Alla inlägg under november 2012

Av Stig Olsson - 17 november 2012 17:51

"Ta Vaccin. Ät Flourtabletter. Ät besprutad mat, Lyd Order, Ifrågasätt ingenting. Låt oss kontrollera dig. Sätt på TVn. Läs dagstidningen. Tänk så här, Tyck så här. Var sån här, Håll dig borta från böcker och känslor.

 

Lyssna aldrig på din familj. Lyssna på oss. Vi myndigheter tar hand om hur era barn ska vara, tycka och tänka direkt från födseln. Så att dom ska passa in och vara lydiga i detta härliga kontrollerade system vi byggt upp åt er här.

 

Skulle dom på något sätt vara väldigt kreativa, energiglada å mycket starkt kopplade till sina känslor och ha svårt för att lära sig det vi vill att dom ska lära sig så måste vi få barnen att tro att dom är sjuka i huvudet och har ADHD då blir vi även tvugna att droga ner dom. För vi medicinerar nämligen beteenden trots att det inte är en sjukdom. 

 

Kom ihåg att aldrig säga emot oss när du blivit dåligt behandlad. Svälj det, slå näven i bordet å gå vidare. Tro inte att du är någon. Följ jantelagen till punkt å pricka.

Ät P-piller. Ät anti-depressivt. Ta massa mediciner. Det är fel att vara lycklig. Sluta vara konstig. Va som alla andra. In i ledet.

Vi höjer priserna på nyttig mat, Så att ni istället väljer att äta dålig billig mat. Tro inte på hälsokost. Tro på kemikalier, Läkemedelsföretag dödar bara några miljoner årligen. Det är faktiskt inte så många jämnfört med vad Tobaksföretagen dödar.

 

Allt vi säger åt dig existerar är allt som existerar, tro inget annat. När du känner på dig något annat så har du fel. Tänk istället. Dina tankar är våra, Så använd dig endast av dina tankar å glöm dina känslor. Skulle du mot förmodan följa dina känslor för saker och ting och dom gör dig förvirrad så ta då mer mediciner.

 

Och framförallt känn helt dig fri att göra exakt vad du vill så länge du gör det som vi sagt åt dig att du ska göra. 

 

Tack för ditt underbara samarbete."

ANNONS
Av Stig Olsson - 17 november 2012 14:04

Läs denna hemska artikel och förvånas över människans ondska, för kan något gott komma via människobarn framodlade på labb???

 

(NaturalNews) Liv, vare sig människa eller annat, är inte längre helig för många av dagens forskare, som faktiskt tror att manipulering av genetiska ritningar av levande varelser på något sätt kommer att förbättra mänskligheten och skapa en bättre värld. Och denna oroande verklighet blev allt mer uppenbart nyligen när genetiska slaktare vid Oregon Health & Sciences University (OHSU) meddelade sin upptäckt, ett sätt att manipulera DNA av mänskliga embryon för att hindra normal genöverföring och skapa genetiskt "överlägsna" barn som är förment mindre sjukliga.


Enligt Chicago Tribune, dessa genetiskt modifierade (GM) embryon som ännu inte är avsedda att faktiskt producera verkliga, levande barn - även om det bara är en tidsfråga innan denna mardröm blir verklighet (kom ihåg filmen Gattaca?) - men de kommer att användas i föreliggande syfte att undersöka hur barn i framtiden skulle kunna undvika vissa ärftliga sjukdomar. Genom att kombinera gener mellan en man och två kvinnor, OHSU forskare hävdar att de har hittat ett sätt att effektivt ersätta "defekta" gener med normala.


Det finns två typer av gener som finns i celler - de som återfinns inuti kärnan av celler, som påverkar synliga egenskaper såsom ögonfärg och höjd, och de fann utanför kärnan i energi-alstring mitokondrierna, som inte påverkar synliga egenskaper, och endast följde med  modern snarare än fadern. Det är dessa yttre gener som OHSU forskarna har lärt sig att ändra, omprogrammera och bokstavligen blockera från att föra vidare från mor till barn, som de hävdar skulle en dag avslöja sätt på vilka ärftliga sjukdomar kan undvikas.


