Direktlänk till inlägg 14 juni 2012

Är Sverige verkligen en riktig demokrati ? ? ?

Av Stig Olsson - 14 juni 2012 10:26

Svaret är NEJ. Sverige har ärligt talat ALDRIG varit en demokrati, oavsett vad du tycker och tänker. För f o m dagen då familjen Rothschild skapade det Socialdemokratiska Partiet så råder en fullständig, men mycket dold, diktatur i landet!


Vi får inte göra i stort sett ett enda dugg utan att vi ansökt om tillstånd, ta bara små demonstrationer t ex. Inte ens om man bara är fem st så får man inte göra det (vet för jag har själv gjort det), vi får inte heller skriva vad vi vill, för tycker vi "fel" så viner politikerpiskorna över våra ryggar och våra inlägg, artiklar mm plockas bara bort, som om dom aldrig ens existerat!?


Nej, i Sverige får det inte ens finnas ett framröstat parti!?!? Se bara på Sverigedemokraterna! ALLA politiker tycker att dom är pest och pina, ja det har gått så långt att SDs siffror inte ens redovisas på nyheterna och i andra program visas inte ens deras namn upp!?!?


OM DET ÄR DEMOKRATI JA DÅ ÄR DET INGET JAG VILL HA!!!


OBS att jag skriver detta oberoende av vilket parti som göms undan av diktaturen, nästa gång kan det vara vänstern som gjort sig obekväm!!!


Se här nedan och avgör själv om det råder demokrati eller diktatur i Sverige:


Opartiska SVT glömmer något – igen

SVT Rapport

PUBLIC SERVICE Tidigare har man ju på SVT nöjt sig med att försöka indoktrinera barn angående att Sverigedemokraterna egentligen inte existerar som parti. Med tanke på SD:s höga opinionssiffror på sistone har SVT-redaktionen dock till synes beslutat att samma metod nu även ska användas mot de vuxna tittarna.

Senast idag, i samband med rapporteringen från partiledardebatten fick vi ett exempel på detta. För är det inte någon liten detalj de har missat i sin grafik på bilden här ovanför?


Som synes nedan hade ingen på SVT Rapport-redaktionen “upptäckt misstaget” heller fram till 19:30-sändningen. Samma ofullständiga skylt med partisymboler användes återigen.

Rapport

Förra gången, då de faktiskt t.o.m blev fällda av Granskningsnämnden, så var den konstlade ursäkten att det var en gammal grafik man använde, och att det stora arbetet med att uppdatera grafiken därmed skulle vara en tillräcklig ursäkt för att undlåta sitt lagstadgade krav på opartiskhet.

Man kan bara spekulera i vad ursäkten kommer vara denna gång, men ett par hundra anmälningar till Granskningsnämnden skulle nog inte skada i alla fall.

Anmälan till Granskningsnämnden görs här.

Uppsägning av TV-avgiften görs här.


Från tidigare:

Eva Funck indoktrinerar barn på bästa sändningstid i SVT.


http://avpixlat.info/2012/06/14/opartiska-svt-glommer-nagot-igen/ 


Denna kommentar från en diskussionstråd hittade jag av en slump på en sida när jag sökte efter info om familjen Rotschild:


Alla borde läsa mein kampf, där dras riktlinjerna upp för hur dom socialdemokratiska partierna ska drivas i europa enligt Österikisk modell framöver,(kap.2 el. 3, finns som ljudbok på piratbay) han uttrycker betydelsen av att ha lättstyrda dummbommar i riksdagen, och att verkställande utskottet ska ta dom viktiga besluten utan någon ska förstå att det i skälva verket råder diktatur i partiet, ledamöterna bearbetas, övertalas, manipuleras och hotas till att lägga sin röst på ett av utskottets i förväg bestämt val samtidigt som ingen styrande behöver ta personligt ansvar för besluten som tas eftersom dom röstades fram "demokratiskt", jag tror det är det som kallas att partipiskan viner. Han beskriver också "fördelen" med det mångkulturella sammhället ur politisk synpunkt. Hitler skriver i boken att han ogillar det politiska systemet och det här är anledningen till att han inte vill ge sej in i politiken i Österrike, men av den anledningen att han så utförligt förklarar den Österikiska politiska modellen och när man vet att Hitler var en Rothschild och Rothschilds grundade ju tydligen den socialistiska ideologin och deras familje loggo är den samma som sossarnas samt att det är precis så här politiken bedrivs idag så förstår man, när man läser boken, att syftet var att förmedla en manual på den socialdemokratiska modellen i Österike till övriga världen efter tysklands fall. Den här modellen tror jag att dom flesta andra partierna, iaf. i Sverige också har tagit efter, vilket också förmodligen var meningen.

