Direktlänk till inlägg 17 augusti 2012

DEN SVENSKA MODELLEN - Josef Boberg

Av Stig Olsson - 17 augusti 2012 00:49

Jag hävdar med en dåres envishet att även vi här i Sverige måste slåss för våra rättigheter! Nu mer än någonsin!!!

För struntar vi, som vanligt, i att slåss för fred och frihet, ja då är vi snart utraderade från alla kartor som finns!!!


Eftersom det finns så extremt mycket bloggat om hur det står till i vårt fosterland så tänker jag här bara lägga ut en pytteliten del från den troligen största bloggen i landet, nämligen Josef Bobergs tyck och tänk som på ett enkelt sätt plockar fram och belyser de vidriga fakta om Sverige som inte många faktiskt känner till... Jag behöver inte skriva mer än låter dig läsa det lilla jag valt ut... MEN... ett tips... Följ några av de länkhänvisningar och kolla in dom lite extra också så kommer du garanterat att känna dig mer upplyst och sugen på att störta hela det politiska etablissemanget!!! :)DEN SVENSKA MODELLEN av Wes Penre, Dec 22, 1998


Sverige har länge varit känt utomlands som the ”Swedish model” (”Den Svenska Modellen”), som är förenat med ett mera klassfritt samhälle på ett socialistiskt/statenkommunistiskt sätt. Människor från andra länder såg på Sverige med avund under 50-talet genom 70-talet, och som en modell för hela världen, särskilt på grund av landets höga levnadsstandard och utmärkta förmåner.


Nu är Sverige ej alls längre på toppen av listan över länder som välfärdsstater. I själva verket skapade Illuminati Sverige som ett experiment i tankekontroll, tillsammans med Kanada, som är Sveriges systerland i detta projekt.


Sovjetunionen (video 4,5 min) hade sina svaga punkter, men Sverige blev en succé. Regeringen utbildade barnen via skolan att bli små socialdemokrater (socialister), vilket gör dem helt beroende av “systemet“, förlita sig på att storebror tar hand om allt. Olof Palme [Committee of (videolista) 300], hade i uppdrag att ta hand om projektet, som de kallade “den svenska modellen”.


Sedan kom den ekonomiska kollapsen i hela världen i början av nittiotalet, och svenskarna undrade vad som hände och vad som blivit av deras underbara land, där ingen hade att ta hand om något, och regeringen hade tyckt om dem alla. Folk var mycket förvirrade, rädda (video ca 8 min) och ibland rent desperata. Anledningen till att Illuminati var så nöjda med Sverige var att de hade hittat ett system där människor, till skillnad från Sovjetunionen (video 4,5 min)ej alls ens var medvetna om att dom var förslavade.


Men när detta skrivs är det December 22, 1998, och då har Olof Palme(Bilderbergare) blivit mördad (1986), och GöranPersson (också Bilderbergare) är statsminister nu. Han är en perfekt marionett för IlluminatiRothschilds (video ca 10 min) har varit socialister under hundratals år, och Göran Persson och hans medarbetare är från samma kärna. I själva verket är logotypen för Socialdemokraterna samma som logotypen på huset Rothschild´s familjefana, vajande utanför deras herrgård i Storbritannien.


För några år sedan, när Sverige hade kollapsat ekonomiskt, åkte Persson till USA för att träffa ”the Council on Foreign Relations” för att få lite “goda råd”. Han kom tillbaka, tänd för en ny världsordning.


Idag bedrar han sitt eget folk genom att säga att arbetslösheten minskar tack vare hans politik. Vad han egentligen gör är att han tvingar arbetslösa människor i olika kurser och utbildning som leder dem ingenstans, men det tar bort dessa människor ifrån statistiken över arbetslösheten. Även människor som får jobb – är ofta endast tillfälligt anställda – och går från jobb till jobb – och har ingen stabil grund alls att stå på. Dessa människor försvinner också ur statistiken och allt ser mycket bättre än den egentligen är.