Manipulering mänskliga gener kommer sannolikt utlösa en Pandoras ask av hälsofasor

 

Men är denna genetiska manipulation av det mänskliga genomet säker och etiskt? Svaret på detta, precis som alla genetiskt modifierade organismer (GMO), är ett rungande nej, eftersom ingen vet säkert vad de långsiktiga effekterna av vandalisering av mänskliga gener verkligen är förrän en oåterkallelig process har satts i rörelse. Och ändå har inte OHSU-forskare eller deras brittiska föregångare slutat med  genomförde av liknande försök redan 2008 från att delta i den avskyvärda praxis under täckmantel av förment förhindra obotliga sjukdomar.


Enligt rapporter är OHSU team som arbetade med studien, som publicerades i tidskriften Nature, som nu försöker få federalt godkännande för att testa utvecklingen av dessa GMO barn i verkliga kvinnor snarare än i petriskålar, vilket kommer att föra sådana experiment till en helt ny nivå av verkligheten. Det kommer förmodligen inte att vara långt efter, så får dessa "Frankenscientists" ett sådant godkännande, och innan GMO barn normaliserar hela samhället, och så småningom uppfattas som genetiskt överlägsen normala barn med genetiska "defekter".


Brittisk nyheter hävdar att GMO-barn redan tillverkas hos kvinnor

 

Storbritanniens Daily Mail, rapporterade nyligen att liknande GMO barn finns redan, efter att ha skapats med hjälp av liknande tekniker hos kvinnor med fertilitetsproblem. Med avseende på just rapporten har minst två barn fötts med gen-skarvande tekniker och redan bekräftats att de har gener från tre olika föräldrar, en pappa och två mammor.


"Det faktum att barnen har ärvt de extra gener och införlivat dem i sin" könsceller "innebär att de kommer i sin tur kunna föra dem vidare till sin egen avkomma", skrev Michael Hanlon om frågan. "Ändra de mänskliga könscellerna - i själva verket kommer mixtrandet ett skapande av vår art ... som kan användas för att skapa nya raser av människor med extra önskvärda, egenskaper som styrka eller hög intelligens."


http://www.naturalnews.com/037993_GMO_babies_incurable_disease.html 

JAG RYSER

ANNONS
Av Stig Olsson - 17 november 2012 13:28

Efter de  senaste dagarnas bottennapp känns det som att kommentarer inte behövs om varför vi ska bojkotta skräpet. Det vore mycket mer intressant om chefredaktörerna JAN HELIN, Aftonbladet, och THOMAS MATTSSON, Expressen, försökte få fram dokumenten om vad som hände när Palme, Giejer, Fälldin m fl satte på småtjejer i bordellhärvan, men det gillas såklart inte av PK-maffian och ägarna Bonnier resp Schibsted.Se här vilka som är de stora ägarna av svenska media: 

Vem äger medierna?

 

Mediakoll har fått frågan av en läsare om vem som egentligen äger medierna. Mediakoll har gått igenom de största bolagen i Sverige för att försöka få svar på den frågan. Tydligt är att media i Sverige klart domineras av två mediekoncerner: Schibsted och Bonnier. Listan vi presenterar nedan är långt ifrån komplett, bolagen äger betydligt mer än detta, men det ger åtminstone klar bild av ägarkonstellationerna och framförallt koncentrationen kring två stora aktörer.

Tidningsbolag

 

Svenska Dagbladet: Schibsted 99,4%; Stiftelsen SVD 0,4%; Övriga 0,2%
Aftonbladet: Schibsted 49,9%; LO 50,1%

Dagens Nyheter: Bonnier
Expressen: Bonnier
Kvällsposten: Bonnier
GT: Bonnier

Stockholm City: Bonnier
Metro: (Uppgifter från 2004-07-07) Kinnevik kontrollerar 37% av kapitalet och 30,3% av rösterna, Modern Times Group 28% av kapitalet och Invik 2,8% av kapitalet samt 5,5% av rösterna. Men notera att både Invik och MTG i sin tur ägs av Kinnevik, vilket förtydligar ägarkoncentrationen.

TT: Ägs gemensamt av "de största tidningarna och mediebolagen" vilket i praktiken innebär att de därmed domineras av Schibsted och Bonnier.

