas "Bankiren"? 


Ordspråket som förklaras i den Kinesiska Feng-Shui lyder; 
Om du skickar detta till åtta goda vänner kommer pengar 
att visa sig under de kommande fyra dagarna. 
De som inte fortsätter kedjan kommer inte att ta emot? 
Det är ett mysterium, men det är värt ett försök!

Av Stig Olsson - 10 april 2011 18:56

Det är ett numera mycket bekant och vanligt begrepp det här med civil-militär forskning och orsaken är kanske enklare än man först tror. 


Vad som hände tidigare var att det gamla FOA (Försvarets Forskningsanstalt) forskade inom en mängd områden ända tills datatekniken utvecklats så fort och nått så långt att militärens gamla metoder att "spionera" med hjälp av sina gamla radarutrustning inte längre var modern och man insåg även sin begränsning inför vad alla civila företag lyckades åstadkomma.


Självklart vill den svenska regeringen alltid att vi ska ligga i topp oavsett vilket forskningsområde det gäller, så när det här med att skapa datorhjärnor blev det hetaste av det heta, ja då ingicks det flera minst sagt märkliga avtal.


Helt plötsligt forskar militären med t ex IBMs och AstraZenekas forskare, för att inte nämna alla forskare på våra universitetssjukhus!!!


Så nu har vi en brokig samling som vi normalt skulle tycka vara en bra lösning, för varför uppfinna hjulet mer än en gång?

Eller, varför uppfinna mer än en datorhjärna var när man kan samarbeta och på så sätt snabbare få total kontroll över befolkningen!!!


DET är anledningen, som alltid, makt och pengar, och det har man nu och ska man vara riktigt ärliga så har staten/militären alltid haft både makt och pengar i överflöd i sina fickor och agendor.


Se här bara vad Försvarsmakten har konstruerat (jag klipper bara in det allra viktigaste så får du själv läsa resten genom att klicka på länken längst ner i inlägget):


Centrum för traumaforskning Syfte


Centrat har till syfte att:


 • Öka kontakter, informationsutbyte och direkt samarbete mellan grupper inom traumaforskning.
 • Verka för samordning inom forskarutbildning inom området.
 • Åstadkomma gemensamma forskningsansökningar från centrat (i olika koalitioner av centrumdeltagare).
 • Förmedla information till och från relevanta myndigheter.
 • Medverka i forskningsnära medicinsk utbildning, inom områdetBakgrund


Centrat har tillkommit genom en överenskommelse mellan Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI) och Karolinska Institutet (KI) efter initiativ från Enheten för experimentell traumatologi (XT) vid FOI (Institutionen för försvarsmedicin, beläget på KI-området). I de föregående diskussionerna har också Försvarsmakten deltagit.


Den 1 april 2008 överfördes hela enheten, på begäran av Försvarsmakten, från FOI till Karolinska institutet, där vi tillhör Insitutionen för neurovetanskap. Försvarsmakten har slutit ett avtal med KI där FM tar på sig ett långsiktigt ansvar för att finansiera denna forskning.


Experimentell traumatologi (XT) är inriktad på forskning på vapenrelaterade personskador och andra former av högenergiskador.

Förutom ren forskning sysslar vi med myndighetsstöd, till Försvarsmakten (FM) och andra myndigheter, folkrättsfrågor och medicinsk underättelseverksamhet kring vapenskador. Vi är intresserade av

 • hur skadorna uppstår (mekanismer)
 • hur mycket "man tål" utan att bli skadad (skyddskriterier)
 • hur skydd skall vara utformade
 • hur t.ex en hjärnskada kan upptackas i fält
 • hur vapenskadade skall omhändertas och behandlas, i den akuta fasen.

Vilken effekt kan mikrovågsvapen ha på centrala nervsystemet?


