Direktlänk till inlägg 13 mars 2012

En av mina favoritbloggare :)

Av Stig Olsson - 13 mars 2012 10:27

Alla har väl sett och hört om både tidigare vaccinationer och de som verkar vara på väg hit igen eller? Hur som helst så är jag generellt emot allt vad vaccinationer heter, i alla fall så länge som de gör folket sjukare, ja t o m mördade!

Om de verkligen inte innehöll all skit vid sidan om skulle jag kunna överväga, men det finns ännu inga tecken på att det ska ske! 


Därför vill jag lägga ut en hel del info om det som skedde både förr och nu och då finns det ingen bättre än en av mina favoritbloggare, nämligen Josef Boberg (se länken längst ner) för han har verkligen samlat på sig fakta på en nivå jag inte ens kommer nära!!!


Det plus att det också är en av de bästa bloggarna i Sverige!!! Så släng dig i väggen Blondinbella!!! :)


I stället för att jag skriver överlåter jag därför dagens första inlägg till Josef:


MYNTET VACCINATIONER HAR EN BAKSIDA – SOM JAG SER DET:!: :cry: 
(Alla har Wi rätt att må bra – eller :?: )


Nyheter/Inrikes 1/3-12 – Pandemrix granskas för flera bieffekter:”Institutet för hälsa och välfärd THL undersöker om det omtalade vaccinet Pandemrix gett upphov till andra biverkningar än narkolepsi.

…Forskarna ska speciellt undersöka om svininfluensavaccinet haft något samband med autoimmuna sjukdomar, rapporterar tidningen Kaleva. Sådana sjukdomar är exempelvis ledgångsreumatismdiabetes typ 1,celiaki och multipel skleros. …”


Dr John Rengen Virapen talar ut Swesub 1 av 4 (video ca 10 min): Dr John Rengen Virapen en pensionerad arbetare för läkemedelsbolagen talar ut om sina upplevelser och upptäckter hos medicinbolagen/tillverkarna han jobbat för och i privatlivet.
Bla Avslöjas hur läkarkåren och politiker mm tillsammans systematiskt drogar barn genom att tillämpa marknaden och skriva ut psykotropiska/psykofarmaka droger till barn vuxna och pensionärer.
Hur man med hjälp av pharmacept industrin och media mm mördar oskyldiga mutar regeringar och hur ledare monarker och bolag tillsammans smider planer för att systematiskt avfolka jordens befolkning.”
. Del två av föredraget HÄR (video ca 10 min), del tre HÄR(video ca 10 min) och del fyra HÄR (video ca 10 min).

Sant eller falskt :?:


Ny bok – Vaccinationer: risker och skador – Ska jag vaccinera mitt barn och mig själv :?:

Kaliber 14 maj 2006: ”Reportaget belönat med en Guldspade 2006 ! – Beställningsjobb och köpt tystnad – är den fria forskningen hotad ?” Mer i sak om detta HÄR.

Kaliber 20/11-11 – Sjuka av sina mediciner !


Massevaksinasjon mot svineinfluensa var totalt unødvendig :!:

SvD 12/2-12 – Vad är våra barns liv värda :?: (debattartikel avföräldrar till barn som fått nar-kol-epsi? p g a vaccinet Pandermix).

6/2-12 – C-vitamin botade svininfluensa och leukemi”Alan Smith ligger i koma när han flygs in till sjukhus, hans lungor har kollapsat på grund av svininfluensa. Läkarna dömer honom till döden och vill koppla ifrån de livsuppehållande maskinerna när det visat sig att han även lider av leukemi, men han räddas till livet av C-vitamin, tack vare de anhörigas kamp.” Video ca 18 min om det HÄR.


Aftonbladet 8/2-12 – ”Läkemedelsverket har vaknat och går vidare””27-åriga Ida Anderssons öde berörde många läsare. Hon blev förlamad efter att ha vaccinerat sig. Nu går Läkemedelsverket vidare med att försöka hitta en förklaring till varför Pandemrix ökar risken för narkolepsi hos barn och unga i en ny studie.”

Aftonbladet 6/2-12 – ”André, 15, slutade växa efter sprutan””André, 15, har inte varit i skolan på två år. Efter vaccinsprutan 2009 slutade han att växa. Han lever med ständiga smärtor och oförklarliga sömnattacker.”

Aftonbladet 5/2-12 – ”Förlamades av vaccinet””Sedan vaccinationen är Ida Andersson, 27, förlamad i ansiktet. Hon har den kroniska lungsjukdomen sarkoidos och är extremt trött. I två års tid har hon varit sjukskriven på heltid. ”Vaccinet förstörde mitt liv”, säger hon.”

Aftonbladet 5/2-12 – Minst 161 barn fick skador av sprutan”Att Pandemrix kunde ge barn och unga narkolepsi är en skrämmande sanning som ingen hade räknat med.
I dag vet vi att minst 177 personer drabbades. 161 är barn och ungdomar. Vi vet även att Pandemrix ökar risken för narkolepsi med sju gånger hos barn och unga.
Dessa barn får betala priset livet ut – med sin förstörda hälsa.”