Värt att notera är att Schibsted och Bonnier, genom sina tidningar DN och SVD, äger 50% var av Premo, Pressens Morgontjänst, som distribuerar "430 000 tidningar till hushåll, institutioner och återförsäljare över hela Storstockholm".

 

TV Kanaler

 

SVT: Förvaltningsstiftelsen
TV3: Modern Times Group
TV4Schibsted 20,1%; Bonnier 29,3%; MTV Oy 23,4%; Proventus 15,1%; LRF 5,9%; BNY 2,05%
Kanal 5: SBS Broadcasting
ZTV: Modern Times Group

Modern Times Group äger dessutom Viasat, en kanaldistributör.

Filmbolag

Svensk Filmindustri (Inklusive dotterbolag): Bonnier
SandrewMetronome: Schibsted

http://mediakoll.blogspot.se/2005/03/vem-ger-medierna.html 

Av Stig Olsson - 17 november 2012 12:46

Tyvärr finns det inget i Sverige, bland forskare, vetenskapsmän, politiker, tjänstemän m fl som kan kallas etik, moral, eller ens empati. Nej, i stället har det växt fram en mängd fruktansvärt grymma och perversa människor vars högsta syfte verkar vara att i likhet med den vidriga nazismen njuter av att kontrollera, tortera och mörda helt oskyldiga människor och jag förstår inte varför!?

 

Här är en video om en man som håller ett av de mest spännande och totalt avslöjande föredrag om dessa mörkermän/-kvinnor som någonsin trampat på vår planet! Robert Naeslund lyckas att på bara en timme få med så mycket hemska fakta om dessa grymma galningar, vars huvudmål är att forska fram en teknik som gör att de totalt kan kontrollera oss andra, folket, via en världsomspännande intelligens som i dagligt tal kallas datorhjärna, eller Artificiell Intelligens!

Var medveten om att ondskan har begått fruktansvärda illdåd på våra hjärnor i alla tider, men nu med datorernas och elektronikens inträde i vår värld så har grymheten aldrig varit värre!!!


Se detta föredrag och försök förstå vidden av massmorden och tortyren av alla dessa oskyldiga människor som räknas i hundratusental!!!


Av Stig Olsson - 15 november 2012 23:22

Det är inte lätt när jag behöver nya kläder... Orsaken är att jag måste sy om och ändra alla skjortor plus helt sy mina byxor... Det är inte svårt för den som kan, men omöjligt för mig som inte kan!

 

Därför söker jag någon som är lite händig vid symaskinen och som bor här i Stockholm, helst i Solna såklart, för då går det snabbast att träffas och prata ihop sig över det som ska göras.

 

Självklart betalar jag för mig, däremot inte lika mycket som skräddarna ska ha, för så mycket pengar har jag inte... men lite svarta stålar går väl alltid ;)

 

Hör av dig till mig om det är du som känner dig intresserad. I annat fall hoppas jag att du kan sprida denna min önskan till någon kompis som kanske kan hjälpa mig!? 

 

Skriv till mig på adress: stig@cyberliv.se eller ring 070-391 59 35.


Av Stig Olsson - 15 november 2012 11:33

Nejdå, jag har inte slagit i huvudet alls. Däremot har jag sett på en film som är alldeles färsk och som är gjord av ett par som på youtube kallar sig Project Camelot. Dessa modiga människor har gjort många dokumentärer om både UFOn och Aliens, många av dom i samarbete med världens stora regeringar som Ryssland, Kina och USA... Men oftast verkar det handla om USA.


I den här filmen får vi se några riktigt stora avslöjanden, intervjuer med mycket trovärdiga människor och rent otroliga saker som vi vanliga dödliga bara har läst om eller sett filmer om!!!


En sak som det talas om är teleportering, dvs att vi typ går in i en portal här på jorden och kommer ut nånstans i universum på en plats vi bestämt innan vi går in i portalen!?!? Nej det är inte lika knäppt som det låter, för i filmen säger en fysikforskare att det är fullt möjligt, men han känner inte till att mänskligheten har tillgång till tekniken... Det har dock USA... För den som inte tror att teleportering existerar vill jag bara påminna om att jag för cirka ett halvår sen la ut ett världspatent som USA har på just teleportering och som de tog redan på 1990-talet.


