Direktlänk till inlägg 14 februari 2012

Har du nån gång sett moln som ser ut så här?

Av Stig Olsson - 14 februari 2012 11:04

 

Så blir "molnen" när man sprutar ut SF6-gas från alla dessa konstiga flygplan du ser i luften varje dag och som lämnar ett helt gäng olika moln efter sig! Det syns ju vilka som är vanliga passagerarplan, för då är det ju en rak och tunn linje som snabbt försvinner, men molnen efter de s k Chemtrailsplanen försvinner inte utan i stället breder de ut sig i en mängd olika formationer och utseende.


Men vad är då SF6-gas? Ja så här skriver t ex ABB om gasen:

"Svavelhexafluorid (SF6) är en artificiell gas som används i ställverk och vid installation. SF6 är en av de starkast verkande växthusgaser som Kyotoprotokollet nämner.

SF6 har en potential för global uppvärmning som är omkring 23 900 gånger större än den för koldioxid... Utsläpp av SF6 av misstag - vid tillverkning, installation, underhåll och demontering - är ett större problem än läckor från produkterna".


Och så här beskriver den som fotograferat molnet ovanför sitt hem denna livsfarliga gas:


SF6-gas är ungefär fem gånger tyngre än luft och tenderar att samlas på lågt belägna platser, i byggnader eller utrustning. Denna samling kan minska syrehalten och kan orsaka kvävning. Kvävning kan inträffa utan förvarning, om syrehalten i luften man andas reduceras från det normala 20% till mindre än 13%.

Ljusbågarna i SF6-gasen bildar toxiska gaser som, i närvaro av fuktig luft, har den karakteristiska lukten av ruttna ägg. Inandas gaserna kan det orsaka illamående, dåsighet, andningssvårigheter, skador på andningsorganen och andra organ i kroppen, och t o m död, beroende på exponeringsnivån och personens känslighet.

Nedbrytningsprodukter av SF6-gas kan vara i form av gaser eller pulver. Fasta nedbrytningsprodukter är normalt metallflourider i form av vitt, blekt eller grått pulver. Fasta nedbrytningsprodukter i form av pulver är mycket fina och kan inte alltid detekteras av det mänskliga ögat, speciellt i luften. Hudkontakt med sådana pulver bör undvikas eftersom det kan orsaka utslag, svår irritation och död. Inandning av luftburet damm bör undvikas, eftersom gasformiga produkter kan orsaka andningssvårigheter, skador på andningsorganen och död. Luftburet damm kan dessutom orsaka ögonirritation.

Exponering för nedbruten SF6-gas är farligt för människors hälsa.


Så det är väl på plats med en generell varning när du ser konstiga moln bildas kors och tvärs över din himmel... för då vet du att de sprayar nåt gift över den plats där du bor!!!


Ibland är det dödligt för oss människor, ibland är det djuren som råkar illa ut och andra gånger är det själva naturen (grödorna) som förstörs... 


Min lilla fundering stannar vid detta: När ska vi människor säga ifrån att vi inte köper detta längre? När ska vi kräva av vår regering att de slutar tillåta denna förstörelse av både människa, djur och natur???


Eller är det så enkelt att vi inte bryr oss om våra barn och barnbarn... "Äsch vi skiter väl i vår avkomma... vi har vårt så dom kan gott ha sitt skit själva och ta hand om det. Dessutom älskar vi dom inte så mycket heller att vi orkar bry oss... eller informera dom"!?!?!?!


Är det så vi resonerar???

 
ANNONS
 
Ingen bild

Morningstar

15 februari 2012 03:41

En obehaglig tanke som slagit mig tidigare är att syftet kanske är att om-terraforma planeten åt en invaderande utomjordisk ras som inte tåler vår atmosför. Än så länge befinner dom sig på underjordiska baser och kanske även på andra planeter i solsystemet, i väntan på att ta över. Man kan ju inte låta bli att undra vilka dealar förrädarna har gått med på för att genomföra en sådan enorm massdöd på planetens ursprungliga innevånare.

Stig Olsson

15 februari 2012 09:24

Ärligt talat tror jag inte att människorasen eller eliten av den är så smart att de skulle gå med på nåt sånt. De är för enkelspåriga för att tänka så...

Titta bara på hur de som har omätliga rikedomar ändå gör allt för att spara in på 10 spänn eller tjäna samma belopp!?!?
Det är groteskt!!!

Massmorden sker också enbart för snöd vinning. De vill bara ha planeten för sig själva!!!

Enligt alla källor jag sett vill eliten bara att ca 500 miljoner ska finnas, resten 6,5 miljarder ska bort, för att den lilla eliten ska kunna kontrollera resten som slavar åt dom... Alltså kapitalismen när den är som värst, typ dagens USA.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stig Olsson - 12 april 2015 16:26

I veckan pratade jag med en journalist om min livssituation igen. Jag pratade om att jag sitter i husarrest en dag i veckan, att jag inte längre kan arbeta som skådespelare och att jag dessutom inte längre kan jobba heltid. Jag pratade om att hela mi...

Av Stig Olsson - 12 april 2015 07:23

Att få vänta timme efter timme på sjukvård när man söker på akuten har svensken sensationellt stor förståelse för. Den foglige svensken tror att skälen är läkarbrist eller att personalen ar för mycket att göra. Alla dessa ursäker är bluff. Det handla...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 17:18

Ni som följt denna blogg vet att jag på senare år snöat in på klassisk musik. Rejält insnöad. Det är minst 3 timmar klassisk musik i mina öron per dag. Och jag gillar det. Min absoluta favorit är sedan länge Pjotr Tchaikovsky, men jag anser att Serge...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 11:46

Arbetslinjen fanns långt före Reinfeldt och Borg! Så här stod det till exempel i en analys ”Ojämlikhet i levnadsvillkor” från RFV år 2003:   Den svenska välfärdsmodellen bygger på den så kallade arbetslinjen. Aktiva åtgärder prioriter...

Av Stig Olsson - 10 april 2015 22:06

VoF angriper ”felaktig” friskvård – Nils Öhman och Albin Grahn på DN Debatt kollade inte upp Larhammars jäviga bolagsengagemang   Industrifrontföreningen VoF är åter på krigsstigen. I de två senaste nästan desperata tillslagen an...

Presentation

Omröstning

Till dig som läser min blogg. Är du man eller kvinna?
 Man
 Kvinna
 Annat

Fråga mig

574 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stigs Gästbok

MP3

Följ bloggen

Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Blogkeen
Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se