Direktlänk till inlägg 20 maj 2012

Reinfeldt är direkt ansvarig för mass-/folkmord

Av Stig Olsson - 20 maj 2012 21:18

Egentligen spelar det kanske inte så stor roll hur man titulerar honom, men som sittande statsminister är han högsta svinet vad gäller t ex svensk sjukvård! Om mannen på bilden levt i Sverige hade han också varit DÖD, mördad av den av Reinfeldt raserade sjukvården!!!


För det är DET man kallar mord i Sverige när det gäller svårt handikappade människor... DET kallas inte mord, DET kallas SJUKVÅRD!?!? Hur i hela fridens dar kan det kallas sjukvård när man VÄGRAR ge/låna ut t ex en respirator till en som inte kan användas själv???


Låt mig använda historien som ett lysande exempel. Hitler tyckte inte han gjorde nåt fel när han mördade miljoner judar, för dom var ju bara i vägen för den ARISKA RASEN... OCH... mycket viktigt... ALLA DÅ EXISTERANDE SVENSKA POLITISKA PARTIER HÖLL MED HITLER!!! 


Men det gjorde inte regeringarna i Danmark eller Norge...


Reinfeldt och hans sjuklöver (SD får inte räknas in där heller) håller på med samma ETNISKA RENSNING/MASSMORD i Sverige IDAG på 2000-talet!!! OCH ALLA NU EXISTERANDE PARTIER HÅLLER MED MODERATERNA OCH REINFELDT,(förutom SD, för de får inte räknas in)!!!


Men det gör inte regeringarna i Danmark eller Norge...


För där anser man att det är ätt och riktigt att göra allt för de som är sjuka. I Sverige MÖRDAR MAN DE HANDIKAPPADE PÅ SAMMA SÄTT SOM HITLER MÖRDADE JUDAR!!!


Jag räknar mig själv som en av de Reinfeldt gör allt för att MÖRDA... men det är inte så lätt... och det är därför han sett till så att jag inte ska få ha personlig assistans för då kan han kräva att jag blir inlåst på något äldreboende och där långsamt, eller snabbt, MÖRDAS via kanske en luftinjektion i blodet (för då går det fort) eller långsamt om de vill använda mig till medicinska experiment, vilket man gör i skrivande stund... För jag har fått medicin som inte tar bort min reumatiska värk, däremot har jag fått en som ger mig ett narkotiskt rus, domningar, talsvårigheter, yrsel, dåligt seende, talsvårigheter mm!?!?!?!?!

Och detta är SANT!!!


 Herr Adolf Fredrik Reinfeldt (MASSMÖRDARE)


Läs här den korta artikel som INTE stod i någon dagstidning, men som jag hade turen att hitta på fb bara för att en god vän lagt ut den där... och jag vill puscha för detta faktum att Sverige nu håller på med en etnisk utrensning som är identisk med Nazisterna och Hitler!!!  

Birger Bergmann lever sedan 12 år med ALS. Tack vare att han erbjudits respirator av den danska sjukvården. Något som inte erbjuds i Sverige. I vissa Landsting kan frågan komma upp i andra informeras inte alls. 


Birger har levt med ALS i 12 år!


Birger lever, kommunicerar och hjälper andra mycket mer än någonsin förr i sitt friska liv. Men hade han bott i Sverige hade han varit död. Danske Birger Bergmann är lam från topp till tå. Den enda rörelse han förmår är att blinka.

 

Tack vare sin respirator har han hunnit bli 59 år, trots att han inte kunnat andas av egen kraft de senaste 11 åren. Birger lider av sjukdomen ALS som gradvis förlamar all muskulatur, till slut även lungfunktionen. Den genomsnittliga överlevnadstiden är tre år.


Men Birger lever vidare med hjälp av specialrullstol och flyttbar respirator. Det var ett självklart val för Birger och något dansk (och även norsk) sjukvård erbjöd honom via de fyra andningscenter som finns i Danmark.

I Sverige är det de olika landstingen som bestämmer om man ska få respirator eller inte. Många ALS-sjuka får aldrig ens förfrågan om de vill ha någon. Det finns exempel på patienter som fått det och de som inte fått det. Allt beror på var man bor.


Birger Bergmann vill därför kämpa för att alla svenska ALS-patienter ska ges möjlighet att leva vidare. Enligt Birger är hans liv idag mer meningsfullt än någonsin. Trots att han sitter i rullstol, måste sondmatas och till hundra procent är beroende av assistenter dygnet runt. Han kan se, höra, känna beröringar, använda sin hjärna och kommunicera via ögonblinkningar.