Hur som helst... det som visas i denna dokumentär är minst sagt spännande! Och är du bara lite mer upplyst och påläst än genomsnittet av den svenska befolkningen så kommer du att ha stor behållning av det här... Så håll till godo:


Av Stig Olsson - 15 november 2012 11:06

Under den tid jag bloggat, snart 4 år, så har jag aldrig skrivit om fotboll... Men efter gårdagens fotbollslandskamp mot England på den nya arenan, Freinds Arena, första matchen, då Sverige vinner över England i en träningslandskamp, med 4-2 och Zlatan gör alla 4 svenska mål, ja då måste jag bara skriva några rader, för det här är helt sjukt bra gjort!!!


Varenda detalj om matchen igår är som hämtat ur den gamla serietidningen Buster som jag läste på 60-70-talet. Den handlade mycket om fotboll och jag tyckte den var spännande och rolig att läsa. Och matchen igår är just en sån berättelse som egentligen bara passar som just en berättelse för den kan aldrig bli sann!!!


Ändå så gjorde Zlatan så att det blev en sannsaga... helt freekin otroligt!!!

 

Jag har inte lyckats hitta nåt klipp på youtube med alla hans 4 mål, men det räcker så gott med hans sista... 4-2 målet... Det måste vara ett av hans bästa mål i karriären... Sanslöst bra, vackert, ja jag saknar ord... men skulle du mot all förmodan inte ha sett det så kolla in här:Jag vill föreslå följande:


Byt namn på Friends Arena till Zlatans Arena, för så kommer den nog att kallas i folkmun framöver, så gör det officiellt!!!


Låt Zlatan få guldbollen permanent och instifta ett nytt pris i stället, för detta går aldrig att göra om!!!


Slutligen... TACK ZLATAN

Av Stig Olsson - 13 november 2012 15:56

ANSÖKAN OM TILLFÄLLIGT VISUM TILL NORRBOTTEN


Vå hejt Du - Förnamne förschtVå ha Du före personnummerHa Du´n bil - om jäå nymreHa Du tjörkort
..Eller SAAB.

 


Vårs nagerst bo DuPostnymreTelifånVårs nagerst ger Du född
....


ArbejtFå Du betartHa Du´n apparatJer Du giftJer Du vaksinere
.....

Tjörn

Hårferj (om Du ha nage håår)Ferg oppa ögaBöijksnymreSkonymre
Pajk.Fleijk.Sa´n denna som in´t veijt velka.....

Våfför veill Du fara hit ?Na frååg som va vekti
 JooNaaj JooNaaj
Sein oppa StorforsenHa Du´n beljett delbaka ?
Trääff norrlänningaHa Du vöre norr om Gävle ve lapparn ?
FiiskHa Du nanting mot Vidselsborna ?
Seijn midnattsolaKänn Du´n Ronny Eriksson ?
Pro bär möigoljaHa Du fraijste rään förr ?
Ååk ackjaHa Du nanting att jera ve politiken ?
Eta reinskavveJer Du frus´n ?
Leit gulleEt Du palten ?
Seij vårs´n Stig Karlsson bor?Ha Du nånschin ette surströmmingen ?
Plååck leinnberenBruuk Du gå å ritt ?
Naapp snåttren i GlommersHa Du täink å va länger än növändigt ?
Nanting anne (specifiser !)   I fösääker oppa heder å samvete att oppgiftern ovanföör vaa rekti å sann.


Boomärke..........................................
..................................................
....... Daatum............................................
......................


Nammern...........................................
..................................................
........ Å så he gå lees..............................................
........


Somm rekti norrlänning veill i försäker om att han som sökt hanje visume ger att liit oppa å skull klaar se schälv bådi Vistträsk å schälva Norrbott´n. Han jer in´t illschinen, skräm in´t koern.

Nammern...........................................
..................................................
.......... Schtämpel (he gå bra ve tummern å)

Presentation

Omröstning

Till dig som läser min blogg. Är du man eller kvinna?
 Man
 Kvinna
 Annat

Fråga mig

574 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stigs Gästbok

MP3

Följ bloggen

Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Blogkeen
Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se