Direktlänk till inlägg 13 mars 2012

Det är inte kul att ha rätt alla gånger...

Av Stig Olsson - 13 mars 2012 12:03

OK nu blir det överkurs... Men jag råkade snubbla över det här klippet på facebook och det är en minst sagt märklig intervju med en läkare som sitter och erkänner i en intervju att han visste om att flera vacciner innehöll följande virus: Polio, Cancer, AIDS m fl!!! Han t o m förklarar VARFÖR!?!?


Ärligt är detta svårt att greppa eftersom det s k Polio-vaccinet är en av tre delar i de trippelsprutor jag fick och som gjorde att jag fick min livslånga sjukdom, nämligen reumatismen... Och att då se och fatta att den här mannen är en av många som är skyldig till hur jag har det idag... även om jag vet att det även finns många skyldiga här i Sverige också... För tydligen är forskarna och vetenskapsmännen m fl helt införstådda i vilka vidriga övergrepp och massmord de ständigt gör sig skyldiga till och det känns verkligen inte bra!!!


Nä, jag orkar inte rent känslomässigt skriva mer om den här mannen... men jag rekommenderar dig att se den för det är faktiskt en riktig, och äcklig, ögonöppnare!!!


 
ANNONS
 
Ingen bild

evelina

13 mars 2012 16:46

hej kom in på din blogg då jag sökte information om hemskolning på google! har lite frågor som du kanske har svar på? har hört att hemskolning numera är olagligt i sverige om det inte handlar om extrema fall där barnet har svåra handikapp eller liknande, är detta sant?
en annan fråga är: om jag hemskolar mitt barn och barnet sedan vill gå gymnasiet, går detta? jag har inte kommit så långt i mitt sökande om hemskolning så jag har ingen aning, får barnen betyg på något sätt?

måste bara säga att din blogg är riktigt bra också, har kollat igenom ett par sidor och ska fortsätta läsa nu :)

Stig Olsson

13 mars 2012 17:29

Hej Evelina!

Ja tyvärr är hemskolningen förbjuden nu vilket är rena idiotin och vansinne! Men jag tycker ändå att ni ska åtminstone göra ett försök i er kommun ändå, för ibland kan man konstigt nog ha tur även i Sverige :)

Allt beror på kommunen och deras inställning.

När vi hemskolade hade vår kommun aldrig gjort nåt liknande så vi blev "testpiloter" :)

Då fungerade det så att barnet måste följa skolplanen, skolan utser en person som följer barnet med hembesök en gång per månad.

Däremot fick vi lov att själva köpa in vilka andra skolböcker vi ville, om inte skolans gamla böcker dög, vilket ingen gjorde!

Och trots att vi köpte skolböcker i alla ämnen, som var 10 ggr bättre och i bara ett ex så fick vi lägre priser än kommunens inköpare!?!? Det säger väl en hel del om kvaliteten på inköpare, lärare, rektorer, skolsystem eller hur?

I vårt fall fick sonen avlägga samma prov som sina klasskompisar, men det fanns en sak som skilde sig från allt annat... Han var TVUNGEN att kunna uppvisa bättre resultat än resten av klassen?!?!?
Det säger väl också en hel del!

Hur som helst... Sonens lärare satte sen betygen efter att han gjort alla prov, så han fick exakt samma betyg som alla andra, fast hans var bättre... på alla nivåer inkl den sociala biten som är maktens käpphäst, på så sätt att det hävdas att hemskolade barn tappar sin sociala skill, vilket är till 100% fel!!!

Det finns inte en enda seriös forskning som påvisar annat än att hemskolade barn faktiskt är bättre i allt! :)
I USA räknas det som en merit att vara hemskolad när man söker till universitet, just pga att dessa ungdomar kan umgås med alla åldersgrupper, har bättre studiediciplin, sällan missbrukar etc!!!

Det skulle jag personligen vill köra ner i halsen på herr Björklund!

Tack snälla för de vänliga orden! Hoppas du hittar mer som du kan ha nytta eller glädje av! :)

Vill du/ni så går det även att maila till mig på stig@cyberliv.se.

Ha det bäst! :)

 
Ingela

Ingela

13 mars 2012 17:33

http://salig.bloggagratis.se/2009/09/02/1951331-vaccination/

Ja, inte bara aids, cancer och polio, alla blodbaserade viussjukomar smittar
Tack för en blogg med särdeles många kloka ord. Jag håller med dig, det blir ingen demokrati om folk är fastklistrade vid melodifestivalen, spel och amdra subhändelser

http://salig.bloggagratis.se

Stig Olsson

13 mars 2012 22:46

Du har helt rätt... jag orkade bara inte sitta och skriva allt som våra barn utsätts för och som bara beror på att rika och mäktiga män vill äga ännu mer pengar och makt... Det är så sorgligt...

Det är så sant, vi måste upp ur sofforna och börja slåss för våra demokratiska och mänskliga rättigheter... DET MÅSTE BLI ETT SLUT PÅ VIDRIGHETERNA!!!

Tack snälla för dina fina ord... jag hoppas du hittar mer som kan ge dig något med kvalitet eller glädje också :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stig Olsson - 12 april 2015 16:26

I veckan pratade jag med en journalist om min livssituation igen. Jag pratade om att jag sitter i husarrest en dag i veckan, att jag inte längre kan arbeta som skådespelare och att jag dessutom inte längre kan jobba heltid. Jag pratade om att hela mi...

Av Stig Olsson - 12 april 2015 07:23

Att få vänta timme efter timme på sjukvård när man söker på akuten har svensken sensationellt stor förståelse för. Den foglige svensken tror att skälen är läkarbrist eller att personalen ar för mycket att göra. Alla dessa ursäker är bluff. Det handla...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 17:18

Ni som följt denna blogg vet att jag på senare år snöat in på klassisk musik. Rejält insnöad. Det är minst 3 timmar klassisk musik i mina öron per dag. Och jag gillar det. Min absoluta favorit är sedan länge Pjotr Tchaikovsky, men jag anser att Serge...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 11:46

Arbetslinjen fanns långt före Reinfeldt och Borg! Så här stod det till exempel i en analys ”Ojämlikhet i levnadsvillkor” från RFV år 2003:   Den svenska välfärdsmodellen bygger på den så kallade arbetslinjen. Aktiva åtgärder prioriter...

Av Stig Olsson - 10 april 2015 22:06

VoF angriper ”felaktig” friskvård – Nils Öhman och Albin Grahn på DN Debatt kollade inte upp Larhammars jäviga bolagsengagemang   Industrifrontföreningen VoF är åter på krigsstigen. I de två senaste nästan desperata tillslagen an...

Presentation

Omröstning

Till dig som läser min blogg. Är du man eller kvinna?
 Man
 Kvinna
 Annat

Fråga mig

574 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stigs Gästbok

MP3

Följ bloggen

Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Blogkeen
Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se