 
ANNONS
 
Ingen bild

mike.s

16 juni 2012 03:38

Hej,en liten parantes är även detta med att vi innan 2013 slut skall ta emot 174.400 s,k flyktingar och anhöriginvandrare huvudsak från somalia.de allra flesta av dessa är muslimer.det är inget du får läsa om i vår statsmedia,vart skall de bo,vad ska de arbeta med.och vilket pris för detta får våra egna arbetslösa sjuka svaga betala för detta i form av neddragen servise för att finansiera detta...det kommer att förändra vårt land fullständigt.
mer info om detta finns på avpixlat.info för det är inget som statsmedian vil säja högt till folket.

Stig Olsson

16 juni 2012 12:20

Yep, jag läste på gammelmedia att staten visst ska ge 300 mille till komunnerna för att ta emot fler "anhöriginvandrare", samtidigt som man försummar mer och mer inom vård, skola omsorg!?

När ska folket säga ifrån undrar jag?

När ska folket säga till politikerna att ta sina straff för att de förstör de få rester av välstånd som vi har?

Jag tror alltmer att detta kaos som de skapat inte går att lösa på demokratisk väg, för landets politiker och myndigheter är alldeles för genomkorrupta för att det ska gå... trist men så tror jag.

 
Ingen bild

mike.s

16 juni 2012 20:03

kostnaden för detta ligger nog närmare 3 miljader än 300 miljoner,,,för ngn har räknat ut att för dessa 300 miljoner så blir det 11000 kr i månaden per persion,det är knappt ens till mat och bostad..sedan kommer sjukvård,,,skolkostnad,tolkar,,ja allt...men sådant har de inte räknat med,,,jag tror snarare att 3 miljarder ligger närmare sanningen men något sådant vill inte 7 klövern höra talas om,och de vill ännu mindre tt folket får veta om detta vansinne.

Stig Olsson

17 juni 2012 11:53

Klart dom inte talar om hela kostnaden för då tror jag svennarna faktiskt skulle reagera, men att öka sifforna långsamt tror dom säkert att det funkar.

De här 300 var bara ett påslag på de sedan tidigare beviljade pengarna, alltså en form av smyghöjning bara här, fast jag tycker 300 mille är mycket för ett land med ett såpass lågt BNP!!!

 
Ingen bild

mike.s

17 juni 2012 13:03

Sprid detta till alla du känner om det känns rätt för dej,för som det är nu med denna massinvandring är det en ren katastrof för vårt eget folk och land.
Tål att upprepas med jämna mellanrum.sedan urminnes tider har olika folkslag levt var för sej,för de förstod redan i begynnelsen att lika barn leka bäst,och det sparar en välda
massa inbördesproblem som följer med om man blandar ett gäng olika
kulturer i samma gryta.men trotts denna uråldriga och kloka kundskap som
människan har samlat på sej genom erfarenheter på detta område genom
årtusenden tror 7 klövern att de vet bättre,summan av kardemumman är,att
det kommer aldrig att gå ett land väl som slår sönder sin egen grund
genom att ta in miljoner s,k flyktingar som känner avsmak till det som
landet är byggt på.

Stig Olsson

17 juni 2012 13:55

Oroa dig inte, detta skriver jag om rätt ofta och jag använder även olika vinklingar på problemen, både utifrån och inifrån vårt land.

För jag tror att svennen inte fattar förrän det belysts från alla tänkbara håll!? :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stig Olsson - 12 april 2015 16:26

I veckan pratade jag med en journalist om min livssituation igen. Jag pratade om att jag sitter i husarrest en dag i veckan, att jag inte längre kan arbeta som skådespelare och att jag dessutom inte längre kan jobba heltid. Jag pratade om att hela mi...

Av Stig Olsson - 12 april 2015 07:23

Att få vänta timme efter timme på sjukvård när man söker på akuten har svensken sensationellt stor förståelse för. Den foglige svensken tror att skälen är läkarbrist eller att personalen ar för mycket att göra. Alla dessa ursäker är bluff. Det handla...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 17:18

Ni som följt denna blogg vet att jag på senare år snöat in på klassisk musik. Rejält insnöad. Det är minst 3 timmar klassisk musik i mina öron per dag. Och jag gillar det. Min absoluta favorit är sedan länge Pjotr Tchaikovsky, men jag anser att Serge...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 11:46

Arbetslinjen fanns långt före Reinfeldt och Borg! Så här stod det till exempel i en analys ”Ojämlikhet i levnadsvillkor” från RFV år 2003:   Den svenska välfärdsmodellen bygger på den så kallade arbetslinjen. Aktiva åtgärder prioriter...

Av Stig Olsson - 10 april 2015 22:06

VoF angriper ”felaktig” friskvård – Nils Öhman och Albin Grahn på DN Debatt kollade inte upp Larhammars jäviga bolagsengagemang   Industrifrontföreningen VoF är åter på krigsstigen. I de två senaste nästan desperata tillslagen an...

Presentation

Omröstning

Till dig som läser min blogg. Är du man eller kvinna?
 Man
 Kvinna
 Annat

Fråga mig

574 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stigs Gästbok

MP3

Följ bloggen

Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Blogkeen
Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se