I dokumentären ”Mitt lyckliga liv som grönsak” följer vi Birger och hans fru Jutta på resor till Sverige, där han träffar svenska patienter och försöker övertyga svenska läkare och sjukvårdspolitiker om att ett liv som verkligen kan vara värt att leva. Med bara sina ögon som rörlig kroppsdel, men med sina assistenters hjälp och med avancerad datorteknik, sätter Birger igång saker man inte trodde var möjliga.


http://www.pirab.se/svt/pressrum/pressmeddelanden/view/birger-har-overlevt-med-als-i-12-ar-1130908#.T7Zix3KYHbM.facebook 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Morningstar

20 maj 2012 22:02

Före fallet Maj Fant på 90-talet hade jag väl knappast ens hört talass om denna vidriga sjukdom. Så om Maj hade råkat bo i Norge eller Danmark, så hade hon kanske fortfarande varit i livet (om än i rulle)?

Stig Olsson

21 maj 2012 10:54

Helt rätt... För här i Sverige får man inget sånt... folk kan ju råka må bra bara av att leva!!!

TVI och dubbelt TVI för politiker!!!

 
Jocke

Jocke

21 maj 2012 07:44

Jag har själv ganska nyligen inom närfamiljen fått en rejäl dos av Sveriges "Sjuka" sjukregler, har lessnat rejält på den sjukvårdspolitik som råder.

Efter första valet så sa de att deras sjukvårdpolitik inte var riktigt bra samt att de blivit "missförstådda" av de som tillämpade reglerna och att de skulle förbättra och förtydliga reglerna. Jag trodde på Reinfelt och gänget, men inte längre. Dessutom så har de därmed också lyckats med att smeta ut deras taskiga sjukvårdspolitik till en numera "ickefråga". Nej Reinfelt är inte trovärdig avseende sin sjukvårdspolitik tycker jag nu.

http://www.upplevsolna.se

Stig Olsson

21 maj 2012 10:53

Jag är ledsen för din skull Jocke, det är inte kul att få en dos av den svenska sjuka byråkratin!

Och det är därför jag är så vansinnig på våra politiker som gör allt för att vi ska dö så de kan satsa mer pengar på vapen åt Bofors, forskningspengar till den artificiella intelligensen, högre löner åt sig själva och mer statlig hjälp till de redan överrika bankirerna!!!

Det är också huvudskälet till varför jag anser att politiker som inte längre förstår att de sitter där de sitter för att deras enda arbetsuppgift är att göra sitt bästa för folket vilket jag inte anser att någon enda gör!!!

Och därför har de förverkat sin rätt att leva enligt min mening, innan de tar kål på oss alla!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stig Olsson - 12 april 2015 16:26

I veckan pratade jag med en journalist om min livssituation igen. Jag pratade om att jag sitter i husarrest en dag i veckan, att jag inte längre kan arbeta som skådespelare och att jag dessutom inte längre kan jobba heltid. Jag pratade om att hela mi...

Av Stig Olsson - 12 april 2015 07:23

Att få vänta timme efter timme på sjukvård när man söker på akuten har svensken sensationellt stor förståelse för. Den foglige svensken tror att skälen är läkarbrist eller att personalen ar för mycket att göra. Alla dessa ursäker är bluff. Det handla...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 17:18

Ni som följt denna blogg vet att jag på senare år snöat in på klassisk musik. Rejält insnöad. Det är minst 3 timmar klassisk musik i mina öron per dag. Och jag gillar det. Min absoluta favorit är sedan länge Pjotr Tchaikovsky, men jag anser att Serge...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 11:46

Arbetslinjen fanns långt före Reinfeldt och Borg! Så här stod det till exempel i en analys ”Ojämlikhet i levnadsvillkor” från RFV år 2003:   Den svenska välfärdsmodellen bygger på den så kallade arbetslinjen. Aktiva åtgärder prioriter...

Av Stig Olsson - 10 april 2015 22:06

VoF angriper ”felaktig” friskvård – Nils Öhman och Albin Grahn på DN Debatt kollade inte upp Larhammars jäviga bolagsengagemang   Industrifrontföreningen VoF är åter på krigsstigen. I de två senaste nästan desperata tillslagen an...

Presentation

Omröstning

Till dig som läser min blogg. Är du man eller kvinna?
 Man
 Kvinna
 Annat

Fråga mig

574 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stigs Gästbok

MP3

Följ bloggen

Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Blogkeen
Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se