Mikrovågsvapen hör till gruppen icke dödliga vapen (Non-Lethal Weapons = NLW). Mikrovågsvapen har mycket hög fältstyrka (motsvarande tusentals mobiltelefoner) och kan fokuseras mot olika mål med avsikt att framkalla smärta (genom upphettning av fria nervändar i huden) eller störa elektronisk utrustning. Kan de påverka centrala nervsystemet? Finns någon effekt på blod-hjärn barriären? Denna typ av forskning bildar bland annat underlag till folkrättsliga överväganden som skall göras enligt ett tilläggsprotokoll till den 4e Genève konventionen.


Tryckvågor från undervattensdetonationer

Då det finns önskemål om att minska skyddsavstånden vid undervattendetonation i skärgården finns ett behov av ytterligare kunskaper om tryckvågors effekter på människa under vatten. Man vet sedan tidigare att explosioner i luft framför allt orsakar skador på trumhinnor, lungor och tarm. Man vet också att explosioner kan påverka hjärnans funktioner med varierande grad av omtöckning, minnesförlust och medvetslöshet som följd. Projektet avser att studera vilka effekter explosioner kan tänkas ha på människan under vatten, och vilka tryckvågsnivåer man kan tolerera i denna miljö. Med tanke på de skärpta kraven som ställs på medvetandegrad och orienteringsförmåga i en undervattensmiljö är de eventuella effekterna på hjärnan av särskilt intresse.


Klinisk eller experimentell forskning


Ett problem för traumaforskningen är att det som regel är svårt att hitta tillräckligt många patienter som kan bilda en grupp, t.ex vid jämförelse av olika behandlingar. De skadade skiljer sig åt på flera sätt:

 • Olika kön, ålder
 • Skada på olika delar av kroppen, olika stora skador.
 • Skadorna orsakades på olika sätt och ofta kan man inte rekonstruera skadeförloppet helt.
 • Vissa skador är sällsynta: svåra brännskador, svåra skottskador, svåra el-skador.

Innan jag lägger ut länken till denna sida vill jag att du verkligen tänker efter vad du just läst och sedan gör en bedömning av den röda texten.


Är du förvånad över att man har svårt att hitta människor som

 • vill bli dränkta
 • utsättas för livsfarlig strålning
 • upphettning av fria nervändar på kroppen
 • få hjärnan utsatt för rent livsfarliga experiment
 • hur höga tryckvågor människan kan klara av under vattnet!?!?


Det är sån här forskning man gör på människor sedan minst 60 år tillbaka och man började med människor som satt i fängelserna, sedan på gamla med redan dödliga sjukdomar, sedan "friska" gamlingar, och sen var turen kommen till alla handikappade som ändå bodde på institutioner i anslutning till forskarna och i slutänden har vi nu nått fram till helt friska människor som lever sina liv med familj, barn, arbete, kollegor, vänner etc... 


DET ÄR DESSA MÄNNISKOR SOM NU ÖKAR LIKA MYCKET I ANTAL SOM TEKNIKEN INOM DATA- OCH NANOVETENSKAPEN UTVECKLAS!!!


Och det värsta är att INGEN blir tillfrågad alls om de vill utsättas för dessa dödliga experiment som Försvaret själva säger att de måste hålla sig till vissa regler, men när det kommer till kritan så drar man sig inte ens för mord för att kunna forska på det sätt man själv valt!!!


För att detta ska vara möjligt måste forskarna skyddas från insyn, journalister, etiker mm så därför skyddas de av följande:

 • Regeringen
 • Polisen
 • Militären
 • Säpo
 • Psykiatrin och flera som jag bara inte kommer på just nu

ALLT detta finns att läsa på länken här, där man öppet talar om att de medvetet kränker, torterar, mördar helt vanliga människor!!!


http://www.strc.se


Trevlig läsning (gäller bara de som sympatiserar med slakten), vi andra mår bara illa och vill få ett slut på eländet!!!

Presentation

Omröstning

Till dig som läser min blogg. Är du man eller kvinna?
 Man
 Kvinna
 Annat

Fråga mig

574 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stigs Gästbok

MP3

Följ bloggen

Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Blogkeen
Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se