Socialdemokraterna är Rothschilds bästa allierade och hans käraste husdjur. Illuminati vill ej alls minska arbetslösheten – än så länge. De vill nu ändra strategi och skapa en MainStreamad “underklass” som kommer att omfatta de flesta människor, en förberedelse för den kommande One World regering där den genomsnittliga MedBorgaren kan tillåtas att ha ett jobb, men ej är mer än en “underklassslav” med låg lön [jämför det gamla Sovjetunionen (video ca 4,5 min) för att få förklaringen], som ej alls har någon möjlighet att motsätta sig systemet utan att bli allvarligt tillrättavisade. Wi kommer att få se detta hända mer och mer på global nivå, tredje världens länder kommer att öka sin levnadsstandard, samtidigt som industriländerna minskar sina, tills det hela jämnar ut sig och blir en hörnsten i den framtida globala socialistiska staten.


I en verklig socialistisk stat (den som Wi förbereds för) har Wi ingen rätt, och wår enda lojalitet är till systemet och dess ledare. Om Wi tittar på Ryssland i dag, människor lider, de har ingen mat, inget jobb och inga pengar. Detta är naturligtvis gjort med avsikt, så att människor själva vill tillbaka till det “gamla systemet, där Big Brother tog hand om allt, så att de då åtminstonde hade mat på bordet, någonstans att bo, och ett jobb att gå till för att hålla dem upptagna.


Nyligen var George SorosIlluminatimarionett och multimiljardär, i Sverige för ett besök. Den svenska regeringen rullade bokstavligen ut röda mattan för mannen och hälsade honom som en kung. Senare höll han ett tal direkt i svenska televisionen, där han erkände att han var den som, genom spekulation med valuta, som skapade kaos som ledde till att låneräntorna ökade med ca 200 % över en natt i mitten av 90-talet. Detta resulterade i att Sverige blev nästan bankrutt, och folk var tvungna att lämna sina hem och sälja sina tillgångar. Han sa detta rätt i ansiktet på det svenska folket, som om det var den mest naturliga sak, och ingen reagerade :!:


Detta är en man som den svenska regeringen saluterade som en av kungar. Carl Bildt (Bilderberger, flitig Bilderbergmötes-deltagare) sade i en intervju, ej alls utan stolthet, att George Soros var en god vän till honom och att Soros hade gjort mycket för utvecklingen i Europa och Asien, när konsekvenserna av Soros agerande i mitten på 90-talet blev ytterligare begränsningar inom sjukvård och massarbetslöshet, såväl som att företagen hade svårt att betala sina skulder på grund av skyhöga räntor, och var tvungna att avskeda personal.


Sverige har också erkänts som ett land som producerar produkter av hög kvalitet, och deras exportmarknaden har varit en stor inkomstkälla för landet. På grund av detta var Sverige nästan självförsörjande på 70-80-talen och landet var nästan skuldfritt. Trots det började, den tidigare finansministern Kjell-Olof Feldt, att låna pengar från internationella bankirerna på 80-talet, vilket så småningom ledde till att Sverige drabbats av en enorm skuldbelastning. När han gick i pension, tillbringade han sin tid åt att skriva en bok, brutalt attackerade han sitt eget parti (socialdemokraterna). Han är nu ordförande i den svenska centralbanken (Riksbanken). Se hur det går, “rätt folk” befrämjas.


Låt dig ej luras av dem som säger att det ej finns tillgång på pengar. Det finns gott om det ! Pengarna är bara ej alls fördelat på rätt sätt. Om de var det, skulle alla kunna få ett jobb, en bra månadslön och har en bra levnadsstandard. Allt annat är en lögn. Istället är det, som Wi betalar i skatt, att det framförallt investeras i projekt som kommer att hjälpa regeringen att kontrollera och förtrycka MedBorgarna.


Ett bra motto att skilja sanning ifrån lögner: “Lyssna ej på vad de säger, bara titta på vad de gör och Wi kommer att veta vilka de är”.


