Alla inlägg under november 2012

Av Stig Olsson - 3 november 2012 00:19

Oh underbara liv!!! Detta är nog en av dom större musikaliska överraskningar jag fått i år när jag hittade denna låt av underbara Nationalteatern! :) Jag kan bara inte gå och lägga mig utan att lägga ut den på bloggen... för det här är nog en av dom bästa kärlekslåtar jag hört någonsin... men har glömt bort den tills jag nyss hittade den på mitt favoritställe att surfa på... jupp... youtube :)


Jag vet att låten en gång skrevs av Bob Dylan och sen översatts till svenska. Har tyvärr ingen aning om någon annan spelat in den före Nationalteatern, men vet däremot att bl a Thåström, Winnerbäck m fl också spelat in den, men senare... Däremot tror jag ingen kan sjunga den bättre och med mer inlevelse än den här... Kärlek är det oavsett i låten... underbara kärlek... La in texten nednför klippet... Bara lyssna och njut... Om idag inte var en änlös landsväg 
Och inatt en vild och krokig stig 
Om i morgon inte kändes so oändlig 
Då är ensamhet ett ord som inte finns 

Jag kan inte se min spegelbild i vattnet 
Jag kan inte säga sorglösa ord 
Jag hör inte mitt eko slå mot gatan 
Kan inte minnas vem jag var igår 

Men bara om min älskade väntar 
Om jag hör hennes hjärte sakta slå 
Bara om hon låg här tatt intill mig 
Kan jag bli den jag var igår 

Det finns skönhet i flodens silver sånger 
Det finns skönhet i gryningsolens sken 
Men då ser jag i min älskades öga 
En skönhet större än alting som jag vet 

Och bara om jag vet att du väntar 
Och kan hör ditt hjärte sakta slå 
Bara om du låg här tätt intill mig 
Kan jag bli den jag var igår 

Bara om min älskade väntar 
Bara om min älskade väntar 
Bara om min älskade väntar 
Bara om min älskade väntar

ANNONS
Av Stig Olsson - 2 november 2012 20:04

Surfade runt och hittade det här 3 år gamla klippet, såg det och fattar att just det han, David Icke, pratade om då... DET SKER NU!!! Så nog tusan vet han vad han säger alltid, något som inte gäller ordbajsarna i t ex riksdagshuset!


Så... vill du verkligen veta sanningen, ja då rekommenderar jag verkligen den mannen och hans kunskaper om då-, nu- och framtid!!! 


ANNONS
Av Stig Olsson - 2 november 2012 15:13

Jag hittade den här texten på min fb idag och baske mig sitter jag inte och retar upp mig... igen...!?!? HUR kan vi, folket, tillåta vår regering att utrota hyresrätterna och t o m ekonomiskt stötta och supporta bostadsrätterna till den grad att alla vi som bor i hyresrätter sätts på undantag och snart kommer att tvingas in i en boendemiljö som kommer att likna Harlem i New York när det var som värst!!!


Läs texten och se informationen som tillhandahålls av våra statliga myndigheter... de som vi vanligtvis litar på... så lita på dom den här gången också då och fundera sen på om du vill stötta en politik som ser ut på detta sätt! OBS, tro inte att vänsteralliansen är okunniga om detta förräderi mot folket, för det är dom... Ja de t o m stödjer det, men helst dolt för oss så att vi ska rösta på dom i stället... som om det skulle förändra något!?!?!


SVERIGES HYRESGÄSTER ÄR ÖVERBESKATTADE!

Under det senaste decenniet har regeringen genomfört reformer som gynnar ägda bostäder framför hyrda. Regeringen har tagit bort statligt stöd till nybyggnad, i form av räntebidrag och investeringsstöd, som tidigare gått till hyresrätter. Samtidigt ger man ägda bostäder ränteavdrag och har infört ny fastighetsskatt som gynnar de som äger sin bostad. Dessutom har rot-avdraget införts, men bara för de som äger sitt hem. Resultatet är att den som bor i en nybyggd hyresrätt betalar 2000 kronor mer i månaden i skatt än den som bor i en nybyggd villa. 

