Direktlänk till inlägg 10 december 2014

KI gömmer forskningsresultat så att läkemedelsföretagen kan fortsätta tjäna pengar - patienter fortsätter plågas och dö!

Av Stig Olsson - 10 december 2014 08:37

Karolinska Institutet har ännu en gång ertappats med att bryta mot varenda en av alla forskningsetiska regler och förordningar som finns! Detta genom att de helt enkelt stjäl forskares resultat och mörklägger/ljuger genom att kategoriskt förneka att forskningen ens existerar!


Inom just "statligt" ägda forskningsinstitut är detta det grövsta brott man kan begå, ändå går Karonlinska Institutet helt fria från alla granskningar, prickningar och åtal!?


Hur är det ens möjligt frågar man sig då...


Tja, en sak som har betydelse är väl kanske det att KI inte längre är statligt. I stället har det mesta, för att inte säga allt, uppgått i privat ägo på så sätt att många forskare, inom den trafitionella medicinska forskningen (där man kan tjäna mångmiljardbelopp) har startat eget, tillsammans med läkmedelsföretagen.


När det gäller forskning inom den alternativmedicinska delen så sker den tydligen i hemlighet och när det går att bevisa positiva resultat så gömmer och förnekar man bara... utan att straffas för detta!?


Svenska staten har valt/tvingats att utbetala miljardbelopp per år till KI som sedan går till just forskare och läkemedelsföretag.

Dessutom betalar staten för lokaler och utrustning till dessa privata forskare, vilket innebär enorma summor som läkemedelsföretagen slipper undan med och tillsammans med forskarna håvar in miljarder i form av våra skattepengar!


För den som vill läsa mer fakta om detta bör läsa boken "Forskning till salu" av Johan Thyberg där allt detta och mer därtill framläggs med bevis!

 

Men det var bara en liten liten del av allt detta kriminella jag tänkte nämna om  den här gången och är det så att du tvivlar på det jag säger så ska jag bara hänvisa till en artikel plus ett videoklipp där den svenska healaren Channie West intervjuas och där hon avslöjar häpnadsväckande resultat, gjorda under största vetenskapliga kontrollapparater.

 

Så läs och avgör själv vem du ska tro på... staten eller de som lider just pga av staten!?

 

KI mörkade statistiskt säkerställd forskning på healing – Artikelserie och videoinslag


Healing på KI - Foto: Diego Cervo

 

Karolinska Institutet (KI) är känt över hela världen för forskning inom medicin och i Nobelprissammanhang, men nu har en skandalös mörkläggning av statistiskt säkerställd healing-forskning uppdagats på KI. Den visade bla på 85% snabbare sårläkning med healing än i kontrollgruppen. Även distans-healing fungerar. Det utesluter helt att healing är en placeboeffekt, utan istället en påverkanskraft i sig själv. Att förstå hur healing fungerar blir en uppgift för fysiker. Nu kan healing kan integreras i vården, skriver Eva Olsson och Tony Eckardt, som fått tag på kopior av forskningen som stals från KI.

 

Resultat från 3 års healing-forskning på råttor, som gjordes på KI under åren 1995-1997, tystades ner och alla papper och data försvann. De stals enligt professor Kerstin Uvnäs-Moberg som ledde forskningen. Uvnäs-Moberg varnade Channie West, som deltog som healer i healingforskningen, för eventuellt inbrott och att aldrig berätta eller visa om hon hade några forskningspapper kvar.

 

De healers som medverkade i healingforskningen på KI var, förutom Channie West, ett antal andra”Vit Tids Healers”, men även healers inom andra healingmetoder.


Kerstin Uvnäs-MobergFörutom att alla healingresultat stals, uppmanades dessutom professorKerstin Uvnäs-Moberg av en hög chef i KI:s ledning, att lägga ner healing-forskningen, vilket framkom i en intervju med Caroline

Giertz för ”Det Okända om healing”, TV4+, 2006. Vem den höga chefen i KI;s ledning var, som beordrade mörkläggning, ville professor Uvnäs-Moberg inte säga då, men vi hoppas kunna reda ut och få klarhet i detta.

 

Så varför var denna healingforskning så intressant? Jo, för att healingforskningen visat, vad man kallar signifikanta och mycket tydliga bevis och resultat, att healing fungerar på råttor och detta ville någon/några på KI dölja.

 

Forskningen visade t.ex 85 % snabbare sårläkning med healing än kontrollgruppen. Dessutom visade det sig att även distanshealing fungerade! Channie kunde påverka råttorna på KI:s laboratorium på 4 mils avstånd.

 

Men frågan är: Vem ville dölja healing-forskningen och varför? Vem stal forskningen?

 

Detta kan väl, enligt vår åsikt, knappast vara annat än insiderjobb av KI själva för att, av någon anledning, dölja att healing fungerar, bevisat genom professor Uvnäs-Mobergs forskning, som visar signifikanta healingresultat på råttor.

 

Vi kan inte tolka det på annat sätt än att någon/några ville undanhålla att Karolinska Institutet själva genomfört lyckad healingforskning på råttor med signifikanta resultat, som absolut inte fick komma ut till allmän kännedom.

 

Därför såg någon/några till att tysta de lyckade resultaten genom att stjäla forskningsmaterialet och hota forskaren Uvnäs-Moberg till tystnad.


Någon/några ville absolut inte att det skulle bli erkänt att alternativa behandlingsmetoder, i detta fall healing, har bevisats fungera med strikt vetenskapliga metoder vid KI.

Healing är bara placebo enligt professor Martin Ingvar på KI

Martin IngvarProfessor Martin Ingvar på KI, (senare chef och ansvarig för Osher Centrum för integrativ medicin vid KI), menar att healing endast är en placeboeffekt, inte en påverkanskraft i sig självt.


