Direktlänk till inlägg 14 februari 2012

Är det någon som vet varför vi har bostadsbrist?

Av Stig Olsson - 14 februari 2012 21:28

Nu ska jag imitera Sveriges Finansminister Anders Borg: Det är skandal att bankerna har så extremt hög lönsamhet som beror på att de avgiftsbelägger de som lånar så mycket pengar till sina boenden!!! På något sätt måste vi i regeringen hitta styrmedel som får bort denna rovdrift på skattebetalarna!!!

Ganska bra imitation eller? :)


Samtidigt slog jag två flugor i en smäll, för vad är det som händer i Sverige egentligen? på riktigt alltså, inte som politiker och köpt PK-media försöker ljuga i oss!?!? 


Jo det är följande faktasaker som händer i följande händelsekedja:


Antalet invandrare till Sverige ökar enormt, samtidigt byggs det konstigt nog (i mina ögon alltså) MINDRE bostäder och samtidigt har regeringen och bankerna på sedvanligt hemligt manér gjort en överenskommelse om att se till att de som behöver bostad också får betala mer för den och aldrig kunna bli skuldfria!!!


Där har du hela problemet i ett nötskal, eller en enda mening, vilket du vill... bägge är ändå sanna, till skillnad från vad våra ständigt ljugande politker säger!!!


Nu ska detta såklart bevisas också, annars får jag elaka kommentarer om att jag bara hittar på... så vi kör direkt:


Här följer därför invandringsstatistik för de senaste 30 åren:

___________________________________________________

Invandringen och tillskottet av hyreslägenheter under den här aktuella perioden framgår av nedanstående sammanställning.

1980 – 1989: Antal invandrare: 211 472Nya lägenheter: 122 496

1990 – 1999:Antal invandrare: 429 887Nya lägenheter: 167 256

2000 – 2008:Antal invandrare: 516 661Nya lägenheter:   53 971


Uppgifterna är hämtade från Migrationsverket och Statistisk Årsbok och visar alltså en mycket markant minskning av nya hyreslägenheter sedan många år tillbaka.

___________________________________________________


Det krävs ju ingen Einstein att räkna ut vad som händer om man samtidigt ser att orsaken till de höga priserna på villor och bostadsrätter beror på bristen av hyreslägenheter. Pga massinvandringen under den här tiden har befolkningen ökat med över en miljon nya medborgare och de har i stort sett endast kunnat flytta in i hyreslägenheter eller flyktingläger bara för att det inte ens finns tillräckligt med hyresrätter för dom!?!?


Lägger man sen till att antalet medborgare också ökar, ja då har vi en rejäl kris i landet och som lök på laxen tillåter regeringen att bankerna låser fast alla i livstidslånga lån pga att bostadspriserna stiger skyhögt över vad som ens behöver vara nödvändigt...


Och på det sättet så skapar regeringen/staten/myndigheterna och bankerna en oro som växer och pyr för att en dag sluta i totalt kaos och troligen extrema sammandrabbningar mellan grupper i landet som alla egentligen slåss för samma sak, nämligen den medborgerliga rätten till en egen bostad!!!


Så vilka borde vi tillsammans arbeta MOT??? Just precis: REGERINGEN OCH POLITIKERNA OCH BANKERNA!!!


För min egna högst personliga del skulle jag inte tycka illa vara om vi, folket gav dessa makt- och penninggalna svin en rejäl käftsmäll och då menar jag exakt vad jag säger!!!


Varför ska vi, folket, alltid få se våra bilar, hus, fastigheter, lägenheter brinna??? 


Jag fattar inte varför fattiga spöar upp och bränner ner för andra lika fattiga!?!?!?


LÅT DOM NÅN GÅNG FÅ KÄNNA PÅ VERKLIGHETEN... t ex på Östermaln, i Danderyd, Djursholm m fl ställen, för det är där svinen bor!!!


Det här är enda gången jag kan tänka mig en variant på "JIHAD" mot eliten!!! Jag kan tänka mig ett "heligt krig" mot makten och de rika... no problems... 


Så där ja... nu kan jag åka dit eftersom jag inte är islamist!!! Men jag får fundera på en kortare tids konvertering kanske, för det är ju så t ex brottsmålsadvokater jobbar... ljuger sig blå fast dom vet att deras klient är asskyldig ;)

 
ANNONS
 
Kitty Steampot

Kitty Steampot

23 februari 2012 09:44

Iv been trying to find an apartemnt for ages, living at your parants house when your 4(CY) sucks ass. It is damn well near impossible unless your willing to sacrifice a kidney!

http://www.petsonaplate.com

Stig Olsson

23 februari 2012 12:09

I couldnt agree with you more! Its humiliating to be forced to live like that when being an adult!

But this is Sweden and this country is going down the drain extremely fast... and its sooo sad...

And that thing about the kidney is really close to be the truth!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stig Olsson - 12 april 2015 16:26

I veckan pratade jag med en journalist om min livssituation igen. Jag pratade om att jag sitter i husarrest en dag i veckan, att jag inte längre kan arbeta som skådespelare och att jag dessutom inte längre kan jobba heltid. Jag pratade om att hela mi...

Av Stig Olsson - 12 april 2015 07:23

Att få vänta timme efter timme på sjukvård när man söker på akuten har svensken sensationellt stor förståelse för. Den foglige svensken tror att skälen är läkarbrist eller att personalen ar för mycket att göra. Alla dessa ursäker är bluff. Det handla...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 17:18

Ni som följt denna blogg vet att jag på senare år snöat in på klassisk musik. Rejält insnöad. Det är minst 3 timmar klassisk musik i mina öron per dag. Och jag gillar det. Min absoluta favorit är sedan länge Pjotr Tchaikovsky, men jag anser att Serge...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 11:46

Arbetslinjen fanns långt före Reinfeldt och Borg! Så här stod det till exempel i en analys ”Ojämlikhet i levnadsvillkor” från RFV år 2003:   Den svenska välfärdsmodellen bygger på den så kallade arbetslinjen. Aktiva åtgärder prioriter...

Av Stig Olsson - 10 april 2015 22:06

VoF angriper ”felaktig” friskvård – Nils Öhman och Albin Grahn på DN Debatt kollade inte upp Larhammars jäviga bolagsengagemang   Industrifrontföreningen VoF är åter på krigsstigen. I de två senaste nästan desperata tillslagen an...

Presentation

Omröstning

Till dig som läser min blogg. Är du man eller kvinna?
 Man
 Kvinna
 Annat

Fråga mig

574 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stigs Gästbok

MP3

Följ bloggen

Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Blogkeen
Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se