Denna överbeskattning av hyresrätten och hyresgästerna är vad vi menar med ordet hyrskatt. 

Skattesystemet har gått från att vara i princip neutralt till att gynna vissa sorters boende framför andra. Vi vill att alla ska beskattas lika, oavsett hur man bor.
Av Stig Olsson - 2 november 2012 14:39

För några veckor sedan svarade jag på några frågor i en enkät. Tyvärr visade det sig vara förknippat med att jag skulle överösas av SPAMMAIL!!! Så när jag började få dom klickade jag på länken "Avanmäl" för att få bort dom... MEN DET GÅR INTE!?!?! I stället fick jag bara upp ett meddelande som sa "Tillfälligt fel"... Problemet är att dom haft det i två veckor nu!


Så jag gick in direkt på derass "hemsida" (NORDIC-DEAL.COM). Den är rena skämtet!!! Det enda som går att göra på deras kontaktsida är att fylla i de fält där dom frågar efter namn, emailadress, ämne och text... Allt sidan tar emot är dock bara din mailadress, i alla fälten... Men till slut så kan du fylla i och avanmäla också, vilket även går från förstasidan.


MEN, DET GÅR INTE ATT GÖRA FRÅN ALLA DE SKITMAIL JAG FÅR FÖR DÄR STÅR DET BARA ATT DET ÄR "TILLFÄLLIGT FEL" OCH DET ÄR NÅGOT SOM BLIVIT VANLIGARE ATT FÖRETAG GÖR, DVS FUSKAR FÖR ATT TVINGA PÅ OSS SKITREKLAM!!!


BORT MED DET HÄR SKRÄPET OCH DET NU!!!

Av Stig Olsson - 1 november 2012 22:06

Det händer inte så ofta att jag reagerar så starkt som jag gjorde när jag hörde den här låten! Det räcker inte med  att det var en för mig helt okänd artist... nä, dessutom gör hon en cover på en Pugh Rogefeldt-låt!?!?! Sånt får bara gamla artister göra... tänkte jag... ända tills hon började sjunga!


OJ OJ OJ vilket otroligt, fantastiskt, underbart löd hon har i rösten! Jag blev totalt golvad och är numera ett Miss-Li-fan :)


Du förstår bättre efter att ha lyssnat... och vill du ha rörliga bilder kan du gå in på TV4's hemsida och kolla där... Ännu bättre!!!


Av Stig Olsson - 1 november 2012 13:10

Nä, det är inte för att det är första dagen i svinnovember, inte heller för att det är torsdag... Nä, det är för att idag har jag sjösatt min helt nya hemsida, igen :) Gå gärna in och kolla på www.cyberliv.se för jag kommer även att paralellblogga där och här tills problemet är löst rent tekniskt, för jag vill gärna fortsätta blogga här också!


Så det känns lite småspännande att få testa den nya sidan som blogg också :)


Det är just jobbet med sidan som gjort att jag inte bloggat så mycket de senaste 4 dagarna, för jag har haft en god vän här som hjälpt mig med både teknik, layout och design... Personligen tycker jag han lyckats väldigt bra, jag vill inte ta på mig något av äran för sidan, för han har gjort allt utom några småsaker jag kommit på... men de är sååå små i sammanhanget att de saknar värde!


Nä, nu ska jag luncha lite, men som sagt, kolla in sidan och tyck gärna till! :)

Presentation

Omröstning

Till dig som läser min blogg. Är du man eller kvinna?
 Man
 Kvinna
 Annat

Fråga mig

574 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Stigs Gästbok

MP3

Följ bloggen

Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Blogkeen
Följ Jag KAN, TÖRS och VILL!!! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se