 

Men råttor kan väl knappast känna av placeboeffekt (vår kommentar). Dessutom fungerade även distanshealing på råttorna, som gjordes fyra mil bort från KI:s laboratorium med specialmärkta råttor, vilket helt utesluter eventuell placeboeffekt.

 

Vi menar att om professor Kerstin Uvnäs-Mobergs healingforskning på KI inte stulits och om hon inte uppmanats sluta med healingforskningen på KI, så hade nog KI och Martin Ingvar, med forskningsresultaten fullt synliga på bordet, tvingats erkänna att healing fungerar.

 

Vem som stal forskningen och uppmanade forskaren professor Kerstin Uvnäs-Moberg att sluta med healingforskningen på KI vet vi ännu inte. Vi har själva ännu inte haft kontakt med Uvnäs-Moberg.

Vi uppdagade mörkläggningen på KI hösten 2014

Channie WestVi intervjuade Channie West i september 2014. Hon berättar då bland annat om healingforskningen på Karolinska Institutet (KI), som hon och ett antal andra healers medverkade i under tre år under professor Kerstin Uvnäs-Mobergs ledning och hur sedan, de lyckade resultaten försvann och det blev tyst om denna forskning. Channie berättar om hyllmetrar med pärmar med forskningsresultat som försvann.

 

Channie West berättar vidare att hon lyckades ta kopior på en del av forskningsresultaten som hon medverkat i, vilket hon hemlighöll för KI. Detta verkar vara det enda som finns kvar av all denna forskning. Vi har nu kopierat och spritt dessa forskningsresultat till många personer och platser ifall någon tjuv skulle komma på tanken att stjäla igen, så finns det bevis på forskningen på flera ställen, samt publicerat på nätet.

 

Channie vill nu bryta sin mångåriga tystnad och berätta vad som pågått bakom kulisserna på KI, vill att några ska få veta sanningen. Och ber oss publicera hennes berättelse och material.


Text: Eva Olsson och Tony Eckardt

 

Kommande avsnitt:


Avsnitt 1, del 2. Videointervju med Channie september 2014, Secretgalaxy-TV youtube.


Avsnitt 1, del 3. Channies brev om forskningen på KI.


Avsnitt 1, del 4. Channies brev till Barbro och Bernard Osher från 2007-01-28 om forskningen på KI, men som hon aldrig skickade.


Avsnitt 1, del 5. Vad säger forskarna om Channies uppgifter? Ett TV-inslag från ”Det Okända om healing” TV4+, 2006 styrker Channies uppgifter, men vi får ej visa inslaget här pga upphovsrättsliga skäl. Vi har därför endast kunnat skriva ner korta citat ur intervjun.


Avsnitt 1, del 6. Channie lyckades få kopior på en del av forskningsmaterialet. Mats Jong vid Mittuniversitetet tolkar dokumenten. Se PDF på 60 sidor av forskningsmaterialet.


Avsnitt 1, del 7. Efter att ha tagit del av Channies berättelser och material vill vi förmedla några egna kommentarer.


http://newsvoice.se/2014/12/08/ki-morkade-statistiskt-sakerstalld-healing-forskning-artikelserie-och-videoinslag/


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

xcx

10 december 2014 11:26

Docent Olle Johansson har manipulerat och förvanskat forskningsresultat om elektromagnetisk strålning. Hörde talas om det för ca 10 år sedan. Hrla KI är ett rövarband och borde/skall åtalas för grymheter begågna mot oskyldiga människor.

Stig Olsson

10 december 2014 15:14

Även om Olle J är en skurk så anser jag att Martin Ingvar, Anders Lansner och Sten Grillner vara de allra största tjyvarna som finns vad gäller internationell forskning!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Stig Olsson - 12 april 2015 16:26

I veckan pratade jag med en journalist om min livssituation igen. Jag pratade om att jag sitter i husarrest en dag i veckan, att jag inte längre kan arbeta som skådespelare och att jag dessutom inte längre kan jobba heltid. Jag pratade om att hela mi...

Av Stig Olsson - 12 april 2015 07:23

Att få vänta timme efter timme på sjukvård när man söker på akuten har svensken sensationellt stor förståelse för. Den foglige svensken tror att skälen är läkarbrist eller att personalen ar för mycket att göra. Alla dessa ursäker är bluff. Det handla...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 17:18

Ni som följt denna blogg vet att jag på senare år snöat in på klassisk musik. Rejält insnöad. Det är minst 3 timmar klassisk musik i mina öron per dag. Och jag gillar det. Min absoluta favorit är sedan länge Pjotr Tchaikovsky, men jag anser att Serge...

Av Stig Olsson - 11 april 2015 11:46

Arbetslinjen fanns långt före Reinfeldt och Borg! Så här stod det till exempel i en analys ”Ojämlikhet i levnadsvillkor” från RFV år 2003:   Den svenska välfärdsmodellen bygger på den så kallade arbetslinjen. Aktiva åtgärder prioriter...

Av Stig Olsson - 10 april 2015 22:06

VoF angriper ”felaktig” friskvård – Nils Öhman och Albin Grahn på DN Debatt kollade inte upp Larhammars jäviga bolagsengagemang   Industrifrontföreningen VoF är åter på krigsstigen. I de två senaste nästan desperata tillslagen an...

Presentation

Omröstning

Till dig som läser min blogg. Är du man eller kvinna?
 Man
 Kvinna
 Annat

Fråga mig

574 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25 26 27 28
29 30
31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stigs Gästbok

MP3

Följ bloggen

Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Blogkeen
Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se