Torbjörn Sassersson: ”Min pappa avled den 6 januari 2012 strax efter höstinfluensavaccination” :!:

Schoolgirls in New York had ”mysterious illness.” Could it be HPV vaccine related :?:

GlaxoSmithKline dömdes till böter på grund av olagliga vaccinexperiment – 14 spädbarn dödades :!:


Börja vaccinera mot livmoderhalscancer nu ! = 13-17 år unga flickor planeras av PyramidMaktHavarna att massvaccineras :!: Ytterligare artiklar om just detta vaccinations”vansinne” finns HÄR och HÄR + om redan konstaterade biverkningar HÄRHÄR och ej minst HÄR (video ca 8 min) avseende vaccinet Gardasil.

Mer om det här: ”Mammor mot Gardasil”.

Vore det ej MYCKET smartare att tala om för dessa tonårsflickor att hålla sina underliv = fittorvid ”god vigör” – därför att det som Wi ej använder förtvinar ju – och blir obönhörligen sjukt – förr eller senare. Men i o f s så går det ju ej att tjäna pengar på sådan LivsViktig information tilltonårsflickor – för den globala Bankingligan – så det går kanske ej för sig.


SVININFLUENSAPANDEMIN VAR INGEN PANDEMI :!: 
(OM WHOHÄR)


Aftonbladet 1/4-11 Tog vaccinet – då stöttes levern bort”Ellinor, 16, tog Pandemrix-sprutan. Sedan försökte hennes kropp stöta bort levern. Nu måste hon äta medicinen livet ut. …”


”Det går att lura en del människor hela tiden.
Det går att lura alla människor under en del av tiden.
Men ”luringarna” kan ju ej lura ALLA människor i världen, HELA tiden”

(…”wealth of Rothschild consists of the bankruptcy of nations” = sant !)
- det är OMÖJLIGT (video ca 6 min) menar Josef.


Aftonbladet 21/3-11 – ”Svårt sjuka av vaccinet !” – och dessa många humana MedMänniskor får ingen diagnos = samhälletintegrigritets-kränker dessa MedBorgare.

Pandemin var ingen pandemi – SvD 11 augusti 2010 – ”…Det var den 11 juni förra året som WHO:s generaldirektör Margaret Chan slog fast att svininfluensan var en pandemi och de omfattande vaccininköpen och massvaccineringarna drog igång över världen. I Sverige upphörde sprutandet i slutet av december och från februari har knappast ett enda fall av svininfluensan noterats i vårt land eller i Europa.

…WHO behövde ändå lång betänketid för att slutligen sätta punkt för pandemin. Det är inte svårt att ana varför. WHO står inför en rejäl förtroendekris som kommer att kräva omfattande pr-aktiviteter. Kritiken mot FN-organisationen och för den delen också smittskyddsansvariga i olika länder som följt WHO:s riktlinjer har i bara vuxit i styrka. Det handlar om anklagelser för överdrifter, hemlighetsmakeri och mångåriga dolda relationer med vaccinindustrin. WHO:s ursprungliga larm om minst två miljoner dödsfall i svininfluensan sätts mot det faktiska utfallet på 18000 döda i en värld där två miljoner människor dör i aids varje år och tre miljoner i tbc (video 2,5 min).

En pandemi som aldrig var en pandemi. Slöseri med enorma summor skattepengar och omotiverad skräck som spreds till befolkningen, slog till exempel en EU-utredning fast. Den ansedda brittiska läkartidningen BMJ har krävt snabba insatser för att återställa förtroendet….” – slut citat härifrån.


http://josefboberg.wordpress.com/2008/04/13/mg-brist-stress/#comment-854 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stig Olsson - 12 april 2015 16:26

I veckan pratade jag med en journalist om min livssituation igen. Jag pratade om att jag sitter i husarrest en dag i veckan, att jag inte längre kan arbeta som skådespelare och att jag dessutom inte längre kan jobba heltid. Jag pratade om att hela mi...

Av Stig Olsson - 12 april 2015 07:23

Att få vänta timme efter timme på sjukvård när man söker på akuten har svensken sensationellt stor förståelse för. Den foglige svensken tror att skälen är läkarbrist eller att personalen ar för mycket att göra. Alla dessa ursäker är bluff. Det handla...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 17:18

Ni som följt denna blogg vet att jag på senare år snöat in på klassisk musik. Rejält insnöad. Det är minst 3 timmar klassisk musik i mina öron per dag. Och jag gillar det. Min absoluta favorit är sedan länge Pjotr Tchaikovsky, men jag anser att Serge...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 11:46

Arbetslinjen fanns långt före Reinfeldt och Borg! Så här stod det till exempel i en analys ”Ojämlikhet i levnadsvillkor” från RFV år 2003:   Den svenska välfärdsmodellen bygger på den så kallade arbetslinjen. Aktiva åtgärder prioriter...

Av Stig Olsson - 10 april 2015 22:06

VoF angriper ”felaktig” friskvård – Nils Öhman och Albin Grahn på DN Debatt kollade inte upp Larhammars jäviga bolagsengagemang   Industrifrontföreningen VoF är åter på krigsstigen. I de två senaste nästan desperata tillslagen an...

Presentation

Omröstning

Till dig som läser min blogg. Är du man eller kvinna?
 Man
 Kvinna
 Annat

Fråga mig

574 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stigs Gästbok

MP3

Följ bloggen

Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Blogkeen
Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se