Wi = oss av vanligt folk (inkluderar mig själv) = väsentligt flera än 90 % av MedBorgarna i Sverige.


http://josefboberg.wordpress.com/2007/12/09/wi-tanker-mest-fel/ 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Nancy A

17 augusti 2012 08:48

Fin blogg! Det du och Josef Boberg skriver är väldigt intressant. Jag håller med om det sista som du har skrivit, om att det finns gott om pengar och att det inte är fördelat på rätt sätt. Men alla kan inte få ett jobb. Det ska finnas ett visst framräknat procent av arbetslöshet i samhällen, enligt den nationalekonomiska teorin. Är ni intresserade av en enkel förklaring om denna teori, då kan ni gå in på min blogg och ställa en fråga om denna.
Ha en fin dag!
http://tankar-om.bloggplatsen.se/

Stig Olsson

17 augusti 2012 17:20

Hej Nancy och tack för din kommentar!

Det enda jag funderar över är om vi verkligen ska ha den marknadsekonomi vi har, eller för den delen den sorts märkliga ekonomi som sossarna tvingade på oss!?
Jag anser inte att länder behöver en viss procent arbetslösa... för då är det bara kapitalisterna/bankirerna som gynnas, inte folket!

Jag var in på din blogg och ska kolla in den lite mer noggrant senare... Dessutom är det ett jättebra initiativ att ha en blogg med alla sorters olika frågor! :)

 
Josef Boberg

Josef Boberg

17 augusti 2012 10:02

En bra beskrivning av den svenska samhällssystemet - tycker jag - men hur många inser det ?

http://josefboberg.wordpress.com

Stig Olsson

17 augusti 2012 17:11

Ja jag håller helt med dig... och hoppas att fler och fler ska inse hur illa ställt det är med vårt vackra men ack så korrupta land!!!

 
Josef Boberg

Josef Boberg

20 augusti 2012 09:32

Så länge det finns liv så finns det hopp !

http://josefboberg.wordpress.com

Stig Olsson

20 augusti 2012 12:17

Så sant, så sant :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stig Olsson - 12 april 2015 16:26

I veckan pratade jag med en journalist om min livssituation igen. Jag pratade om att jag sitter i husarrest en dag i veckan, att jag inte längre kan arbeta som skådespelare och att jag dessutom inte längre kan jobba heltid. Jag pratade om att hela mi...

Av Stig Olsson - 12 april 2015 07:23

Att få vänta timme efter timme på sjukvård när man söker på akuten har svensken sensationellt stor förståelse för. Den foglige svensken tror att skälen är läkarbrist eller att personalen ar för mycket att göra. Alla dessa ursäker är bluff. Det handla...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 17:18

Ni som följt denna blogg vet att jag på senare år snöat in på klassisk musik. Rejält insnöad. Det är minst 3 timmar klassisk musik i mina öron per dag. Och jag gillar det. Min absoluta favorit är sedan länge Pjotr Tchaikovsky, men jag anser att Serge...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 11:46

Arbetslinjen fanns långt före Reinfeldt och Borg! Så här stod det till exempel i en analys ”Ojämlikhet i levnadsvillkor” från RFV år 2003:   Den svenska välfärdsmodellen bygger på den så kallade arbetslinjen. Aktiva åtgärder prioriter...

Av Stig Olsson - 10 april 2015 22:06

VoF angriper ”felaktig” friskvård – Nils Öhman och Albin Grahn på DN Debatt kollade inte upp Larhammars jäviga bolagsengagemang   Industrifrontföreningen VoF är åter på krigsstigen. I de två senaste nästan desperata tillslagen an...

Presentation

Omröstning

Till dig som läser min blogg. Är du man eller kvinna?
 Man
 Kvinna
 Annat

Fråga mig

574 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stigs Gästbok

MP3

Följ bloggen

Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Blogkeen
Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se